https://ibb.co/b7Rn4PD
Problem je i naći Alkohol 50 stupnjeva ili 50%
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Boniimogu li ikako saznat koja je to stranica za čajeve da i ja probam? 😂🥳
Grupa na fejsu policisticni jajnici, mjesavina biljaka od gospode Ramiza Orman, i nije caj nego se mjesa s alkoholom malkice sam se zbunila 🙈Boniimiješa se sa alkoholom? Bit će veselo vidim! Hahaha hvala ti puno na informaciji! 😘😂🙈
Da da, ukoliko budes tila narucit zena ti sve objasni u porukama.. i to ja mislim da drmaš po 3 casice dnevno, mozda je u tome caka sta si pijan cilo vrime i boli te briga za ista, a ovako dok se brines i kalkuliras nikako ostat trudana
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Drage žene vi koje ocete tu mješavinu da vam kažem ja sam pila. Čak imam jednu kesicu neotpakovanu jer sam samo jednu turu uspjela popiti. Košta 50 KM
Stavlja se u lozu jačine 50 i treba popiti 3 čašice male dnevno. Ja sam tih 10 dana konstantno bila pijana. Al ne šalim se. Mučnina vrtoglavica nesanica.. Kako i ne bi ujutru popijem odmah se napijem do podne se otrijeznim a vec moram drugu čašicu. Ma užas nije ništa pomoglo. Zamislite vi koje radite kkao ce te to uspjeti. Ja u to vrijeme bila kod kuce pa jedva izdržala.
A daaj 😂😂 meni jos nije stigla ali brate mili nema sta necu probat.. bar ce na poslu bit veselo 😝
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
https://ibb.co/b7Rn4PD
Problem je i naći Alkohol 50 stupnjeva ili 50%
I to što kažeš.. Je malo nezgodno
Drage žene vi koje ocete tu mješavinu da vam kažem ja sam pila. Čak imam jednu kesicu neotpakovanu jer sam samo jednu turu uspjela popiti. Košta 50 KM
Stavlja se u lozu jačine 50 i treba popiti 3 čašice male dnevno. Ja sam tih 10 dana konstantno bila pijana. Al ne šalim se. Mučnina vrtoglavica nesanica.. Kako i ne bi ujutru popijem odmah se napijem do podne se otrijeznim a vec moram drugu čašicu. Ma užas nije ništa pomoglo. Zamislite vi koje radite kkao ce te to uspjeti. Ja u to vrijeme bila kod kuce pa jedva izdržala.
A daaj 😂😂 meni jos nije stigla ali brate mili nema sta necu probat.. bar ce na poslu bit veselo 😝
Oce sigurno ce biti 😂😂 javi utiske
Ja opet za nju Ramiza Orman ništa dobro nisam čula 😬
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ja opet za nju Ramiza Orman ništa dobro nisam čula 😬
Što šta je reci
Pa žene u grupi na fb Neplodnost pišu da je preverant malo žešći.. da sve negativne komentare sa svoje stranice briše i blokira odmah.. da su žene jedino dobile to da su bile pijane a nekakvih pomaka drugih nije bilo..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Evo vi jutros pisale o cajevima, i ja u Kauflanda naletjela na neki "zenski caj" , mjesavina 8 cajeva, za reprodukcijske probleme, pa sam odmah kupila 🤷🏼♀️po cijele dane cu samo čajeve pit. 😂.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hello curice...nisam sve uspjela pratiti...
Hope sve znaš, slavimo za progić
Joli a sve znamo da je još rano za piškenje ali si nikako ne možemo pomoći... Ja nekak vjerujem u tvoju dosadašnju tempicu koja kaže da si trudna ;) tak da čekamo pozitivan lijepi test kroz 2-3 dana :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi