Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Svibanj 2021. 13:43

nes pozdrav i dobrodošla, ja sam koristila Clear blue digitalni test za ovulaciju, i piškila sam 10 dana, i kako nisam ulovila smajlić, isto sam mislila da sam propustila pik jer su crtice nekad bile tamnije,a nekad svjetlije. no onda sam otišla kod ginekologice i ona mi je potvrdila da ovulacije stvarno nije bilo.. tako da bih ti ja preporučila da ipak i dalje loviš O. pogotovo ako ti nisu redoviti ciklusi

Tonia♥️
    13. Svibanj 2021. 15:45

Lucky samo ga mantraj žešće, evo još nijente ništa 
    Bella držim fige da je pokrivanje upalilo i da čekamo plusić :)
    annaboleyn divne, krasne vijesti... krenulo je napokon... velika je stvar da ti je doktor sjeo, bitno je ipak tko te vodi kod ginekoloških stvari i da je netko kome ipak vjeruješ... Pozitivna sam jako po pitanju vas i mislim da će to već kod inseminacije upaliti :))
    Hope ja vidim sjenicuuuuuu  al ja sam ovak i onak uvjerena da si ti trudna 
    Ancice nadam se da će te proći, još i to sad... BItno da se smiri do 19.05. 
    Joli baš me zanima kakvi će ti biti nalazi... U konačnici idemo jako ovaj ciklus, nadam se da će biti dobitan, da će nalazi biti ok... Jesi probala biti Gynositol? ja sad zvučim ko Gynositol junkie 
    Zoe polako, polako, do 20.dc je još ok, ima lufta, evo meni zadnji ciklus na 19.dc. bila i to je već bila velika pobjeda :D
    DOris huhuhu jedva čekam tvoj test :))) uvjerena sam da će biti bolje od onoga prošli mjesec :D
    Mala96 čestitkeeee, nadam se da je sve dobro prošlo i da će to donijeti još veću sreću za idućih 10-ak dana :)
    Jelušićka  takve su ti i moje trenutno a 16dc, al dobro, neka se još strpe dok moj bris ne dodje :D
    nes Dobro nam došla, mislim da su cure sve već rekle 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

13. Svibanj 2021. 16:46

Ja pisnula na brzinu jednu dok ne idem doma,sad se moram spremat,za 10min je raspust a od sutra godisnji 🥳🥳

Kaća
    13. Svibanj 2021. 18:01

malala

Pozdrav, cure.
    Nisam imala što pisati do danas.
    M je kasnila pa sam tek danas išla na mpo. Sjećate se da me moja dr. tražila nalaz na kojem piše da mi treba d1 up i up za koronu. Kad sam to danas tražila mpo dr ljutito je rekla "Nema nalaza, uz dužno poštovanje vašoj dr ako joj ovo ne odgovara neka vas šalje u drugu bolnicu." Pokušala sam objasniti da se ja nalazim između njih dvije, ali nije htjela slušati.
    Inače, na pregledu je rekla da je desni jajnik ok, lijevi nije mogla naći u 30 sec pregleda, pa je rekla "nema veze, da ima cisti vidjela bih ga, tražit ćemo ga poslije."
    Inače sam na klomifenu 3x1 i s obzirom koliko bude js, ivf ako ih bude više ili aih ako ih bude 1-2.
    Eto, ne mogu reći da sam zadovoljna. Pogodio me taj njen pristup. Ako sad ne uspije promijenit ću bolnicu.
    Vama sretno. Nek bude puno pikova i plusova. 🤞🤞🤞🤞🤞

Čuj nisi imala šta pisat. Uz svo dužno poštovanje, mogla si nekad pročitat i koji post od drugih cura i bodriti njih i pratiti s njima ne dolazak vještice i sjene na testovima. Pratim te već mjesecima i baš fino kako dođeš samo kad tebe treba bodriti. A sve te iste cure koje ti ignoriraš lijepo stanu na tvoju stranu, kažu ti koju lijepi riječ, daju ti utjeha. Jel ne misliš da si malo mogla i ti njima tako nešto napisat?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    13. Svibanj 2021. 18:13

Hope nemoj im jebat pleme, vidiš da su rozee🥳🥳🥳
    Mala96 čestitke na vjenčanju 🥰🥳
    Nes dobrodošla😊
    Tonia nadam se, već se sad bojim onih kineza 🥴😂

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joli 🌟
    13. Svibanj 2021. 18:53

Nes dobrodošla 🙃
    Tonia počela sam s inoficom, moslim da je to isto ili jako slično, pitala sam jednu kesicu dnevno, sad pojačavam na dvije.... Mantraj samo pozitivu... 💜💚
    Doris hvala za broj, pa ću naručiti 🙃🙂
    Jelušićka i Mala96 samo malo strpljenja i doći će taj pikić, pratimo napredak.... 😉
    Malala vjerujem da je frustrirajuće, ali i bolnica ima svoje protokole, tvoja dr. pogrešnim Izdavanjem uputnica onemogućava bolnici da se naplati od HZZO-a, zbog toga i taj dr odgovara i sestra koja vodi financijski dio protokola. Naravno, to ne opravdava njen odnos prema tebi i ako ćeš ići u druge dr imaš na to pravo. Bitno je da te u postupku prati netko tko čiji će ti pristup odgovarati.
    __ 
    Inače dobila sam uputnice, u ponedjeljak vadim krv, pitala sam ga da ubaci progesteron, doduše pitala sam za kasniju fazu ciklusa, ali mislim da mi to nije udovoljio, to ću sve provjeriti kada dođem tamo.... 🙃🙂
    Napisala sam mu toliki email, na dugo i široko, mislim da je pomislio bolje da joj dam uputnicu jer ako govori koliko piše gotov sam 😂😂😂
    Naručila sam roze trakice u Betty (roze) i hcg s eBaya. Kada nađem debitnu karticu naručiti ću i lh s amazona. Opskrbit ću se 💪 

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Svibanj 2021. 19:32

Jolie mozes si na e gradani pogledati uputnice. Tako sam cula. Ja jos nisam nikad provjeravala za to. Ali sad visim svaki dan cekam obavijest o porezu haha 😅🤣
    Ugl bitno da imas plan i program jedva cekam da nam javis rezultate 😊

Lida 🍀
    13. Svibanj 2021. 19:58

Nes dobrodošla ❣️
    Tonia, Doris, Joli  hvala na čestitkama, ljubim ❤️❤️❤️
    Hope ja nazalost ne vidim nista, ali nova sam u trakicama i sjenicama, pa me zanemari 😅 uzivaj na godisnjem i ujutro naravno novo umakanje 🤩

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Garawa¤
    13. Svibanj 2021. 20:17

Anchy_23 🌈

Jolie mozes si na e gradani pogledati uputnice. Tako sam cula. Ja jos nisam nikad provjeravala za to. Ali sad visim svaki dan cekam obavijest o porezu haha 😅🤣
    Ugl bitno da imas plan i program jedva cekam da nam javis rezultate 😊

Da, mogu se vidjeti uputnice.. 
    Mogu se vidjeti nalazi i sve ostalo..ali s odgodom od par dana pa ne znam koliko je to praktično.. na portalu moje zdravlje, u sklopu E građanin.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Lida 🍀
    14. Svibanj 2021. 06:46

Jutro cure, zelim vam ugodan i po mogućnosti suncan petak 😁😍
    Lucky hvala sto si me ubacila na listu  i drago mi je sto ti ff funkcionira, vidim da ga vec dugo koristis 👏
    Meni jucer cijeli dan lagano smeđarenje, onako za dnevni ulozak, a i danas ce izgleda biti
    Bas mi cudno, nikad mi se to jos nije događalo ovako 9 dana prije M

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.