https://ibb.co/hBDRQrc evo trakice od zadnjih 5 dana, malo ima sjene malo nema 🙄 danas mi pocinju plodni dani pa kalendar kaze ovulacija 18dc, inace su mi ciklusi oko 30 dana.. kupila sam danas vitamin E znaci bankrotirat cu ako nastavim pratit forum i sve vase preparate 😂
Hope hvala na pomoci nekako imam osjecaj da tebe najvise maltretiram 😝 drzim fige za dobre nalaze
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Hope drzim fige za dobar nalaz i svim drugim curama koje piske da uhvate ovulaciju,evo ja sam danas vidila plusic na clearblue digitalcu za ovulaciju,znaci ipak je valjda sve ok,jos 14 dana do menstruacije,racunam da posto je danas smajlic da će ovulacija kroz dan ili sutra ,ne znam kako to ide,piskila sam jednom dnevno jucer je bila negativna ,jutros pozitivna
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
https://ibb.co/hBDRQrc evo trakice od zadnjih 5 dana, malo ima sjene malo nema 🙄 danas mi pocinju plodni dani pa kalendar kaze ovulacija 18dc, inace su mi ciklusi oko 30 dana.. kupila sam danas vitamin E znaci bankrotirat cu ako nastavim pratit forum i sve vase preparate 😂
Hope hvala na pomoci nekako imam osjecaj da tebe najvise maltretiram 😝 drzim fige za dobre nalaze
Totalno mi je sumnjiva ova 2.6. Steta sto nisi taj dan piskila oko podne ili jos jednu navecer jer izgleda jako blizu pika,ali pratim dalje tvoju situaciju. Nazalost,ova tema vremenom stvara ovisnost o suplementima,piskenju i mjerenju tempice ali to je sve za neko vece dobro 😃😃😃🙈
Hope drzim fige za dobar nalaz i svim drugim curama koje piske da uhvate ovulaciju,evo ja sam danas vidila plusic na clearblue digitalcu za ovulaciju,znaci ipak je valjda sve ok,jos 14 dana do menstruacije,racunam da posto je danas smajlic da će ovulacija kroz dan ili sutra ,ne znam kako to ide,piskila sam jednom dnevno jucer je bila negativna ,jutros pozitivna
Jos ponovi obavezno navecer i sutra ujutro pa da vidimo sto ce reci kada ce ovulacija. Ako je sinoc bio negativan a sada pozitivan i kasnije pokaze pozitivno onda ce ovulacija sprema do sutra navecer pa da znas cisto zbog tempiranja odnosa. Nisam veceras jos pisni i proslavit pikic kako treba 😎💃🏻🥳🙈
Hope dogovoreno! Čim se naručim na briseve javim ti i stavljaš me na listu 😉
Bonii ajme i meni je tako, prvo vrkuta, pa trakice, pa toplomjer, evo sad planiram macu u kapsulama, čula sam tu i za neki vitamin E i za B hahaha svašta nešto 😂 ali neka, tako mi je drago za ovaj izvor informacija i sto žene dijele svoja iskustva i savjete do zadnjeg detalja. Evo druge pitaju svoje ginekologe za savjete drugima! Ma svaka čast cure.
Mozda,zeljno iscekujem taj tvoj datum za odbrojavanje da se malo naprave neki koraci ☺️🙈 sto se ostalog tice,nije tako lako dobiti plusic kako nam prikazuju na tv-u i kako se uci na satovima biologije 😂 bas sam zahvalna Joli jer je pitala za moju situaciju,ja isto tako znam pitat svog za neku curku ovdje ako iskrsne nesto do mog pregleda. To je lijepo,zajedno naucimo nesto novo i prenosimo znanje s koljena na koljeno,tako treba 💪🏻💪🏻💪🏻
Moram vam se pozaliti. Znaci vec sat vremena me ubija ovo. Jucer sam osjetila da me sise bole skroz sastrane, danas evo sjedim i bas me bole dok ih ni ne diram,grudnjak me ubija u pojam,da nisu ovolke tocno bi ga skinula, a sad me i bradavice svrbe a da se poceskam ispast cu luda tu 😂 mora da je bila kvalitetna O kad je sve ovako 🙈
Marinci ako ti je sutra ovulacija hocete li i veceras hopsati? 🙈Navodno smo najplodnije dan prije ovulacije 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Samo da se javim dosla vjestica danas 🤯
Odbrojavanje prestaje 🙈🤣
Valjda kad odemo na godisnji u nasu kućicu mozda nam se posreci mali zivot 🥰 mozda je sudeno da tamo se stvori 😁 🤞🤞taman ce nekako biti O
Pusee vam 💕🥰
A jebemu! Nadam se da ce vam onda upaliti,samo tako pozitivno treba razmisljati 💪🏻💪🏻💪🏻 Micem te skroz sa liste obaj ciklus ili te samo premjestam u grupu s damama neprijavljenog datuma? 🙈
Mozes me zapisati za 1.7. 🥴
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Jutro cure! ☺️
Imam pitanje u vezi vrkute. Kad mi M prodje pocela bi je piti. Koliko je max šalica na dan?
Takodjer, ako je netko koristio prigodne vaginalete od Pahuljice. Drzim ih u frizideru non-stop, da se ne rastope dok prodje M. Jeli to ok, ili da ih drzim na sobnoj temperaturi?
Zelim svima lijep, ovaj suncani produženi vikend! 🌞🏖️
Ja ih drzim u frizideru
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Jutro cure! ☺️
Imam pitanje u vezi vrkute. Kad mi M prodje pocela bi je piti. Koliko je max šalica na dan?
Takodjer, ako je netko koristio prigodne vaginalete od Pahuljice. Drzim ih u frizideru non-stop, da se ne rastope dok prodje M. Jeli to ok, ili da ih drzim na sobnoj temperaturi?
Zelim svima lijep, ovaj suncani produženi vikend! 🌞🏖️
Ja ih drzim u frizideru
Super, onda im nece nista bit. 🤷🏼♀️😊 Ti ih vec koristis? Po recenzijama su super, pa ce nadam se bar malo pomoci.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji