Ja jedino nisam spolne hormone radila jer sam stvarno uredne cikluse imala i ovulacije, ali zbog smedjarenja u sredini ciklusa msm da cu iduci ciklus morat radit.
Jajovod mi je prohodan ako sam ostala trudna 2puta jelda? Nemam sta s tim?
Ivyyy, znas i sama da lh trakice nisu mjerodavne za trudnocu, ponovi sutra test za trudnocu
Ja to nikad nisam imala . Meni je ginekologica nije htjela dati uputnicu za ništa takvo jer još nije prošla godina , a kao mlada sam , a sto se tiče spolnih jer rekla da to još ne i da to nema potrebe jer imam uredne cikluse i da se kao to ne radi tako , i kad sam pitala za spermiogram onda me samo otkantala i rekla je nek si muž to uzme uputnicu kod svoje doktorice opće prakse .. da ja imam uvijek uredan Papa test i cikluse i sve , da kao moram biti strpljiva ako se u godinu dana ne desi trudnoća da onda se rade pretrage .. eto ukratko .. pa smo mi zato neke pretrage napravili privatno .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ja jedino nisam spolne hormone radila jer sam stvarno uredne cikluse imala i ovulacije, ali zbog smedjarenja u sredini ciklusa msm da cu iduci ciklus morat radit.
Jajovod mi je prohodan ako sam ostala trudna 2puta jelda? Nemam sta s tim?
Ivyyy, znas i sama da lh trakice nisu mjerodavne za trudnocu, ponovi sutra test za trudnocu
Ma znam da nisu, kazem samo da mi je danas pala.. mene je malo strah i sad me panika pocela hvatati
Polako samo, znam da te panika al bit ce dobro sigurno
Sutra onda skupa piskimo, iako ja osjecam da cu dobit mengu al et 😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ivyyyy ja piskila I sinoć I evo vcrs jednu...i samo da ti pokazem svoje trakice, btw hcg test negativan, sutra stiže M. Lh trkaice više iz znatizelje piskim krajem ciklusa hahhah
https://ibb.co/Sy90LNY
Gornja od jučer, donja sad...
Sad baš menga bolove imam.
A ti sutra ponovi test za T..moguće da je kod tebe T u pitanju 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ivyyyy ja piskila I sinoć I evo vcrs jednu…i samo da ti pokazem svoje trakice, btw hcg test negativan, sutra stiže M. Lh trkaice više iz znatizelje piskim krajem ciklusa hahhah
https://ibb.co/Sy90LNY
Gornja od jučer, donja sad…
Sad baš menga bolove imam.
A ti sutra ponovi test za T..moguće da je kod tebe T u pitanju 😁
Ja isto radila lh trakice, al su negativne cijelo vrijeme😂 katastrofa
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni je lh trakica danas niska..
ja ipak mislim da je ovo jutros bila evap. crtica🥹
Ma nemozes znati dok se ne testiraš .. probaj sutra pišnuti pa ćeš znati . ❤️🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ma znam al kad sam ja inace plasljiva i sad me strah sta ako sta ako, ne mogu da se opustim, radim posao koji radim i strah me da nekog krivo ne podignem ili nesto, vjerujem da su svi nekad bili u toj situaciji..🥹
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ma znam al kad sam ja inace plasljiva i sad me strah sta ako sta ako, ne mogu da se opustim, radim posao koji radim i strah me da nekog krivo ne podignem ili nesto, vjerujem da su svi nekad bili u toj situaciji..🥹
Ja osobno neznam jer od kad pokušavamo nikad nisam vidjela plus , mislim da kad ugledam i ako ikad ugledam taj plus ću vristat od sreće 🥹🥹
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ma ja jutros nisam znaöa jel vidim sta ili nista, knedla neka u grlu, ko na iglama, vidjet cu sutra,prekosutra, pa cu znati na cemu sam 🥹
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Pretpostavljam da radis u zdravstvu, i ja sam isto
Al ja imam dogovor s kolegama da u odredjenom periodu mjeseca oni vuku vise..ako si s nekim ok na radnom mjestu, reci otvoreno mozda ti je lakss tako
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pretpostavljam da radis u zdravstvu, i ja sam isto
Al ja imam dogovor s kolegama da u odredjenom periodu mjeseca oni vuku vise..ako si s nekim ok na radnom mjestu, reci otvoreno mozda ti je lakss tako
Ma znam,tako i meni drugarica potegne za mene, ali ne zelim a i ne mogu pricati svakome, brzo se to prosiri
Dosta mi ovako caskanje sa vama pomogne da skrenem misli i da se opustim🙈🥰
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji