Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    17. Kolovoz 2023. 11:38

eni233

Martina1931

eni233

Tratinčica123

Jutroo 🤗
    https://ibb.co/6nDVg6M
    Ja ću sutra još jednu betu za svaki slučaj, pa onda čekam 1 pregled..

Ivy, s kojim si testićem testirala jučer? Možda je najbolje sada da se smiriš i pričekaš nedjelju. Ako do tad ništa ne bude, u ponedjeljak možeš odmah otići izvaditi betu i onda si na miru… druge sad nema, čekanje izluđuje, najbolje te razumijemo ovdje ali ponekad nema druge..🤷‍♀️
    Martina, žao mi ako je testić negativan, vjerujem da ni već sada nešto pokazalo, nažalost 😣
    Bebolina, jedva čekam sutra čuti kako je završilo i koliko si snela jaja🤞😂
    Anee, žao mi je što opet ništa 😤 hoće li više to vaše drugo dijete, neko tvrdoglavo 🙄🥴

Wowww predivne crteee ❤️❤️😍😍 ja curim kao da mi je zadnje 🤣🤣🤣 ako koga zanima

Hahaha, budem i ja kroz 2,3dana osjecam pa et..ak nista pratimo se 😂

Daj Bože da nećeš 🤞❤️ ja sad čekam jedva da mi M završi pa da krenem u nove pobjede 💪

Ma joj, pa negativan mi je jutros bio..tak da nista od te price😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    17. Kolovoz 2023. 12:35

Eni isto 😅 tecem kao rijekaa 😂😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    17. Kolovoz 2023. 12:36

Ivyyy zao mi je za test Jutros. pričekaj onda do nedjelje kako si i rekla, ako ne dođe M onda jos jednom ponovi test
    Do tad ja ne bi vise ništa

baby boy

laurell
    17. Kolovoz 2023. 12:38

Btw ja sam radila sve briseve I urinokulturu (morala nakon vanmatericne). sumnjali da je možda u pitanju bila klamidija koja je to prouzrokovala, ali došli su mi nalazi sve negativno i sve ok 🫣 

baby boy

Aneee
    17. Kolovoz 2023. 12:41

laurell

Btw ja sam radila sve briseve I urinokulturu (morala nakon vanmatericne). sumnjali da je možda u pitanju bila klamidija koja je to prouzrokovala, ali došli su mi nalazi sve negativno i sve ok 🫣

Jesi radila prije ikad prohodnost? Jer I to zna biti uzorak..znaci prije te trudnoce

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    17. Kolovoz 2023. 12:42

Kod mene još nikakvih naznaka od M...razmišljam možda mi je O bila dan kasnije nego što mislim pa onda moguce da će doći tek sutra..

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Martina1931
    17. Kolovoz 2023. 12:47

Aneee

laurell

Jesi radila prije ikad prohodnost? Jer I to zna biti uzorak..znaci prije te trudnoce

Taman mislila pitati...mozda endometrioza? 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    17. Kolovoz 2023. 12:48

Aneee

Kod mene još nikakvih naznaka od M…razmišljam možda mi je O bila dan kasnije nego što mislim pa onda moguce da će doći tek sutra..

Pa jel ti kasni?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Garawa¤
    17. Kolovoz 2023. 12:49

Ivyyyy

Sa one-step testom i jucer i danas

Ti testovi su malo žešće smeće.. nažalost.. ja sam ih nekada davno koristila jer su bili full povoljni al nakon što sam se opekla s evapima.. nisam ih nikada više kupila.. sada uzimam najveće od premom testove.. easy at home i s njima nikakvih problema.. fino su i široki pa ih nije problem ni iščitati.. 
    Moja M došla na 26dc.. bome sam ovulaciju dobrano fulala.. od postupaka je krenula šetati i nikako da se ustabili.. prije ciklisi ravno 29 dana.. a sad od 26 do 30 😅

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Bebolina2024
    17. Kolovoz 2023. 12:49

eni233

Tratinčica123

Jutroo 🤗
    https://ibb.co/6nDVg6M
    Ja ću sutra još jednu betu za svaki slučaj, pa onda čekam 1 pregled..

Ivy, s kojim si testićem testirala jučer? Možda je najbolje sada da se smiriš i pričekaš nedjelju. Ako do tad ništa ne bude, u ponedjeljak možeš odmah otići izvaditi betu i onda si na miru… druge sad nema, čekanje izluđuje, najbolje te razumijemo ovdje ali ponekad nema druge..🤷‍♀️
    Martina, žao mi ako je testić negativan, vjerujem da ni već sada nešto pokazalo, nažalost 😣
    Bebolina, jedva čekam sutra čuti kako je završilo i koliko si snela jaja🤞😂
    Anee, žao mi je što opet ništa 😤 hoće li više to vaše drugo dijete, neko tvrdoglavo 🙄🥴

Wowww predivne crteee ❤️❤️😍😍 ja curim kao da mi je zadnje 🤣🤣🤣 ako koga zanima

Nas ti ovdje sve zanima 😀
    A ništa onda ti i Laurel polako kroz koji dan krećete hvatati peak. Kod nas je tu uvijek neka akcija 😊
    Tratinčica crte su odlične, takva će i beta sutra biti.
    Nemoj mi stres nabijati 😀, nisam ja baš takva koka nesilica kao ti i Anchyyy. Moramo uzeti u obzir da sam ja već prešla 40-tu a AMH mi je jako ispod tvog. Ja sam od jučer pesimistična i rekla sam mužu da se mogu ići klanjati ako ću imati jednu dobru stanicu za oplodnju a kasnije i za transfer.
    Ivyyy i Martina žao mi je radi negativnih testića. Ostaje nada ili da je prerano ili jednostavno M stiže i spremate se za nove pobjede. Za sada još držim 🤞🤞 da M ipak ne dođe i da bude plusić kroz koji dan.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.