Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Svibanj 2021. 08:56

Anchy to ti je ono sunce i kava dalo uocpe se ne bi cudila jer smo se tolko preznojile da je to cudno i ja sam jucer malo smrcala al nis drugo nije bilo 🤷‍♀️🙈
    Joli zao mi je sto je dosla,ali bar ti je ciklus u granicama normale kad je trajao 31 dan 🥳🥳🥳🥳 ne znam jesu ti prije bili duzi ili kraci,ali sumnjam da ce nalazi pokazati nesto abnormalno,no radi sebe napravi hormonski status 🙈
    Lucky ako sutra nece biti nista vidljivo zatvaram ovaj ciklus pisanja 😂😂😂

13. Svibanj 2021. 08:59

Ann baš mi je drago da si nam se javila! super što ste naletjeli na dobrog i pozitivnog doktora, to stvarno puno znači, držimo fige za dalje i javljaj nam. sretno 
    _
    Tonia
    čekamo tvoje nalazeee! nadam se da će svaki čas i da potvrde da nema više beštijice
    _
    Lucky kako mi je drago vidjeti tvoj DPO nakon ludog ciklusa! 
    jedva jedva čekam piškenje

Hope draga nazire se nešto,jupi jupi jeeej! želimo BFP 
    _
    Joli držimo fige za dobar nalaz hormona

13. Svibanj 2021. 09:02

čitam malo unazad pa se nadam da nisam nikoga zaboravila spomenuti. 
    Sretno curke svima
    Garawa držim fige da se sutra pojavi lijepa crtica
    _
    Anchy super za pregled, super si odradila ova dva mjeseca, pozitivno, i vjerujem da si napravila stvarno puno za sebe i za svoje hormone sad stalno imamo neka događanja, piškenje, pregledi, pretrage, nek se nešto događa, sve su to koraci k našem cilju
    _
    Ja piškim LH redovno,ali još su mrtve,nema egg iscjetka na vidiku, danas sam 13 dc, ipak mi gynositol nije pomaknuo O na 14 dc haha 
    Neka samo bude ovaj ciklus, kad god, samo nek nije kao prošli

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Svibanj 2021. 09:06

Hope ma moguce je da je od ove promjene vremena. Cas je vruce cas hladno.. bas zeznuto, ne znam vise ni kako da se obucem!
    Zoe bas smo sve u nekim iscekivanjima nalaza, pretraga ili dpo dana. Biti ce veselo 5ti i 6 ti mj
    Nadam se da je bar malo gynositol pripomogao i da ce uskoro O kod tebe!

Lida 🍀
    13. Svibanj 2021. 09:15

Jutro curke, citam vas cijelo vrijeme ali nikako se stici javiti, u subotu smo imali vjencanje pa stalno neka frka i zbrka, ali napokon je proslo, osjećam se kao da mi je kamen pao sa srca 😂😁 sad mozemo u nove pobjede bez stresa
    Nisam baš tih dana bila ni dosljedna u mjerenju tempice, bilo je puuuno alkohola pa, bolje ni ne mjeriti...
    Sinoc je pao keksić , a jutros lagano, lagano smeđarenje kad se obrisem, pretpostavljam da ce ovulacija, ili je bila, trakica je jucer bila tamnija, ali pika nema...
    https://ibb.co/1vKCSVR

Umočim danas popodne opet pa slikam, izgleda da su i kod mene malo kasnije ovulacije...iako ovo smedarenje tijekom ciklusa dosad nisam imala 🤔

Lijep pozdrav svim curkama i da sto prije ugledamo ➕➕➕ na testovima 🥰🥰🥰

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    13. Svibanj 2021. 09:30

Jutro curke.
    Moja tempica isto danas otišla goreee, što je odličnoo
    Počele me cice boljet što je isto dobroo. 
    Lucky graf izgleda mrak
    Anchy nadam se da je samo prehlada u pitanju da će proći 
    Bella držim fige da tempica poraste 
    Joli imam broj mobitela od žene koja je zastupnik za Hrvatsku za pahuljicu i mislim da ti ga mogu i tu bez problema poslati ako želiš. Meni su stigle za 2-3 dana. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    13. Svibanj 2021. 09:33

Hope nazire se sjena, al čekam sljedeći testić. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

13. Svibanj 2021. 09:38

mala96

Jutro curke, citam vas cijelo vrijeme ali nikako se stici javiti, u subotu smo imali vjencanje pa stalno neka frka i zbrka, ali napokon je proslo, osjećam se kao da mi je kamen pao sa srca 😂😁 sad mozemo u nove pobjede bez stresa
    Nisam baš tih dana bila ni dosljedna u mjerenju tempice, bilo je puuuno alkohola pa, bolje ni ne mjeriti…
    Sinoc je pao keksić , a jutros lagano, lagano smeđarenje kad se obrisem, pretpostavljam da ce ovulacija, ili je bila, trakica je jucer bila tamnija, ali pika nema…
    https://ibb.co/1vKCSVR

Umočim danas popodne opet pa slikam, izgleda da su i kod mene malo kasnije ovulacije…iako ovo smedarenje tijekom ciklusa dosad nisam imala 🤔

Lijep pozdrav svim curkama i da sto prije ugledamo ➕➕➕ na testovima 🥰🥰🥰

Cestitke na vjencanjuuu i nadam se da ce uskoro mala bebica 🥳🥳🥳 po tempici bi rekla da je O bila jucer,a obzirom da imas to periovulacijsko krvarenje to bi potvrdilo samo moju teoriju da je folikulic bio dobar i pukao 😎 cekamo sad 2 tjednaaaa ☺️🙈

13. Svibanj 2021. 09:39

💎 💌Doris-S 🌠🐇

Hope nazire se sjena, al čekam sljedeći testić.

Joj jebem joj pleme,mene najvise muci sto su kinezi i vidi se roza boja na toj sjeni al i dalje joj ne vjerujem 😂😂😂

13. Svibanj 2021. 09:40

zoi🌸

Ann baš mi je drago da si nam se javila! super što ste naletjeli na dobrog i pozitivnog doktora, to stvarno puno znači, držimo fige za dalje i javljaj nam. sretno_
    Tonia
    čekamo tvoje nalazeee! nadam se da će svaki čas i da potvrde da nema više beštijice
    _
    Lucky kako mi je drago vidjeti tvoj DPO nakon ludog ciklusa!
    jedva jedva čekam piškenje
    _
    Hope draga nazire se nešto,jupi jupi jeeej! želimo BFP
    _
    Joli držimo fige za dobar nalaz hormona

Vidjet cemo sve kroz koji dan. Ajdeee daj lovi taj pik da se prikljucis curama na odbrojavanje 🥳🥳🥳🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.