Hope 28 dana nekad i 27, preko 30 dana rijeeetko kada... Ali otkad konzumiram neke dodatke nikako.
Doris super ti zvuče simptomi 🤩🤩, ti si sad u dpo danima.. bila bi ti super zahvaalna da mi pošalješ broj 🙂🙃
Zoe doći će ta O brzo, vjerujem da se nerviraš, adjelovat će taj Gyonsitol.. 😊
Čestitke na vjenčanju... 🥳 Još je bila i O, sad uživajte kao da ste na medenom mjesecu (ako niste) i eto plusića za čas 🤭🤭
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Hope hvalaaa! ❣️
A nista, valja i veceras zabetonirati 😁
❤️
Vidim ima nas dosta koje smo jucer i prekjucer ovulirale, to je tooo, pratimo se, bit cu sada aktivnija kad sam se udala 😁😂
Jedva cekam sutra jutro da vidim sta tempica kaze 🤩
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Hvala Joli 😁😁😁
Nisam mogla izdržat da ne odem na wc, evo je od maloprije
https://ibb.co/J3gPv1p
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Hope28 dana nekad i 27, preko 30 dana rijeeetko kada… Ali otkad konzumiram neke dodatke nikako.
Dorissuper ti zvuče simptomi 🤩🤩, ti si sad u dpo danima.. bila bi ti super zahvaalna da mi pošalješ broj 🙂🙃
Zoedoći će ta O brzo, vjerujem da se nerviraš, adjelovat će taj Gyonsitol.. 😊
Čestitkena vjenčanju… 🥳 Još je bila i O, sad uživajte kao da ste na medenom mjesecu (ako niste) i eto plusića za čas 🤭🤭
Prirodna kozmetika Pahuljica: 0925039569.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Jutro cure
Kod mene se očito ništa ne dešava na 14 DC😂 shit
https://ibb.co/Jyyppyj
Ups, sorry na ovom ludom smajlu, nije trebao biti tako velik
Hej nes dobrodosla. Jel imas slikice tih testica sto si radila da nam tu stavis? Jel mozda mjeris bazalnu temperaturu? Najbolje bi ti znale dati odgovor po slikicama i bazalnoj,ali ako ne mjeris bazalnu jesi mozda primijetila sluz u dane prije te boli,odnosno tih trakica naoko iste jacine crtica?
Nes bokic ! Ja sam radila taj cb kad sam bila na klomifenu. Imam negdje slike kako su izgledale crtice kada je bio smajlic. Zalijepi nam sliku ako imas pa cu ja probati naci svoje da usporedimo..
Evo ih i pod blicom makar kad je blicem slikano ja ne vidim nista,jedva vidim na normalnim nesto,al kinezi su to pa idu la papa u smece 😂
Nadzire se nesto,9dpo ili 10 dpo bi se lijepo vidlo,sutra piski cim otvoris oci😁
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Nemam, bacila sam, a nisam ni slikala… bas mi je sad zao, ali drugi put cu biti pametnija… nisam ocekivala O tako rano kad su mi ciklusi duzi inace… bas sam se zeznula…
Jos sam se cudila kako su tako tamne trakice, a piskim prvi dan tek… i onda nakon toga svijetlo sve… tako da sam ocito propustila uhvatit taj famozni smajlic…
Osjecam jajnike kao kod O… a sluz mi nije bas izgledala kao da ce O, ali ne mogu se bas u to pouzdati kad ona zna zavarati i ne znam jel moje il od muza…
Ne mjerim bazalnu za sad…
Uzet cu sljedeci mjesec od betty trakice, ovako je to skup sport, pogotovo ako zaribas kao ja
Evo imas tu moje slike kada sam ulovila pik! https://ibb.co/5KW2Lfp
Morala sam ih ispisati sve haha
Pa vidis i od cb kakve su mi crte bile kada je izasao smajlic!
Hvala Lucky 😁😁
Ma mozeeee naravno ❤️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji