Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    16. Kolovoz 2023. 20:23

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Ma znam al kad sam ja inace plasljiva i sad me strah sta ako sta ako, ne mogu da se opustim, radim posao koji radim i strah me da nekog krivo ne podignem ili nesto, vjerujem da su svi nekad bili u toj situaciji..🥹

Pretpostavljam da radis u zdravstvu, i ja sam isto
    Al ja imam dogovor s kolegama da u odredjenom periodu mjeseca oni vuku vise..ako si s nekim ok na radnom mjestu, reci otvoreno mozda ti je lakss tako

Ma znam,tako i meni drugarica potegne za mene, ali ne zelim a i ne mogu pricati svakome, brzo se to prosiri
    Dosta mi ovako caskanje sa vama pomogne da skrenem misli i da se opustim🙈🥰

Kuzim da, nas je na odjelu samo 4ero inzenjera pa onda mogu reci i rade umjesto mene
    Ma ti ces imat svoj plusic sutra, ja cu prokrvarit kroz koji dan bas grceve osjecam

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    16. Kolovoz 2023. 20:26

Martina1931

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Ma znam al kad sam ja inace plasljiva i sad me strah sta ako sta ako, ne mogu da se opustim, radim posao koji radim i strah me da nekog krivo ne podignem ili nesto, vjerujem da su svi nekad bili u toj situaciji..🥹

Al ja imam dogovor s kolegama da u odredjenom periodu mjeseca oni vuku vise..ako si s nekim ok na radnom mjestu, reci otvoreno mozda ti je lakss tako

Ma znam,tako i meni drugarica potegne za mene, ali ne zelim a i ne mogu pricati svakome, brzo se to prosiri

Kuzim da, nas je na odjelu samo 4ero inzenjera pa onda mogu reci i rade umjesto mene
    Ma ti ces imat svoj plusic sutra, ja cu prokrvarit kroz koji dan bas grceve osjecam

Imam i ja grceve i glava me danas boli, i napuhnuta sam..
    osim toga nemam nikakave cudne simptome ili nesto ko inace svaki mj sto imam, i sto umisljam😂 
    Cak me ni grudi ne bole

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Martina1931
    16. Kolovoz 2023. 20:38

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Imam i ja grceve i glava me danas boli, i napuhnuta sam..
    osim toga nemam nikakave cudne simptome ili nesto ko inace svaki mj sto imam, i sto umisljam😂
    Cak me ni grudi ne bole

A doslovno i kod mene isto😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Tratinčica123
    16. Kolovoz 2023. 21:08

Ivy-  sretno sutra, piški još 1 testić pa slikaj 🤞🥰

Bebolina, negdje sam pročitala da se pitaš zašto dvije stoperice..  ja sam isto primila 2 i baš sam pitala zašto jer kod nas nije to baš praksa.. 
    U Pragu su mi rekli da daju 2 stoperice kad ima više folikula da bi bili 100% sigurni da će moći "odljepiti" odnosno punktirati svaki folikul.. Da se možda zalijepe kad ih je vise pa jedna stoperica nebi mogla napraviti cijeli posao.. ja sam ti tu sad laički napisala.. oni su imali stručna objasnjenja 😂😂.

Hvala svima još jednom na čestitkama!❤
    September, ja kad izvadim drugu betu, svejedno očekujem da mi gataš!!😜😜

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    16. Kolovoz 2023. 21:09

September, sori.. sad skuzim da nisam odg.. da, ja nisam iz zagreba, ali sam na sat i pol.. pa ako bi se mala ekipica skupila jedno popodne.. ja bi došla na druženje live 😂🤗

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Bebolina2024
    16. Kolovoz 2023. 22:27

Anee91

Bebolina2024

Tratinčice lijepa beta, neka se nastavi duplati. 🤞🤞
    Zadnji put sam na 16 i 17 dobivala štopericu ali su bili takvih približnih veličina na oba jajnika. A sad se baš dosta razlikuju, zato je valjda i dupla štoperica da malo ubrzaju njihovo sazrijevanje i da na punkciji budu dobri.
    Anchyyy nisam baš zadovoljna nakon UZV, ali ne mogu ništa utjecati i bit će kako mora biti. A još uvijek me nakon punkcije stigne iznenaditi lijepa brojka zrelih jajnih stanica.
    Lejla trakica ti je već dobra, meni kad tako krene peak bude kroz nekoliko sati. Srećom da dragi stiže sutra i odmah pokrivanje. Sretno!

Ja sam bila razocarana s brojkom na pocetku a jos mi bilo gore kada nista dalje nisu govorili pa na kraju je bio sok🤣🤣
    Zelim i tebi takav ishod 🥰
    Septemberdrago mi je da su decki dobro, ja sam iz Zg tako da moze druzenje 🤞

Ja sam isto iz ZG i ja sam za druženje.
    Ja već mužu danas rekla kako su svi ovi različitih veličina i da se bojim kako će sve na kraju završiti. Od petka s 10mm na desnom su do danas došli tek na 13 znači baš su premalo narasli a trebali su 1 do 2 mm dnevno.
    Tratinčice hvala na odgovoru, možda baš ta druga štoperica spasi cijelu situaciju i na kraju budem ugodno iznenađena (kako Anchyyy kaže).
    Kako više ne smijem stavljati vaginalete onda sam za svaki slučaj uzela i Lactogyn pa da mi se ne vrati upalica, uzimat ću sad ovih dana po 2 tek nakon transfera ću po 1.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Ivyyyy
    16. Kolovoz 2023. 23:34

Ja sam dosla s posla umorna, bolila me glava, muku mucim ne mogu da spavaaam😂🤦‍♀️🙈🙈

👱🏻‍♂️28- azoospermija
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    17. Kolovoz 2023. 05:42

Ivyyyy

Ja sam dosla s posla umorna, bolila me glava, muku mucim ne mogu da spavaaam😂🤦‍♀️🙈🙈

Ja imam big fat negative jutros, cekamo mengu🙈
    Jesi ti zatamnila svoj plusic?😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    17. Kolovoz 2023. 06:36

Martina1931

Ivyyyy

Nema plusica, nema sjenice, ma nista🥹🥹🥹 

👱🏻‍♂️28- azoospermija
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    17. Kolovoz 2023. 06:46

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Nema plusica, nema sjenice, ma nista🥹🥹🥹

A daaaj, stvarno?😔 probaj kasnije jos jednom mozda da ponovis test, ili najbolje idi si betu izvadit?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.