Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bonii
    04. Lipanj 2021. 11:01

Ne zeli mi se slika ucitat a bas sam tila vase misljenje na trakice 😮😮 jel ima neka posebna sema za ucitat sliku ili samo ubacite ovdi povise prozorcica za komentiranje?

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

04. Lipanj 2021. 11:03

Bonii 👼

Ne zeli mi se slika ucitat a bas sam tila vase misljenje na trakice 😮😮 jel ima neka posebna sema za ucitat sliku ili samo ubacite ovdi povise prozorcica za komentiranje?

https://imgbb.com/

Uploadas i samo nam zaljepis linkic ☺️

maybenewmom
    04. Lipanj 2021. 11:05

maybenewmom

mala96

maybenewmompretrazila cijeli internet i ovaj bas bazalni je najjeftiniji 😁 https://www.futunatura.hr/bazalni-termometar

Hvala ti dragaaaa🥰🥰🥲🥰 sad ću baš vidjet tu cijene

https://ibb.co/yfLhr0L ovaj je neki tu najjeftiniji.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Kamilica ♡
    04. Lipanj 2021. 11:08

Hope ♾

Kamilica ♥️

Hopehvala ti, onda nek' cekaju u frizideru ☺️
    Za vrkutu si vjerojatno mislila na kapi, ja sam kupila caj. Znači nakon mjesec dana bi trebalo napraviti pauzu od nje? 🤷🏼‍♀️
    Kad ce biti tvoji nalazi od jutros? 🤞☺️

Ne ne,bas caj sam pila,stavljala u oni cjediljku da se odmace i onda pila otprilike 4 sata,na poslu bi lakse to popila a i u pocetku mi je bila bas fina😂🙈 nalazi bi trebalo biti oko 14 danas 🙈

Hvala ti. ☺️ Vec danas gotovi? 😮 Supeeer, drzim fige i sretno! 🤞😊

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Lida 🍀
    04. Lipanj 2021. 11:10

mnm ma men se nije dalo cekati dugo pa sam s Futunature narucila, usput sam si uzela i Maca kapsule , stvarno imaju svega u ponudi 😁

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

maybenewmom
    04. Lipanj 2021. 11:13

mala96

mnm ma men se nije dalo cekati dugo pa sam s Futunature narucila, usput sam si uzela i Maca kapsule , stvarno imaju svega u ponudi 😁

Da ali ja sam u Njemačkoj pa mi za dan dođe heeheh

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Lida 🍀
    04. Lipanj 2021. 11:20

maybenewmom

mala96

O pa onda jos bolje, i ljepsi je od ovog cak 😁😁

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

maybenewmom
    04. Lipanj 2021. 11:20

mala96

maybenewmom

mala96

O pa onda jos bolje, i ljepsi je od ovog cak 😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ma samo da je od pomoći.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Joli 🌟
    04. Lipanj 2021. 11:21

Bella tvoja temepratura je jako zbunjujuća, na trenutke poprilično visoka za prve dane ciklusa.
    Mala96 znaš i sama kako je, ne znam ni sama kako ću bez grafa za promatranje... 🤭
    Garawa hvala ti, ma nisam ni očekivala drugo, znam da je prerano, uvijek se ponadam, ali tamo na 10, 11 ako bude bijelatvoja tempica isto lijepo raste... 😊 Sviđa mi se kako razmišljaš, prepisat ću od tebe stav...
    Hope da niska je jer sam se jutros probudila promrzla jer sam, tuka, spavala u tankoj piđami i bez čarapa, a ja sam inače bolesno zimogrozna, ali jučer sam prvu put koristila kremu za samotamnjenje jer eto idem na party, a dress code je bijelo, a ja bijela kao sir, i onda da ne uništim tu boju, a ni svoju odjeću, legla u nekoj prevelikoj staroj pidžami koje mi nije žao i jutros se probudim smrznuta i s mišlju da kasnim i sve pokvarim... 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Ali ten mi je ispao za 5, čak su mi i ruke super... 😂 A ni sutra je neću mjeriti, vidjet ćemo u nedjelju ujutro što kaže.... 😅 To me sve čini nervoznom... Kaže dr da je moguće da si imala ranu ovulaciju i ako si par dana prije prestala piti antibiotike da je to sve u redu čak i da dođe do trudnoće... Odmah je pogodio i antibiotik i sve.... Da je fiklus lako poremetiti...  Nadam se da je pomoglo... 😉
    __ 
    Što se mene tiče kaže da bi bilo dobro da je progesteron veći, oko 30... Sljedeći mjesec folikulometrija jer da po onverzijo fsh i lh on me misli da je moglo doći do kvalitetne ovulacije, kad utvrdimo da sam u sljedećem ciklusu imala ovulaciju i ne bude ništa od T, onda idem na prpuhivanje, kaže nema vremena za gubljenje, e sad ako ću na jcg mora mi napraviti briseve pa ću čekati još jedan mjesec... I to je to... 

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

04. Lipanj 2021. 11:34

Joli hvala ti punoooooo sto si pitala za moju situaciju,sad mi je lakse ☺️ Izgleda da ce ovaj ciklus biti ultra kratak 🙈 da za inverziju blagu je normalno da se ide na folik i onda slijedi HSG i bar ce ti briseve napraviti sto je dobro jer ce se vidjeti jel postoji dolje neprijateljski teren. Izdrzat ces ti to,do kraja ljeta si T 😎🙊🙈 idemo samo jako 🙊 hvala ti puno jos jednom sto si pitala za moju sicuejsn,osjecam se laksom 100kg 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.