Jutro cure! ☺️
Imam pitanje u vezi vrkute. Kad mi M prodje pocela bi je piti. Koliko je max šalica na dan?
Takodjer, ako je netko koristio prigodne vaginalete od Pahuljice. Drzim ih u frizideru non-stop, da se ne rastope dok prodje M. Jeli to ok, ili da ih drzim na sobnoj temperaturi?
Zelim svima lijep, ovaj suncani produženi vikend! 🌞🏖️
Kod mene piše Max tri šolje da pijem
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Hope Paket je poslan. Curke koje su blizu za hcg držim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za najveće +++++
Ajoooj hvala ti punoooo! U kojoj si ti fazi? Zasto ne mjeris bazalnu? 🙈
Pa razmišljam o tome mogu ti priznati. Moram prvo pročitat o tome šta kako pa bi pokušala već ovaj mjesec da popratim . Jel bazalni toplomjer treba ili može obični. Koliko su te dvije decimale bitte?
Pa dvije decimale su bitne ako inace nemas veliki skok u temperaturi. Ako imas doma obicni digitalni s jednom mozes probati jedan ciklus s njim cisto da vidis jel ces imati veliki skok. Bitno je da si odredis fiksno vrijeme dizanja i u tom periodu mjeris svako jutro. Prva stvar kad otvoris oci toplomjer u usta pa tek onda ustajanje,wc i sve ostale navike koje imas. Interval u kojem je dozvoljeno odstupanje da ne utjece na temp ti je pola sata prije i nakon tog fiksno odredenog vremena 🙈
Ok pokušat ću i to. Uzet ću odmah bazalni toplomjer za početak ću tu prijavljivat temp.pa ćeš možda otprilike znati šta mi se dešava 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Jutro cure! ☺️
Imam pitanje u vezi vrkute. Kad mi M prodje pocela bi je piti. Koliko je max šalica na dan?
Takodjer, ako je netko koristio prigodne vaginalete od Pahuljice. Drzim ih u frizideru non-stop, da se ne rastope dok prodje M. Jeli to ok, ili da ih drzim na sobnoj temperaturi?
Zelim svima lijep, ovaj suncani produženi vikend! 🌞🏖️
Jutro!
Ja sam pila vrkutu,ovaj ciklus radim mali predah. Ona se moze piti svaki dan dok ne dode plus ne smeta nicemu jer ima protuupalna svojstva i ne moze napraviti neki veliki problem. Pijes 3 zlice dnevno,s tim da svaka ide na otprilike 4dcl vode 🙊🙈 sto se ovih vaginaleta tice,bas sad kad sam bila u Bosni na godisnjem i preuzimala ih dolje od zene rekla je da se drze u hladnjaku i vade se 2 sata prije nego se stave da dodu na sobnu temperaturu a ostatak se vrati tako da one obavezno trebaju biti na hladnom i samo svaku vecer neka 2 sata prije nego ih planiras staviti izvadis van i cekas da dodu na sobnu temp,a ostalo vratis nazad ☺️
Maybenewmom hvala ti, ne bi htjela pretjerati s dozom ☺️
I ja mislim kupiti taj toplomjer, mislim da sam ga vidjela u dm-a, ako je to taj....🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hope aha, aha sorry. 😁😁😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Hope hvala ti, onda nek' cekaju u frizideru ☺️
Za vrkutu si vjerojatno mislila na kapi, ja sam kupila caj. Znači nakon mjesec dana bi trebalo napraviti pauzu od nje? 🤷🏼♀️
Kad ce biti tvoji nalazi od jutros? 🤞☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
maybenewmom pretrazila cijeli internet i ovaj bas bazalni je najjeftiniji 😁 https://www.futunatura.hr/bazalni-termometar
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Hopehvala ti, onda nek' cekaju u frizideru ☺️
Za vrkutu si vjerojatno mislila na kapi, ja sam kupila caj. Znači nakon mjesec dana bi trebalo napraviti pauzu od nje? 🤷🏼♀️
Kad ce biti tvoji nalazi od jutros? 🤞☺️
Ne ne,bas caj sam pila,stavljala u oni cjediljku da se odmace i onda pila otprilike 4 sata,na poslu bi lakse to popila a i u pocetku mi je bila bas fina😂🙈 nalazi bi trebalo biti oko 14 danas 🙈
Pine, Joli hvala. 🤗
Da, idem dalje. Sljedeći puta tražim pravu stimulaciju, aspiraciju js, transfer, sve…. Dosta mi je ovog više. Očito slabo reagiram na klomifen.
A kad izvade js onda će i vidjeti opluđuju li se i je li s njima sve u redu. A pravo ću napraviti histeroskopiju da vidim je li anatomski sve ok.
Pine, i inseminacija, tj. AIH je mpo postupak. Najjednostavniji i najmanje invazivan, ali je.
Navijam za tebe 🍀🤞🙏
Ne znam puno o ivf postupcima, za koliko misliš da ćeš moći napraviti histeroskopiju i krenuti u postupak…
Histeroskopija će biti dobra, baš imam vjere, otklonit će ti sve sumnje što je super, pa ćeš moći hladne glave nastaviti…. Hvala Bogu na naprednoj medicini i dobit ćeš ti i drugi smotuljak ljubavi… 🙃
Hvala draga. 🤗
I ja se nadam
Hope, spermiogram je super.
To onda objasnjava forsiranje AIH metode,ali mislim da je to trosenje vremena uludo i da je vrijeme na drugi nacin probati 🥺
maybenewmompretrazila cijeli internet i ovaj bas bazalni je najjeftiniji 😁 https://www.futunatura.hr/bazalni-termometar
Hvala ti dragaaaa🥰🥰🥲🥰 sad ću baš vidjet tu cijene
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji