Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    14. Svibanj 2021. 09:42

Jutro ženskice :)
    Lucky  slijedi odbrojavanjeeeeee :)))) baš se veselim  Ja sam za tvoje zidine 
    Bella prati trakice, baš me zanima kako će reagirati :) meni ti je uvijek vodenasti iscjedak pa onda egg i dodje O
    Anchy jebate kak izgleda ovaj skok  Samo ti nama odmaraj da prođe virozica, sad će ta jajčeka proraditi, taman da vidimo kak će biti na pregledu u srijedu  Ma samo vi pokrivajte, možda baš se tak potrefi kak je i prvi put bilo, znaš da držimo fige
    Hope dakle, potvrđujemo moju tezu, you are pregnant na na nanana na 
    Garawa ja na žalost ne vidim sjenicu :/ al još je jutro, ne vidim dobro :D
    Zoe kaj s tvojom tempicom, moramo to uvesti

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

14. Svibanj 2021. 09:47

Garawa

https://ibb.co/MR3yywc evo moj testić.. nemam kolekciju kao Hope 🤣

Ajme oprostiiii ne znam,zadnja dva dana kao da ne mi forum ne ucita sve postove ili jednostavno nehoticno preskocim...uglavnom na prvi pogled nista nisam vidila al nek te ne sekira,kod mene curke prekjucer nisu nista vidle,a danas vide.ja sam tvoj testic malo profiltrirala i ovako se nesto nazire gleeeedaaaj:

14. Svibanj 2021. 09:49

Tonia <3

Jutro ženskice :)
    Luckyslijedi odbrojavanjeeeeee :)))) baš se veselimJa sam za tvoje zidineBellaprati trakice, baš me zanima kako će reagirati :) meni ti je uvijek vodenasti iscjedak pa onda egg i dodje O
    Anchyjebate kak izgleda ovaj skokSamo ti nama odmaraj da prođe virozica, sad će ta jajčeka proraditi, taman da vidimo kak će biti na pregledu u srijeduMa samo vi pokrivajte, možda baš se tak potrefi kak je i prvi put bilo, znaš da držimo fige
    Hope dakle, potvrđujemo moju tezu, you are pregnant na na nanana naGarawaja na žalost ne vidim sjenicu :/ al još je jutro, ne vidim dobro :D
    Zoekaj s tvojom tempicom, moramo to uvesti

Sta je s tvojim grafom? Izgleda da je odlucio zajebavat dok ne dodu brisevi. Jel danas ganjas to ili cekas ponedjeljak pa ces probati onda? A nisam iskreno ocekivala ovakav rasplet svog besramnog podavanja muzu i jos je ispalo na dan O 😂 al vidjet cemo za 6 dana hoce li ostati tu ili nestati,ima tu dosta jos vremena 🙈

Garawa¤
    14. Svibanj 2021. 09:50

Ja ne znam što vidim na njemu, malo mi se učini malo ne.. 
    Ako uzmemo u obzir da je 12 dpo.. nije to ništa onda.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

14. Svibanj 2021. 09:50

Lucky 🍀

Hope ♾

Lucky 🍀

Hope ♾

Lucky 🍀

Hope ♾

Lucky 🍀

Jutro zenske, sorry nisam stigla jucer pratit…
    Ajmo petak-dan za metak 🥳 a moj ff je konacno pomaknuo O na pravi datum, sad je to to 😎
    Hope cekam novi test 😁

Neka je tebi nasa kavica izbila folikulic van,to bi mogle uvest kao tradiciju za tebe i Anchy kojoj je isto porasla tempica 🥳🙈😎

Hahaha daaa vidis kako nam je to bila dobra terapija 😁🍀 samo iduci out cemo onda malo ranije, ne bas na 27dc 😂

Ma moze kad god,ja bi trebala imat auto neovisno o muzu pa cemo dogovorit nesto,a i mjesto se pokazalo kao poticajno okruzenje pa mozemo ostavit i mjesto isto ili eventualnu napravit negdje privatnu kavu da nas ne gledaju ko da smo izasle iz Vrapca 😂😂😂

Hahaha evo kod mene se moze kuhat kava za sve ubuduce 😁 iduci ciklus kad popijem zadnji klomi molit cu da ste se sve nacrtale u mojim zidinama 🍀

Ja sam vec tamo nemoj mi rec dvaput 😂😂😂

To te ja pitam sestro! 👊🏼

Jeeeeej,iduca kafa kod Luckyyyy 🥳🥳🥳🥳

14. Svibanj 2021. 09:52

zoi🌸

Otvorim forum i imam šta vidjeti!!Hope vidim bez da otvorim sliku i roza jeee! predobro, neka tamniiiiiiiiii
    _
    Garawa bome i na tvom nešto vidim, iako bi za 12 dpo to trebalo biti nešto jače možda je kasnije bila O ,samo ti piški i dalje, nešto se nazire, meni taj easy at home nije nikada bacio lažnu sjenu
    _
    Anchy lijepo vi to pokrivate, O ne može pobjeći nikako, tako treba

Daaa cak sam i ja vidila i bas se lijepo vidi roza bojica al hajde vidjet cemo iduci tjedan hoce li biti nista ili sve 🙈🙊 a dobro te nasa Tonia pitala..sto s tvojom tempicom?krajnje je vrijeme da krenes da vidimo sto se dogada kod tebe 🤔🙈

14. Svibanj 2021. 09:53

Garawa

Ja ne znam što vidim na njemu, malo mi se učini malo ne..
    Ako uzmemo u obzir da je 12 dpo.. nije to ništa onda..

Pusti ti to,imas jako veliki dip na 7DPO,a meni je krenuo dip na 5DPO i gle ga kako je potonuo 6DPO kao i kod tebe ispod coverlinea 😂 al vidjet cemo,samo ti nastavi pratit jer se na filtriranom nesto nazire ☺️😎

Garawa¤
    14. Svibanj 2021. 09:55

https://ibb.co/zP8Gk7T evo da otklonimo svaku sumnju 🥴
    Ne može biti negativniji 🙄

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

14. Svibanj 2021. 09:57

Garawa

https://ibb.co/zP8Gk7T evo da otklonimo svaku sumnju 🥴
    Ne može biti negativniji 🙄

Ne vjerujem CB ni zeru. Meni je pokazao evap kad nije bilo sanse za T i onda naivna isla ponoviti kad je bila biokem i nista nije pokazivao 😂 ja osobno njemu ne vjerujem koliko ni crnom ispod nokta 🙊🙈

• kokolo28
    14. Svibanj 2021. 10:03

jutro curee
    Mala96 cestitam na vjencanju 
    Hope koliko crticaaaaa, bas se veselimmmm 
    Lucky jos malo i ti piskis ko Hope  drzim fige da se uhvatilo 
    Garawa sutra opet sibni slikicu, jace ce se vidjet

Ja sam se cula sa svojom ginek vezano uz ono obilno krvarenje, kaze da endometriju treba 2 mj da se oporavi nakon histeroskopije, pa je to normalno. I kaze ona meni pricekajte malo s odnosima, a ja ono... pa covjek sam, imam potrebe... i hocu bebu

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.