Bajo nisam pik na lh ulovila ali temp je skocila…e sad il od viroze ili od ovulacije… vidimo kroz par dana a i u sri mi je pregled tako da…sve je moguce 🍀🤞
Hopepa ja vidim sjenu 🙈🍀🤞 ima da nam svaki dan piskis 😁
Ma nosim ti ja u bosnu HCG,LH i uloske jer je to jos ispred mene ultra dugih 6 dana cekanja pa cemo vidjeti..ali lijepo je vidjeti tu rozastu crticu pa makar i ovako slabu. Cekam tvoje za 2 tjedna vidim ja da si na neki dan O mozda ako je bila imala odnos hm hmmm 😎😎😎🙊🤞🏻
Hope moram ti reći da Femometer meni nije nikad ,ali baš nikad bacio lažnu sjenu a kod tebe se nešto nazire. Za kineze nemam neka iskustva
Čekamo ponovno piskenje,znamo da ih imaš bar 100 komada🤭
🤞🤞
Bome,meni nije bacao isto jos,jer sam od pocetka ciklusa znala umakat cisto sa vidim. Jedino sivu evaporacijsku kad sam testirala al inace ne..dobro osim kad je bila biokem.al pupu ne zelim se vracati na to 🙈 jos je ostalo oko 90min hahaha a u bosni cu valjda samo pola ispisati 😂😂
Jutro zenske, sorry nisam stigla jucer pratit…
Ajmo petak-dan za metak 🥳 a moj ff je konacno pomaknuo O na pravi datum, sad je to to 😎
Hope cekam novi test 😁
Neka je tebi nasa kavica izbila folikulic van,to bi mogle uvest kao tradiciju za tebe i Anchy kojoj je isto porasla tempica 🥳🙈😎
Hahaha daaa vidis kako nam je to bila dobra terapija 😁🍀 samo iduci out cemo onda malo ranije, ne bas na 27dc 😂
Ma moze kad god,ja bi trebala imat auto neovisno o muzu pa cemo dogovorit nesto,a i mjesto se pokazalo kao poticajno okruzenje pa mozemo ostavit i mjesto isto ili eventualnu napravit negdje privatnu kavu da nas ne gledaju ko da smo izasle iz Vrapca 😂😂😂
Hope moram ti reći da Femometer meni nije nikad ,ali baš nikad bacio lažnu sjenu a kod tebe se nešto nazire. Za kineze nemam neka iskustva
🤞🤞
Bome,meni nije bacao isto jos,jer sam od pocetka ciklusa znala umakat cisto sa vidim. Jedino sivu evaporacijsku kad sam testirala al inace ne..dobro osim kad je bila biokem.al pupu ne zelim se vracati na to 🙈 jos je ostalo oko 90min hahaha a u bosni cu valjda samo pola ispisati 😂😂
Ponesi sve,i uloske da se ureknes pa da M ne dođe 🤭. Oko O sam si kupila tonu ulozaka i tampona,i sad mi ne treba 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
🤞🤞
Ponesi sve,i uloske da se ureknes pa da M ne dođe 🤭. Oko O sam si kupila tonu ulozaka i tampona,i sad mi ne treba 🤣
Ja svaku akciju kupujem uloske i imam jedno 3 neotvorena paketa jer mi jedan treba za oko 2 ciklusa 😂😂😂 bilo bi se lijepo ureci ovaj put,a i termin bi bio na godisnjicu braka 🙊
https://ibb.co/MR3yywc evo moj testić.. nemam kolekciju kao Hope 🤣
Pa ima tu nešto, jesi probala sa bljeskalicom ispod posvjetliti?
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Danchy nisi prva koja mi to komentira za pokrivanje 😅😉😊 Znas kako ja razmisljam. Imam te neredovite menge i ovulacije. Pa jedino mogu biti mirna ako svaki drugi ili treci dan obavimo bracne duznosti 😁 Ako i fulam O na lh ili me copi viroza pa preko bazalne ne mogu skuziti bar mogu mirno spavati jer smo pokrili hehe 😉 mozda se jednom cudo i dogodi 🍀🤞
Je tebi bio pik il se meni pricinja (tempica ) 🤞🤞🤞
Nismo ulovile pik kod nje. Ali mislis li isto sto i ja 🤭🤭🤭
Apsolutno🧐🤔😆🙃
Jutro zenske, sorry nisam stigla jucer pratit…
Ajmo petak-dan za metak 🥳 a moj ff je konacno pomaknuo O na pravi datum, sad je to to 😎
Hope cekam novi test 😁
Neka je tebi nasa kavica izbila folikulic van,to bi mogle uvest kao tradiciju za tebe i Anchy kojoj je isto porasla tempica 🥳🙈😎
Hahaha daaa vidis kako nam je to bila dobra terapija 😁🍀 samo iduci out cemo onda malo ranije, ne bas na 27dc 😂
Ma moze kad god,ja bi trebala imat auto neovisno o muzu pa cemo dogovorit nesto,a i mjesto se pokazalo kao poticajno okruzenje pa mozemo ostavit i mjesto isto ili eventualnu napravit negdje privatnu kavu da nas ne gledaju ko da smo izasle iz Vrapca 😂😂😂
Hahaha evo kod mene se moze kuhat kava za sve ubuduce 😁 iduci ciklus kad popijem zadnji klomi molit cu da ste se sve nacrtale u mojim zidinama 🍀
Ja sam vec tamo nemoj mi rec dvaput 😂😂😂
Otvorim forum i imam šta vidjeti!!
Hope vidim bez da otvorim sliku i roza jeee! predobro, neka tamniiiiiiiiii
_
Garawa bome i na tvom nešto vidim, iako bi za 12 dpo to trebalo biti nešto jače možda je kasnije bila O ,samo ti piški i dalje, nešto se nazire, meni taj easy at home nije nikada bacio lažnu sjenu
_
Anchy lijepo vi to pokrivate, O ne može pobjeći nikako, tako treba
Lucky super za FF, jedva čekam piškenje, da popiškiš BFP i odneseš doktoru pod nos, da on vidi kako nema folikula
Sortiraj odgovore
Najstariji