Anchy to ti je ono sunce i kava dalo uocpe se ne bi cudila jer smo se tolko preznojile da je to cudno i ja sam jucer malo smrcala al nis drugo nije bilo 🤷♀️🙈
Joli zao mi je sto je dosla,ali bar ti je ciklus u granicama normale kad je trajao 31 dan 🥳🥳🥳🥳 ne znam jesu ti prije bili duzi ili kraci,ali sumnjam da ce nalazi pokazati nesto abnormalno,no radi sebe napravi hormonski status 🙈
Lucky ako sutra nece biti nista vidljivo zatvaram ovaj ciklus pisanja 😂😂😂
Ann baš mi je drago da si nam se javila! super što ste naletjeli na dobrog i pozitivnog doktora, to stvarno puno znači, držimo fige za dalje i javljaj nam. sretno
_
Tonia čekamo tvoje nalazeee! nadam se da će svaki čas i da potvrde da nema više beštijice
_
Lucky kako mi je drago vidjeti tvoj DPO nakon ludog ciklusa!
jedva jedva čekam piškenje
_
Hope draga nazire se nešto,jupi jupi jeeej! želimo BFP
_
Joli držimo fige za dobar nalaz hormona
čitam malo unazad pa se nadam da nisam nikoga zaboravila spomenuti.
Sretno curke svima
Garawa držim fige da se sutra pojavi lijepa crtica
_
Anchy super za pregled, super si odradila ova dva mjeseca, pozitivno, i vjerujem da si napravila stvarno puno za sebe i za svoje hormone sad stalno imamo neka događanja, piškenje, pregledi, pretrage, nek se nešto događa, sve su to koraci k našem cilju
_
Ja piškim LH redovno,ali još su mrtve,nema egg iscjetka na vidiku, danas sam 13 dc, ipak mi gynositol nije pomaknuo O na 14 dc haha
Neka samo bude ovaj ciklus, kad god, samo nek nije kao prošli
Hope ma moguce je da je od ove promjene vremena. Cas je vruce cas hladno.. bas zeznuto, ne znam vise ni kako da se obucem!
Zoe bas smo sve u nekim iscekivanjima nalaza, pretraga ili dpo dana. Biti ce veselo 5ti i 6 ti mj
Nadam se da je bar malo gynositol pripomogao i da ce uskoro O kod tebe!
Jutro curke, citam vas cijelo vrijeme ali nikako se stici javiti, u subotu smo imali vjencanje pa stalno neka frka i zbrka, ali napokon je proslo, osjećam se kao da mi je kamen pao sa srca 😂😁 sad mozemo u nove pobjede bez stresa
Nisam baš tih dana bila ni dosljedna u mjerenju tempice, bilo je puuuno alkohola pa, bolje ni ne mjeriti...
Sinoc je pao keksić , a jutros lagano, lagano smeđarenje kad se obrisem, pretpostavljam da ce ovulacija, ili je bila, trakica je jucer bila tamnija, ali pika nema...
https://ibb.co/1vKCSVR
Umočim danas popodne opet pa slikam, izgleda da su i kod mene malo kasnije ovulacije...iako ovo smedarenje tijekom ciklusa dosad nisam imala 🤔
Lijep pozdrav svim curkama i da sto prije ugledamo ➕➕➕ na testovima 🥰🥰🥰
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jutro curke.
Moja tempica isto danas otišla goreee, što je odličnoo
Počele me cice boljet što je isto dobroo.
Lucky graf izgleda mrak
Anchy nadam se da je samo prehlada u pitanju da će proći
Bella držim fige da tempica poraste
Joli imam broj mobitela od žene koja je zastupnik za Hrvatsku za pahuljicu i mislim da ti ga mogu i tu bez problema poslati ako želiš. Meni su stigle za 2-3 dana.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Hope nazire se sjena, al čekam sljedeći testić.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Jutro curke, citam vas cijelo vrijeme ali nikako se stici javiti, u subotu smo imali vjencanje pa stalno neka frka i zbrka, ali napokon je proslo, osjećam se kao da mi je kamen pao sa srca 😂😁 sad mozemo u nove pobjede bez stresa
Nisam baš tih dana bila ni dosljedna u mjerenju tempice, bilo je puuuno alkohola pa, bolje ni ne mjeriti…
Sinoc je pao keksić , a jutros lagano, lagano smeđarenje kad se obrisem, pretpostavljam da ce ovulacija, ili je bila, trakica je jucer bila tamnija, ali pika nema…
https://ibb.co/1vKCSVR
Umočim danas popodne opet pa slikam, izgleda da su i kod mene malo kasnije ovulacije…iako ovo smedarenje tijekom ciklusa dosad nisam imala 🤔
Lijep pozdrav svim curkama i da sto prije ugledamo ➕➕➕ na testovima 🥰🥰🥰
Cestitke na vjencanjuuu i nadam se da ce uskoro mala bebica 🥳🥳🥳 po tempici bi rekla da je O bila jucer,a obzirom da imas to periovulacijsko krvarenje to bi potvrdilo samo moju teoriju da je folikulic bio dobar i pukao 😎 cekamo sad 2 tjednaaaa ☺️🙈
Hope nazire se sjena, al čekam sljedeći testić.
Joj jebem joj pleme,mene najvise muci sto su kinezi i vidi se roza boja na toj sjeni al i dalje joj ne vjerujem 😂😂😂
Ann baš mi je drago da si nam se javila! super što ste naletjeli na dobrog i pozitivnog doktora, to stvarno puno znači, držimo fige za dalje i javljaj nam. sretno_
Tonia čekamo tvoje nalazeee! nadam se da će svaki čas i da potvrde da nema više beštijice
_
Lucky kako mi je drago vidjeti tvoj DPO nakon ludog ciklusa!
jedva jedva čekam piškenje
_
Hope draga nazire se nešto,jupi jupi jeeej! želimo BFP
_
Joli držimo fige za dobar nalaz hormona
Vidjet cemo sve kroz koji dan. Ajdeee daj lovi taj pik da se prikljucis curama na odbrojavanje 🥳🥳🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji