Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2021. 10:14

eloise

jutro curee
    Mala96 cestitam na vjencanjuHope koliko crticaaaaa, bas se veselimmmm
    Lucky jos malo i ti piskis ko Hopedrzim fige da se uhvatilo
    Garawa sutra opet sibni slikicu, jace ce se vidjet

Ja sam se cula sa svojom ginek vezano uz ono obilno krvarenje, kaze da endometriju treba 2 mj da se oporavi nakon histeroskopije, pa je to normalno. I kaze ona meni pricekajte malo s odnosima, a ja ono… pa covjek sam, imam potrebe… i hocu bebu

Zato i jesi tu jer zelis bebu,ali bolje poslusaj doktoricu,sigurno zna zasto to prica,samo pusti endometrij da se podeblja i da se cudo bolje ugnijezdi jer je to glavni uvjet za trudnocu i opstanak iste. Znam da je tesko cekat i odgadat pogotovo na dijagnozu,ali bolje pricekaj da se on zadeblja kako treba,jer ti samo moze biti problem kasnije ako se ne zadeblja i regenerira kako treba 

Tonia♥️
    14. Svibanj 2021. 10:26

Hope  nemam komentara za moj graf, moguće stres, jer i posao mi je kaos ovaj tjedan i još ti brisevi me naživcirali... Ali neću danas ganjat jer danas je prošlo kao 8 dana, a tam piše da će doći kroz 10 dana, ali da sam luda jesam... Malo sam se opustila jer vidim da neće još O pa hajde :/
    Eloise moj savjet je da svakako slušaš doktora, ne daj Bože da dođe do biokemijske ili nečeg drugog... Koji mj manje više, neće se ništa desiti... Evo ja čekam 8mj već... pa jbg, bitno mi je da je maternica zacijelila i dobila sam zeleno svijetlo od doktora... prije stvarno nisam htjela riskirati

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• kokolo28
    14. Svibanj 2021. 10:56

Hvala cure
    Tonia kaj je s tempicom? kad piskis trakice? 
    Idem u pon kod svoje ginek, jer su mi prosli tjedan u bolnici na pregledu rekli da se odma bacimo u akciju, a ona sad kaze pricekaj s odnosima. Bolje nek ona mene pogleda i ako i ona da zeleno svijetlo za akciju onda nis...idemo u akciju

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Tonia♥️
    14. Svibanj 2021. 11:01

eloise

Hvala cure
    Tonia kaj je s tempicom? kad piskis trakice?
    Idem u pon kod svoje ginek, jer su mi prosli tjedan u bolnici na pregledu rekli da se odma bacimo u akciju, a ona sad kaze pricekaj s odnosima. Bolje nek ona mene pogleda i ako i ona da zeleno svijetlo za akciju onda nis…idemo u akciju

Ma piškim ja njih već 4 dana i mrtve :/ al sad je desni jajnik u pitanju, tak da me nebi čudilo da O bude na 30dc :/ zadnji put desni bio na 51.dc, al se nadam da će Gynostiol ovaj put pomoć...
    Ma tak su ti i meni nakon operacije rekli, dr koji me operirao minimalno 6mj pauze, a kad sam bila na kontrolnom pregledu u bolnici, druga doktorica rekla da već odmah možemo krenut a prošlo bilo samo 4mj... ja sam radije čekala..
    Ma još koji dan pa ćeš znati na čemu si :)

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Lida 🍀
    14. Svibanj 2021. 11:11

Hope na tamnoplavom hcgu danas itekako vidim crtu, jupiiiii , samo neka dalje tamni 👍👍👍
    Nisam sad isla jer sam imala obaveza, planiram nakon sljedećeg ciklusa koji nadam se nece ni doci 🙈 mene buni sto sam prije tjedan osjetila ovulacijske bolove, a sad vec drugi dan spotting... jucer isto bolovi u desnom jajniku, ali slabiji...
    Eloise hvala tiiii. ❤️❤️
    Garawa drzim fige da potamniiii, dok ne pocrvenis nema odustajanja. 😊

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    14. Svibanj 2021. 12:28

Bella O je prošla, sad čekamo ❤️😊
    Anchy ja isto držim fige da je O bila❤️🤞
    Hope ženooo🥳🥳🥳pa to se lijepo vidi 🤞
    Garawa ja nažakost ne vidim 😏
    Lucky o kakvom ti idućem ciklusu pričaš 🥴 ovaj je tvoj 🥳🥳

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Svibanj 2021. 12:46

Hope ako sam ovulirala to je onda sigurno zbog kavice 😁

14. Svibanj 2021. 13:01

Niki777

Možete mi pomoći i reci kako postaviti sliku ovdje u komentar?

Imgbb.com stranica,uploadas i link nam tu zaljepis ☺️

14. Svibanj 2021. 13:04

Mala96 danas se bas bas vidi da 🙈 samo da nastavi tamniti 🙊
    Doris ☺️🙊🙈 sada slijedi najtezih tjedan dana 😂
    Anchy ako ste obje ovulirale kazem ti da ce to morat postat tradicija iducih ciklusa za vasa jaja da im damo potporu da frknu van 😂
    Lucky probat cu tvoju tortuuuu 🥳🥳🥳🥳🥳😋

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    14. Svibanj 2021. 13:12

Niki777

HopeMa hvala puno! Evo ga. Danas su mi došle trakice koje sam naručila preko njuškala u Betty. Popiskila sam se, pričekala 20 minuta da dođe na neku sobnu temperaturu i uronila na 10-15 sekundi trakicu. Ostavila 10 minuta i ovo je rezultat. Je li prošla ili dolazi ili je tu sad? Prvi mi je put, prva trakica..
    https://ibb.co/qW0Zx6d

Niki777 da samo pik, to je pikčinaaa

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.