Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2021. 08:47

Lucky 🍀

Jutro zenske, sorry nisam stigla jucer pratit…
    Ajmo petak-dan za metak 🥳 a moj ff je konacno pomaknuo O na pravi datum, sad je to to 😎
    Hope cekam novi test 😁

Neka je tebi nasa kavica izbila folikulic van,to bi mogle uvest kao tradiciju za tebe i Anchy kojoj je isto porasla tempica 🥳🙈😎

14. Svibanj 2021. 08:48

mala96

Jutro cure, zelim vam ugodan i po mogućnosti suncan petak 😁😍
    Lucky hvala sto si me ubacila na listu i drago mi je sto ti ff funkcionira, vidim da ga vec dugo koristis 👏
    Meni jucer cijeli dan lagano smeđarenje, onako za dnevni ulozak, a i danas ce izgleda biti
    Bas mi cudno, nikad mi se to jos nije događalo ovako 9 dana prije M

Steta sto nisi mjerila tempicu cijeli ciklus,da nije to krvarenje ostatak ovulacijskog da nije malo O zakasnila? Jesi bila kod doktora pa je vidio zuto tijelo ovaj ciklus ili?

14. Svibanj 2021. 08:50

Bella1985

Jutro curke,
    Simpromi kod mene…hm sad osjetim lijevi jajnik i imam vodenkasti iscjedak. Dok dodem doma budem pisnula lh da vidimo al mozda tamni. Tempica jb ovaj ciklus🤭
    Hope drzim fige da tamni i pretvori se u crticu. Danas zoves za briseve- mali podsjetnik 🤞🤞🤣
    Malala zao mi je zbog tvog iskustava s doktoricom. Probajte se nekako dogovoriti.
    Garawa cekam tvoj testic danas 🤞🤞
    Lucky tempica je top nek tako oatane pa za par dana malo padne🙏🙏🤞🤞
    Mala96 cestitke na vjencanju. Super bi bio poklon za 2 tjedna i ➕🙏🤞🤞
    Doris pratim te, tempica za sad ok
    Zoe nek ovaj ciklus bude normalan
    Nes dobrodošla
    Puse svima 🥰😘

Uuu vodenasti,to ti je cisti uvod u plodne dane,kod nekih to moze biti umjesto egg sluzi pa cisto da znas al pratimo te iducih dana..napravila ja i jutros test,popodne zovem za briseve,drzite fige da su gotovi 🤞🏻🤞🏻

Tonkica111
    14. Svibanj 2021. 08:51

Hope ♾

Jutro curke! Danas sam cekala da muz legne u krevet da umocim i stavim tu slike 😂 evo vam cijela kolekcija koju posjedujem 😂

E sad odoh popit tabletu za glavu jer me boli i popit kavu da se razbudim pa vas citam prije spremanja na put 🥰🙈

Crticeeeee 🥰🤩🤩... Ovakve su ti meni bile 9dpo 🤗🤗🤗 držim figice da je to to! 

14. Svibanj 2021. 08:52

Anchy_23 🌈

Jutro!
    Mala96 ne znam kako sam propustila ali cestitam na vjencanju 🤗🤗
    Bella piski svakako lh mozda krene tamniti to 🤞
    —-
    Pogledajte mi graf 🙈
    Uhvatila me je viroza i jucer 36.9 reko necu unjeti bazalnu pa sam kao da sam bolesna temp.upisala ali tokom dana nisam imala temperaturu.
    Jutros opet bazalna 37.1 kasnije mjerim ispod pazuha i nemam temperaturu..pa neka sad tako bude..sutra cemo vidjeti…

Anchy sunce ti tvoje! Jel to nasa kava i tebi i Lucky izbila folikule van? Nista,ako treba svaki ciklus cemo kafenisat samo da vam ti folikuli pucaju dalje. Jos kad bi na kraju ovog duuuuugog ciklusa bio plusic pa di ces ljepse 🙊🙈🤞🏻🥳🥳

14. Svibanj 2021. 08:53

BAJOMA

Hope ♾

Jutro curke! Danas sam cekala da muz legne u krevet da umocim i stavim tu slike 😂 evo vam cijela kolekcija koju posjedujem 😂

E sad odoh popit tabletu za glavu jer me boli i popit kavu da se razbudim pa vas citam prije spremanja na put 🥰🙈

Ti imas crtice svudi🤞🤞🤞🥳

Cak se vidi roza i pod blicem na ovom kinezu 🙊 vidjet cemo sto ce biti dalje,ima fore 6 dana jos do dana D 🙈

Garawa¤
    14. Svibanj 2021. 08:53

https://ibb.co/MR3yywc evo moj testić.. nemam kolekciju kao Hope 🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

14. Svibanj 2021. 08:54

Lucky 🍀

Hhhooopppeeeee 🥳🥳🥳🥳🥳

Ahhh trenutno se vidi,ponavljam trenutno! Jos me ceka ultra dugih 6 dana 😎🤷‍♀️🙈🙊

14. Svibanj 2021. 08:55

Garawa

Hope pa crtice su tu!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳

A vide se da i cak su rozaste,vidjet cemo,slijedi duuuuuugih 6 dana 🙈 hvala ti na navijanju ☺️🥰🥰🙈

danchy1990
    14. Svibanj 2021. 08:55

Hope moram ti reći da Femometer meni nije nikad ,ali baš nikad bacio lažnu sjenu a kod tebe se nešto nazire. Za kineze nemam neka iskustva

Čekamo ponovno piskenje,znamo da ih imaš bar 100 komada🤭
    🤞🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.