Hope prvi put cujem za te vitamine i da utjecu na kvalitetu ovulacije.. ovulacija bi mi trebala bit kroz 3-4 dana prema kalendaru i ff aplikaciji, sta mislis da uzmem vitamin E pa da pijem bili ista pomoglo za ovu ovulaciju ili je prekasno? Pratim trakice, neke lagane sjenice se pojavljuju zadnja tri dana, temp mozes vidit u grafu (boze pomozi parim pothladena 😂) ali zelim sve opcije pokrit. Kad vas citam sa svim tim informacijama imam osjecaj da padam s marsa 😂
Imas bas puno trokutica 😂 mora da si zmija kad si tako hladna 😂😂 gledaj,vitamini nikad ne mogu skoditi,kad god ih krenula uzimati,a sto prije krenes,prije si radis dobro svom organizmu ☺️ Inace kad piskis trakice slobodno ih stavi ovdje pa da malo prokomentiramo,i tako ova tema tome i sluzi izmedu ostalog. A sva pitanja i nedoumice na koje putem naides slobodno tu pitaj pa ce se vec naci netko da ti odgovori najbolje sto zna ☺️☺️☺️
Aha trokutici su ajme 🙈 ali tek sam pocela popravit ce se s vrimenom, zasad funkcioniram tako da me muz probudi i on mi mjeri temperaturu jer se ja jednostavno ne mogu probudit 😂😂😂 ali pomalo sljedeci tjedan radim jutarnju smjenu pa ce bit bolje 😝
Samo ti je vazno kod bazalne da uzmes neko fiksno vrijeme i odstupanja ti mogu biti unutar pola sata prije ili nakon tog fiksnog vremena da bude sto preciznija pa si imaj to na umu ☺️
Bella1985 znalo je meni biti tako.. mislim da je to samo zaostala krv, pa kad se pomiješa sa sluzi bude tako roza..
Joli žao mi je zbog ⛄i sama znaš da je prerano ali tko bi odolio..sretno danas na konzultacijama..
Hope cim bude nalaz odmah sve javljaj ❤
Javiiiim naravno! Nego kakva je tvoja gospoda danas? Kao inace ili ti je malo sumnjiva? 😎
Hope, pomagaj, sto mogu “slagat” ginekologu da imam od simptoma da mi da uputnicu za briseve. Jer smatra da sam mlada i da nemam zašto to Radit. Pa sto bi mu mogla rec samo da mi da to. Užasno je znam, ali ako iko zna neka pomogne. Da li je svrab dovoljan?
Joj pu pu ne volim kad se za te stvari nesto laze,ali obzirom da inace nece dati tu vrijedi pravilo sto se mora nije tesko. Mozda da mu pokusas reci da ti unazad par ciklusa bude nekakvo tockasto krvarenje izmedu ciklusa a nije u vrijeme ovulacije jer ju pratis trakicama to mu naglasi,osjecas svrbez s vanjske i unutarnje strane spolovila,imas zuckasti iscjedak i neigodan ti je osjecaj prilikom spolnog odnosa,reci mu da te zna pec i stvara ti neugodan osjecaj i nakon toga ti se isto ponekad javi roskasto krvarenje. Bas me zanima kako bi te za to odjebao. Jer ti ovo mogu biti znakovi bakterijskog ili gljivicnog oboljenja koji u oba slucajeva izaziva neplodnost. Pupu nedaj Boze da je tako nesto,ali teska vremena zahtjevaju i teske mjere,sto se mora nije tesko kazu neki 🤷♀️😂🙊🙈
Jutro trudilice 💚
Jutros mi zvoni alarm za bazalnu, a ja očito nešto sanjala, skočila se i krenula, napravila korak, dva i legla nazad kad sam skužila što sam napravila, pa sam je otpisala…🤦🏼♀️ Danas idem na rođendan, doći ću kasno, odnosno rano kući, pa mi ni ta neće biti relevantna, tek ona u nedjelju jutro…. To me toliko nervira da bi skoro pa kući ostala…. 😂
Test je tu, bijel kao snijeg, nemate se nad čim zagledati.. 😅 https://ibb.co/PrccQfF
Je te zeznulo? Si mislila da kasnis ha? Bas vidim da je kao niska al discarded. Ajde bas da vidimo sto ce bit sutra. Ja se probudila prije 5,a kao mjerenje je fiksno u 6:45 i ja se mucim da zaspim tjeram samu sebe,a pisa mi se za poludit. Pa se okrecem ko odojak na raznju,pa se otkrij pa se pokrij i tako sve do 6:15 kad sam odustala i stavila toplomjer,reko u jebemti nedas se ispod 36,7 😂 bas sam s voljom otisla izvadit taj progic iako me vuklo i da betu napravim sto nema smisla al eto 😂 A za test je jos rano da nesto pokaze,stigne se on skockat i pokazat drugu crticu 🙊🙈
Ja se osjećam kao i inače..i temperatura se ponaša u skladu s tim.. ništa specijalno..
Jedino što je drugačije, grudi me uopće ne bole..a znale su ubijati svaki puta oko O.. mislim da terapija radi svoje i da je prolaktin niži..jer ni iscjedak više iz njih nemam..
Full sam pozitivna i trudna, jel.. dok se ne dokaže suprotno 😂😂
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pine, Joli hvala. 🤗
Da, idem dalje. Sljedeći puta tražim pravu stimulaciju, aspiraciju js, transfer, sve…. Dosta mi je ovog više. Očito slabo reagiram na klomifen.
A kad izvade js onda će i vidjeti opluđuju li se i je li s njima sve u redu. A pravo ću napraviti histeroskopiju da vidim je li anatomski sve ok.
Pine, i inseminacija, tj. AIH je mpo postupak. Najjednostavniji i najmanje invazivan, ali je.
Hej,bas mi je zao sto je negativan test, ali stvarno mislim da nema smisla pokusavati dalje inseminaciju kada ocito ne ide i negdje steka,jel fizicka zapreka postoji ili je mozda zbilja stvar u JS,ali po meni to nema smisla,a opet razumijem da doktori pokusavaju sve sto mogu i iscrpit ce maksimalno svaku opciju koliko mogu. Muzev spermio je sasvim dobar?kod njega je sve tip-top?
Joli zao mi zbog snjeska, kako kaze mala stigne biti plusic imas još vremena.🙏🤞
Hope sretno sa vadenjem krvi i da bude visoki progesteron da nam potvrdi da je bila O.🤞🤞
Hvala ti na pozitivi i pristupu prema svakoj curi. Ti si nas andeo. Skupa s Lucky.
Kod mene nekakvi iscjedak roskasti i to se pojavio poslije odnosa u srijedu ujutro ga skuzila. Jucer je isto bio prisutan sad ujutro nije. Pripisujem ga zbog odnosa odmah poslije M. Dali je kojoj tako bilo?
Danas sam planirala krenuti piškiti trakice i eto sanjala da kasnim na posao i bome skoro zakasnila na jutarnje dezurstvo. 🤣🤣
Piškim od sutra pa da vidimo kad ce ovaj mjesec O. Ocito kod mene nije kak sam si ja mislila 🙈🤷♀️
Malala bas mi zao sto nije uspjelo sada. Budi jaka ima jos metoda kak si i sama rekla. Samo pozitivno i doci ce i druga bebica. 😘
Svima saljem topli zagrljaj ispunjen pozitivom. Pusa svima! 🥰😘
Ne bi htjela bacati neku bubu u uho..ma zapravo cek koga ja zavaravam,naravno da zelim 😂 jesi pokusala ponoviti test? Mislim ti bi danas bila 16DPO,kao neko krvarenje si vidim stavila pod M,jesi sigurna da nije lazna M,odnosno da si nakon krvarenja ponovila test? Zao mi je sto sam optimist,ali jednostavno se ne zelim pomiriti s tvojom lutealnom od 8 dana. Ne ne i neee 😎🙈 ja evo cekam nalaze,navodno bi trebali oko 14h🙈
Draga NanaJ, žao mi je radi svega što si prošla. Nadam se da te ubuduće čekaju samo lijepe stvari.
Iz svog ti iskustva ne mogu pomoći, ali sam u silnom isčitavanju neta o problemima koje mene muče naletila na nekom forumu na identično pitanje. Ista stvar je bila u pitanju, poslije spontanog, tj par mjeseci nakon djevojka se žalila kako su joj LH trakice stalno tamne,a bila je isključena trudnoća, pa su na kraju ostale djevojke zaključile da je uzrok zbrkana hormonska slika nakon spontanog. Možda da još malo pričekaš i vidiš hoće li se dovesti u red pa ako ne bude napraviš hormonski nalaz i vidiš stanje.
Ove rasprave preskačem. Sve znamo zašto smo ovdje i koliko je ta borba sama po sebi teška, ne trebaju nam i dodatne tenzije, budimo bar ovdje podrška jedne drugima.
Hope, sretno s progesteronom, nadam se da nam uskoro javljaš da je školske vrijednosti.
Sretno i svim ostalim hrabricama sa svime što vas čeka u današnjem danu.
Ah,pa znas da ce odmah ovdje letit slika 😂🙈
Ja se osjećam kao i inače..i temperatura se ponaša u skladu s tim.. ništa specijalno..
Jedino što je drugačije, grudi me uopće ne bole..a znale su ubijati svaki puta oko O.. mislim da terapija radi svoje i da je prolaktin niži..jer ni iscjedak više iz njih nemam..
Full sam pozitivna i trudna, jel.. dok se ne dokaže suprotno 😂😂
Naravno da si trudna a i lijepo ti se drzi tempica ova dva dana 🙈 cekamo dalje razvoj dogadaja 💪🏻💪🏻💪🏻☺️🙊🙈
Hope! Hvala ti, krenula sam ga zazvat i računam, ako bude ok rec ću mu iskreno da sam mlada i da me strah i da želim na vrijeme provjerit sve prije nego krenem na bebu, a ako bude odrješit i grez da ću mu nažalost Morat izmislit simptome. Pitala sam ga da bi obavila briseve i rekao je da je to samo ako planiram trudnoću ili ako sam “u procesu”. Rekla sam da nam je prvi pokušaj i da planiramo trudnoću kroz mjesec ili dva. Je li mi vjeruješ da je malo negodovao na početku jer kao to je 1500,00 kn vrijedna pretraga i gdje bi bili kad bi svima to radili 🙄 i kao nema potrebe i pitao me je imam li ikakve simptome ili smetnje i iskreno sam opet išla i rekla mu da nemam. Reko ne ok ali da će mi izac u susret i da zazovem u ponedjeljak i da se naručim kod sestre i recem da mi je doktor to odobrio. Tako sam sretna. Ne mogu vjerovat kako me male stvari oko ovoga vesele! Hvala ti na savjetu za “primoranu laž” možda nekome pomogne. Sto se mora nije teško 🤫
Bravo bravo bravo. Da ne daju oni te pretrage,ministarstvo dalo naredbu da moraju izdavat manji broj uputnica,a stime se i smanjuje broj pregleda na teret hzzo-a,ali bravo bravo bravo. Javi nam kad ti odrede termin briseva da stavimo na listu vaznih dogadaja 🥳🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji