Jutro cure! ☺️
Imam pitanje u vezi vrkute. Kad mi M prodje pocela bi je piti. Koliko je max šalica na dan?
Takodjer, ako je netko koristio prigodne vaginalete od Pahuljice. Drzim ih u frizideru non-stop, da se ne rastope dok prodje M. Jeli to ok, ili da ih drzim na sobnoj temperaturi?
Zelim svima lijep, ovaj suncani produženi vikend! 🌞🏖️
Ja ih drzim u frizideru
Super, onda im nece nista bit. 🤷🏼♀️😊 Ti ih vec koristis? Po recenzijama su super, pa ce nadam se bar malo pomoci.
Da koristim ih tri kutijice sam uzela
Ja se nadam da hoce
Za sad jos nista ali polako 😁
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Daj Boze 🤞🤰☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hope drzim fige za dobar nalaz i svim drugim curama koje piske da uhvate ovulaciju,evo ja sam danas vidila plusic na clearblue digitalcu za ovulaciju,znaci ipak je valjda sve ok,jos 14 dana do menstruacije,racunam da posto je danas smajlic da će ovulacija kroz dan ili sutra ,ne znam kako to ide,piskila sam jednom dnevno jucer je bila negativna ,jutros pozitivna
Jos ponovi obavezno navecer i sutra ujutro pa da vidimo sto ce reci kada ce ovulacija. Ako je sinoc bio negativan a sada pozitivan i kasnije pokaze pozitivno onda ce ovulacija sprema do sutra navecer pa da znas cisto zbog tempiranja odnosa. Nisam veceras jos pisni i proslavit pikic kako treba 😎💃🏻🥳🙈
Hvala ti Hope sinoc nisam piskila nego samo jucer ujutro pa danas ujutro,nadam se da nisam sto preskočila,piskit cu veceras i sutra
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Kamilice hocemo veceras cemo obavezno i sutra,ovaj mjesec je drugačije to sto imamo manje odnosa idemo bas tempirano jer prije smo svaki dan odmah nakon menge pa ne znam jel to lose za spermije s obzirom da nismo ostvarili trudnocu ovaj mjesec druga politika,Hope super simptomi ima da je vrhunska bila
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Kamilice hocemo veceras cemo obavezno i sutra,ovaj mjesec je drugačije to sto imamo manje odnosa idemo bas tempirano jer prije smo svaki dan odmah nakon menge pa ne znam jel to lose za spermije s obzirom da nismo ostvarili trudnocu ovaj mjesec druga politika,Hope super simptomi ima da je vrhunska bila
I ja sam cula da je za spermice bolje svako drugi dan nego svaki, ali ako pogodis plusic, tj pik, trebalo bi svakako taj dan i sutradan. Pogotovo kazu dan prije ovulacije. U svakom slučaju, nadam se da ce ti biti dobitan ovaj ciklus.🤞😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hope dogovoreno! Čim se naručim na briseve javim ti i stavljaš me na listu 😉
Bonii ajme i meni je tako, prvo vrkuta, pa trakice, pa toplomjer, evo sad planiram macu u kapsulama, čula sam tu i za neki vitamin E i za B hahaha svašta nešto 😂 ali neka, tako mi je drago za ovaj izvor informacija i sto žene dijele svoja iskustva i savjete do zadnjeg detalja. Evo druge pitaju svoje ginekologe za savjete drugima! Ma svaka čast cure.
A boze mi pomozi, naletila sam na fejsu na jednu zenu sta pravi domace trave i vidila komentare zena kako su odma nakon 1 ciklusa ostale trudne i dama naravno odma narucila.. sad ne mogu docekat da mi to stigne ali pocinje se pit 3 dan ciklusa pa se nadam da mi uopce nece ni trebat i da cemo ovaj misec uvatit pik 😁😁
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
https://ibb.co/hBDRQrc evo trakice od zadnjih 5 dana, malo ima sjene malo nema 🙄 danas mi pocinju plodni dani pa kalendar kaze ovulacija 18dc, inace su mi ciklusi oko 30 dana.. kupila sam danas vitamin E znaci bankrotirat cu ako nastavim pratit forum i sve vase preparate 😂
Hope hvala na pomoci nekako imam osjecaj da tebe najvise maltretiram 😝 drzim fige za dobre nalaze
Totalno mi je sumnjiva ova 2.6. Steta sto nisi taj dan piskila oko podne ili jos jednu navecer jer izgleda jako blizu pika,ali pratim dalje tvoju situaciju. Nazalost,ova tema vremenom stvara ovisnost o suplementima,piskenju i mjerenju tempice ali to je sve za neko vece dobro 😃😃😃🙈
Mislim da nije bia pik, kad mi je pik bude bas bas tamna trakica i bude mi bol u jajnicima.. ali pokrili smo sve dane pa se ne nerviram puno i ako je i bia pik 🙈
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
https://ibb.co/hBDRQrc evo trakice od zadnjih 5 dana, malo ima sjene malo nema 🙄 danas mi pocinju plodni dani pa kalendar kaze ovulacija 18dc, inace su mi ciklusi oko 30 dana.. kupila sam danas vitamin E znaci bankrotirat cu ako nastavim pratit forum i sve vase preparate 😂
Hope hvala na pomoci nekako imam osjecaj da tebe najvise maltretiram 😝 drzim fige za dobre nalaze
Totalno mi je sumnjiva ova 2.6. Steta sto nisi taj dan piskila oko podne ili jos jednu navecer jer izgleda jako blizu pika,ali pratim dalje tvoju situaciju. Nazalost,ova tema vremenom stvara ovisnost o suplementima,piskenju i mjerenju tempice ali to je sve za neko vece dobro 😃😃😃🙈
Mislim da nije bia pik, kad mi je pik bude bas bas tamna trakica i bude mi bol u jajnicima.. ali pokrili smo sve dane pa se ne nerviram puno i ako je i bia pik 🙈
Ma da,ciklus je drugaciji,nije opcija ni da je pik prosao a nisi ga ulovila,sto nekako po tempici odgovara da ga nisi upecala,a opet nije iskljuceno ni da ce tek biti. U svakom slucaju pratim tvoju sičuejšn 😎🙈
Moram vam se pozaliti. Znaci vec sat vremena me ubija ovo. Jucer sam osjetila da me sise bole skroz sastrane, danas evo sjedim i bas me bole dok ih ni ne diram,grudnjak me ubija u pojam,da nisu ovolke tocno bi ga skinula, a sad me i bradavice svrbe a da se poceskam ispast cu luda tu 😂 mora da je bila kvalitetna O kad je sve ovako 🙈
Držim 🤞🤞🤞🤞🤞 da je razvalila ovaj mjesec i da će sve biti po PS. Ja kad mi je O toliko sam nervozna da nikoga ne mogu očima🤣🤣🤣. Gore mi je to već PMS . Ima li još netko tih poteškoća?
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Hope bilo mi je zadovoljstvo pomoći ti... 💜
Boni mislim da ti trakice najbolje reagiraju u razdoblju od 15 do 19 sati, ako i meni, ali to ti nekad tako brzo potamni bar meni, ja da sam ovaj mjesec testirala od 15 do 15 sati idući dan ne bi bez tempice ni znala da sam imala O... Meni npr 25.05. u 15,54 - 0,31, na oko jedva vidljiva crtica, a 26.05. u 17,24 0,84 i takica vidljivo potamnila, ali još nije bio pik, pa sam zato i kasnije rafila još jedan test u 21,50 taj je bio pik, a 27.05. u 5,20 vidno svjetlija od kontrolne ali onako nije preloša, već popodne u 15,40 svijetla skroz... Evo i zalijepit ću ti slikicu https://ibb.co/d5DxHvt pa da pogledaš... Naruči neke jeftine trakice pa se mjesec, dva stalno testiraj da vidiš kako kod tebe to funkcionira.... Nez jesam baš dobro objasnila, ali nadam se da će koristit 🙃🙃
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji