Ne zeli mi se slika ucitat a bas sam tila vase misljenje na trakice 😮😮 jel ima neka posebna sema za ucitat sliku ili samo ubacite ovdi povise prozorcica za komentiranje?
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Ne zeli mi se slika ucitat a bas sam tila vase misljenje na trakice 😮😮 jel ima neka posebna sema za ucitat sliku ili samo ubacite ovdi povise prozorcica za komentiranje?
https://imgbb.com/
Uploadas i samo nam zaljepis linkic ☺️
maybenewmompretrazila cijeli internet i ovaj bas bazalni je najjeftiniji 😁 https://www.futunatura.hr/bazalni-termometar
Hvala ti dragaaaa🥰🥰🥲🥰 sad ću baš vidjet tu cijene
https://ibb.co/yfLhr0L ovaj je neki tu najjeftiniji.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Hopehvala ti, onda nek' cekaju u frizideru ☺️
Za vrkutu si vjerojatno mislila na kapi, ja sam kupila caj. Znači nakon mjesec dana bi trebalo napraviti pauzu od nje? 🤷🏼♀️
Kad ce biti tvoji nalazi od jutros? 🤞☺️
Ne ne,bas caj sam pila,stavljala u oni cjediljku da se odmace i onda pila otprilike 4 sata,na poslu bi lakse to popila a i u pocetku mi je bila bas fina😂🙈 nalazi bi trebalo biti oko 14 danas 🙈
Hvala ti. ☺️ Vec danas gotovi? 😮 Supeeer, drzim fige i sretno! 🤞😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
mnm ma men se nije dalo cekati dugo pa sam s Futunature narucila, usput sam si uzela i Maca kapsule , stvarno imaju svega u ponudi 😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
mnm ma men se nije dalo cekati dugo pa sam s Futunature narucila, usput sam si uzela i Maca kapsule , stvarno imaju svega u ponudi 😁
Da ali ja sam u Njemačkoj pa mi za dan dođe heeheh
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
O pa onda jos bolje, i ljepsi je od ovog cak 😁😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
O pa onda jos bolje, i ljepsi je od ovog cak 😁😁
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ma samo da je od pomoći.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Bella tvoja temepratura je jako zbunjujuća, na trenutke poprilično visoka za prve dane ciklusa.
Mala96 znaš i sama kako je, ne znam ni sama kako ću bez grafa za promatranje... 🤭
Garawa hvala ti, ma nisam ni očekivala drugo, znam da je prerano, uvijek se ponadam, ali tamo na 10, 11 ako bude bijelatvoja tempica isto lijepo raste... 😊 Sviđa mi se kako razmišljaš, prepisat ću od tebe stav...
Hope da niska je jer sam se jutros probudila promrzla jer sam, tuka, spavala u tankoj piđami i bez čarapa, a ja sam inače bolesno zimogrozna, ali jučer sam prvu put koristila kremu za samotamnjenje jer eto idem na party, a dress code je bijelo, a ja bijela kao sir, i onda da ne uništim tu boju, a ni svoju odjeću, legla u nekoj prevelikoj staroj pidžami koje mi nije žao i jutros se probudim smrznuta i s mišlju da kasnim i sve pokvarim... 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ali ten mi je ispao za 5, čak su mi i ruke super... 😂 A ni sutra je neću mjeriti, vidjet ćemo u nedjelju ujutro što kaže.... 😅 To me sve čini nervoznom... Kaže dr da je moguće da si imala ranu ovulaciju i ako si par dana prije prestala piti antibiotike da je to sve u redu čak i da dođe do trudnoće... Odmah je pogodio i antibiotik i sve.... Da je fiklus lako poremetiti... Nadam se da je pomoglo... 😉
__
Što se mene tiče kaže da bi bilo dobro da je progesteron veći, oko 30... Sljedeći mjesec folikulometrija jer da po onverzijo fsh i lh on me misli da je moglo doći do kvalitetne ovulacije, kad utvrdimo da sam u sljedećem ciklusu imala ovulaciju i ne bude ništa od T, onda idem na prpuhivanje, kaže nema vremena za gubljenje, e sad ako ću na jcg mora mi napraviti briseve pa ću čekati još jedan mjesec... I to je to...
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli hvala ti punoooooo sto si pitala za moju situaciju,sad mi je lakse ☺️ Izgleda da ce ovaj ciklus biti ultra kratak 🙈 da za inverziju blagu je normalno da se ide na folik i onda slijedi HSG i bar ce ti briseve napraviti sto je dobro jer ce se vidjeti jel postoji dolje neprijateljski teren. Izdrzat ces ti to,do kraja ljeta si T 😎🙊🙈 idemo samo jako 🙊 hvala ti puno jos jednom sto si pitala za moju sicuejsn,osjecam se laksom 100kg 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji