Lucky znači kad se smijemo naručit
NIki ovo je pik za poželjet
Doris sad će ti to proći, budeš tratila vrijeme prateći moje trakice za pik i tempicu
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Luckyznači kad se smijemo naručitNIkiovo je pik za poželjet
Dorissad će ti to proći, budeš tratila vrijeme prateći moje trakice za pik i tempicu
Tonia ma čekam tvoje trakice više nego sam svoje...tvoja O će već sljedeći tjedan čim dođu dobri brisevi a ja već na pola puta
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Niki ovo ti je pikcina samo takva. Mene nikad trakice od bety nisu zeznule! 🤗
Anchy hm, hm., Tempica je baš porasla, a pokrili ste, svašta je moguće.... 🤭🤭
Hope ja sjenicu vidim, posebno na ovom tamnoplave boje, rozu, rozu.... Joj taj lijevi jajnik je naprosto eksplodirao od želje nakon godina odmora 🤩🤩
Tonia mogu zamislit kako ti je, baš se razviklo, ali doći će i ti nalazi, pa da kreneš u akciju...
Zoe mjeri tempicu, pridruži se klubu, meni je u početku bilo tlaka, a sada kada sam tako lijepo popratila ciklus, baš sam zadovoljna vidjeti kako mi se tijelo ponaša.... Sad mi je gušt... 😊
Garawa ja na tvom ne vidim ništa, ali ja nisam do danas vidjela ni od Hope, a ti cb su stvarno razočaranje, tako da njih ne gledamo, ako imaš zaliha, pišni i sutra, pa ćemo vijećati...
Eloise poslušaj dr., Tijelo ima svoje procese i treba se oporaviti, ne treba ga požurivati, što je mjesec, dva... I dalje prati ciklus i ovluaciju, da znaš na čemu si, proletjet će to... 🙃
Lucky ako je za sreću sve okupi, ja ću iz svojih zidina kafenisati u znak podrške 😉😉
Niki koji pik... 🤩
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Hope toooooooooooo,vidi se bez problema🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳neka tamni i tamni i tamni ko blesavo🍀🍀🍀🍀👍👍👍
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Ej žene drage nisam uspjela sve popratit dosta je porukica bilo a danas krečila 😪 ali uspjela sam pišnit jednu izgleda da tamni pomalo. https://ibb.co/ynXWzDM
Večer cure, prijavljujem dolazak M 😡
14 dana nakon ovulacije uhvacene trakicama tako da bar nešto štima 😀
Prijavljujem se na novu listu za ne dobiti 11.6.
Od svih vaših postova primjećujem crtice kod Hope 🥳🥳🥳🥳
Niki ovo ti je pik samo takav..
Anchy i mene zanima tempica..
Lucky i tvoja izgleda dobra 🤞
I Hope piški brzo da vidimo te dvije ⏸
Moja temperatura se drži gore..po tome neće M danas.. sutra očekujem pad i dolazak M.
Na testu ništa..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Lucky i mene je poradovala jutros i onda puf..test ništa.
CB je takvu evaporacijsku izbacio sinoć da to nisu istine.. https://ibb.co/THqMt4z ne znam kako ih mogu takve praviti šugave.. 🤦♀️
I baš gledam kako smo mi u HR jadni sa tim izborom testova..
Vani ima CB i sa crvenim linijama.. sličan jako first response testu.. doći će k nama u prodaju da 10 godina 🙄
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutroo!!
Ma nis od moje tempice 🤣😅 ono jucer prekjucer je radi voroze bila visoka. Danas 36.30 moja standardna😅 nista idemo dalje cekam srijedu 🥰
Jelusicka mislim da se blizi pik 🤞
Garawa taj cb vrijedi samo digitalni i to kad znas da so T 🤣😅
Sortiraj odgovore
Najstariji