Evo curke na brzinu ljepim nalaz progica koji je stigao prije 10-ak min. Mogu rec da mi se svida vrijednost,a sad moram ic tipkat na brzinu do pauze za 20min 😂🙈
Evo curke na brzinu ljepim nalaz progica koji je stigao prije 10-ak min. Mogu rec da mi se svida vrijednost,a sad moram ic tipkat na brzinu do pauze za 20min 😂🙈
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Yay! 🥳 Bravo 👏💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
🥰🥰🥰
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Supeeer 🥳🥳🥳
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Hope, jeeej Kad će testić?
🦸♀️ 30
PCOS i IR ➡ neredoviti i anovulacijski ciklusi
Status ➡ čekam M da krenem s Letrozolom
🦸♂️ 31
Sve u redu koliko znamo
💒 ➡ 2015.
👶No.1 ➡ 2018.
👶No.2 - ➡ pokušavamo od 1/2021.
Hope pa to je super, taman sam jutros pisala kako mi je dr rekao da bi mu bilo draže da je vrijednost progesterona iznad 30, znači tvoja ovulacija je rasturila.... 💜💜
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Hope bilo mi je zadovoljstvo pomoći ti… 💜
Bonimislim da ti trakice najbolje reagiraju u razdoblju od 15 do 19 sati, ako i meni, ali to ti nekad tako brzo potamni bar meni, ja da sam ovaj mjesec testirala od 15 do 15 sati idući dan ne bi bez tempice ni znala da sam imala O… Meni npr 25.05. u 15,54 - 0,31, na oko jedva vidljiva crtica, a 26.05. u 17,24 0,84 i takica vidljivo potamnila, ali još nije bio pik, pa sam zato i kasnije rafila još jedan test u 21,50 taj je bio pik, a 27.05. u 5,20 vidno svjetlija od kontrolne ali onako nije preloša, već popodne u 15,40 svijetla skroz… Evo i zalijepit ću ti slikicu https://ibb.co/d5DxHvt pa da pogledaš… Naruči neke jeftine trakice pa se mjesec, dva stalno testiraj da vidiš kako kod tebe to funkcionira…. Nez jesam baš dobro objasnila, ali nadam se da će koristit 🙃🙃
Tako i meni potamni kad je pik kao sto je tebi 15 dan, radi toga vjerujem da mi jos nije bila. Ovaj misec se testiram dva puta dnevno ujutro oko 10 i popodne oko 5 ali trakice budu skoro iste pa nisam ubacivala u aplikaciju nego ubacim samo jednu. Isto bi mi se prije znalo desit da mi ujutro bude pik a popodne skroz slaba sjena ali uvik sam mislila da je to radi vode sta sam pila pa je kao razrjedilo mokracu, evo tek sam na forumu saznala da je to znak da mi je ovulacija prosla.. nekako sam se vodila da je svaki dan prica za sebe alii izgleda da nijee.. pa sta bi bilo jednostavno kad moze komplicirano 😝😁
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Boniimogu li ikako saznat koja je to stranica za čajeve da i ja probam? 😂🥳
Grupa na fejsu policisticni jajnici, mjesavina biljaka od gospode Ramiza Orman, i nije caj nego se mjesa s alkoholom malkice sam se zbunila 🙈
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Odličan 🥳🥳
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji