Joli zao mi zbog snjeska, kako kaze mala stigne biti plusic imas još vremena.🙏🤞
Hope sretno sa vadenjem krvi i da bude visoki progesteron da nam potvrdi da je bila O.🤞🤞
Hvala ti na pozitivi i pristupu prema svakoj curi. Ti si nas andeo. Skupa s Lucky.
Kod mene nekakvi iscjedak roskasti i to se pojavio poslije odnosa u srijedu ujutro ga skuzila. Jucer je isto bio prisutan sad ujutro nije. Pripisujem ga zbog odnosa odmah poslije M. Dali je kojoj tako bilo?
Danas sam planirala krenuti piškiti trakice i eto sanjala da kasnim na posao i bome skoro zakasnila na jutarnje dezurstvo. 🤣🤣
Piškim od sutra pa da vidimo kad ce ovaj mjesec O. Ocito kod mene nije kak sam si ja mislila 🙈🤷♀️
Malala bas mi zao sto nije uspjelo sada. Budi jaka ima jos metoda kak si i sama rekla. Samo pozitivno i doci ce i druga bebica. 😘
Svima saljem topli zagrljaj ispunjen pozitivom. Pusa svima! 🥰😘
Ne bi htjela bacati neku bubu u uho..ma zapravo cek koga ja zavaravam,naravno da zelim 😂 jesi pokusala ponoviti test? Mislim ti bi danas bila 16DPO,kao neko krvarenje si vidim stavila pod M,jesi sigurna da nije lazna M,odnosno da si nakon krvarenja ponovila test? Zao mi je sto sam optimist,ali jednostavno se ne zelim pomiriti s tvojom lutealnom od 8 dana. Ne ne i neee 😎🙈 ja evo cekam nalaze,navodno bi trebali oko 14h🙈
Hope cini mi se da je ovaj post bio namjenjen meni 🙈 eh , test sam pravila 35DC, a FF mi je taj dan oznacio kao ovulaciju 😂 vidim da mi je i prosle godine u ovo vrijeme bio duzi ciklus. Imam jos samo jednog digitalca al njega mi bilo zao piskit, a ovo sumnjam da je lazna M jer sam dosad vec 3 tampona mijenjala 🤦 vise srece sljedeci ciklus 😁😁 drzim fige i jedva cekam tvoje nalaze, ako je bila O mozes i ti piskit do kraja tjedna da vatamo sjenicu 😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Draga NanaJ, žao mi je radi svega što si prošla. Nadam se da te ubuduće čekaju samo lijepe stvari.
Iz svog ti iskustva ne mogu pomoći, ali sam u silnom isčitavanju neta o problemima koje mene muče naletila na nekom forumu na identično pitanje. Ista stvar je bila u pitanju, poslije spontanog, tj par mjeseci nakon djevojka se žalila kako su joj LH trakice stalno tamne,a bila je isključena trudnoća, pa su na kraju ostale djevojke zaključile da je uzrok zbrkana hormonska slika nakon spontanog. Možda da još malo pričekaš i vidiš hoće li se dovesti u red pa ako ne bude napraviš hormonski nalaz i vidiš stanje.
Ove rasprave preskačem. Sve znamo zašto smo ovdje i koliko je ta borba sama po sebi teška, ne trebaju nam i dodatne tenzije, budimo bar ovdje podrška jedne drugima.
Hope, sretno s progesteronom, nadam se da nam uskoro javljaš da je školske vrijednosti.
Sretno i svim ostalim hrabricama sa svime što vas čeka u današnjem danu.
Hvala ti na odgovoru, danas sam opet pisnula jednu i pocela je crtica biti svjetlija tako da se nadam da je menga tu negdje. Sto se tice hormona sve sam napravila jos prosli mjesec jer imam hrpu pretraga za raditi a planiramo u 9 mj ponovno pokustati. Svi hormonu su ok hvala bogu jedino koliko sam mogla skuziti i sto sam uspjela izguglati najvjerojatnije imam mutaciju u vezi folne kiseline, odnosno moje tijelo ne pratvara obicnu folnu kiselinu pa trebam biti aktivnu, svo zlo u tome bilo pa se vise nikad ne ponovilo sto je bilo 🤞🏻 Nista pricekat cu jos tjedan dana pa ako ne dodem otici cu na pregled, ali i ja mislim da je radi spontanog jer ipak je tijelo proslo 2 kiretaze u roku 3 mj pa treba da se vrati na stare postavke.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Joli zao mi zbog snjeska, kako kaze mala stigne biti plusic imas još vremena.🙏🤞
Hope sretno sa vadenjem krvi i da bude visoki progesteron da nam potvrdi da je bila O.🤞🤞
Hvala ti na pozitivi i pristupu prema svakoj curi. Ti si nas andeo. Skupa s Lucky.
Kod mene nekakvi iscjedak roskasti i to se pojavio poslije odnosa u srijedu ujutro ga skuzila. Jucer je isto bio prisutan sad ujutro nije. Pripisujem ga zbog odnosa odmah poslije M. Dali je kojoj tako bilo?
Danas sam planirala krenuti piškiti trakice i eto sanjala da kasnim na posao i bome skoro zakasnila na jutarnje dezurstvo. 🤣🤣
Piškim od sutra pa da vidimo kad ce ovaj mjesec O. Ocito kod mene nije kak sam si ja mislila 🙈🤷♀️
Malala bas mi zao sto nije uspjelo sada. Budi jaka ima jos metoda kak si i sama rekla. Samo pozitivno i doci ce i druga bebica. 😘
Svima saljem topli zagrljaj ispunjen pozitivom. Pusa svima! 🥰😘
Ne bi htjela bacati neku bubu u uho..ma zapravo cek koga ja zavaravam,naravno da zelim 😂 jesi pokusala ponoviti test? Mislim ti bi danas bila 16DPO,kao neko krvarenje si vidim stavila pod M,jesi sigurna da nije lazna M,odnosno da si nakon krvarenja ponovila test? Zao mi je sto sam optimist,ali jednostavno se ne zelim pomiriti s tvojom lutealnom od 8 dana. Ne ne i neee 😎🙈 ja evo cekam nalaze,navodno bi trebali oko 14h🙈Hope cini mi se da je ovaj post bio namjenjen meni 🙈 eh , test sam pravila 35DC, a FF mi je taj dan oznacio kao ovulaciju 😂 vidim da mi je i prosle godine u ovo vrijeme bio duzi ciklus. Imam jos samo jednog digitalca al njega mi bilo zao piskit, a ovo sumnjam da je lazna M jer sam dosad vec 3 tampona mijenjala 🤦 vise srece sljedeci ciklus 😁😁 drzim fige i jedva cekam tvoje nalaze, ako je bila O mozes i ti piskit do kraja tjedna da vatamo sjenicu 😁
Ne ne,bas belli pa daj joj vidi grafa 🥶 ne ide mi to zajedno nikako a spominje nesto roskasto🙈 tebi je bila kasnila po nekim proracunima i sad se posteno cistis,s tobom smo krenuli u novi ciklus,ali bella mi je skroz cudna 😂🙊🙈😎
Hope Paket je poslan. Curke koje su blizu za hcg držim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za najveće +++++
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Ajoooj hvala ti punoooo! U kojoj si ti fazi? Zasto ne mjeris bazalnu? 🙈
Pa razmišljam o tome mogu ti priznati. Moram prvo pročitat o tome šta kako pa bi pokušala već ovaj mjesec da popratim . Jel bazalni toplomjer treba ili može obični. Koliko su te dvije decimale bitte?
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
U toj sam fazi da curim i da mi se samo leži 🤣🤣🤣🤣 a moram raditi.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Pa razmišljam o tome mogu ti priznati. Moram prvo pročitat o tome šta kako pa bi pokušala već ovaj mjesec da popratim . Jel bazalni toplomjer treba ili može obični. Koliko su te dvije decimale bitte?
Pa dvije decimale su bitne ako inace nemas veliki skok u temperaturi. Ako imas doma obicni digitalni s jednom mozes probati jedan ciklus s njim cisto da vidis jel ces imati veliki skok. Bitno je da si odredis fiksno vrijeme dizanja i u tom periodu mjeris svako jutro. Prva stvar kad otvoris oci toplomjer u usta pa tek onda ustajanje,wc i sve ostale navike koje imas. Interval u kojem je dozvoljeno odstupanje da ne utjece na temp ti je pola sata prije i nakon tog fiksno odredenog vremena 🙈
Jutro cure! ☺️
Imam pitanje u vezi vrkute. Kad mi M prodje pocela bi je piti. Koliko je max šalica na dan?
Takodjer, ako je netko koristio prigodne vaginalete od Pahuljice. Drzim ih u frizideru non-stop, da se ne rastope dok prodje M. Jeli to ok, ili da ih drzim na sobnoj temperaturi?
Zelim svima lijep, ovaj suncani produženi vikend! 🌞🏖️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
*prirodne, ne prigodne 🤦🏽♀️😆
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji