Drage žene vi koje ocete tu mješavinu da vam kažem ja sam pila. Čak imam jednu kesicu neotpakovanu jer sam samo jednu turu uspjela popiti. Košta 50 KM
Stavlja se u lozu jačine 50 i treba popiti 3 čašice male dnevno. Ja sam tih 10 dana konstantno bila pijana. Al ne šalim se. Mučnina vrtoglavica nesanica.. Kako i ne bi ujutru popijem odmah se napijem do podne se otrijeznim a vec moram drugu čašicu. Ma užas nije ništa pomoglo. Zamislite vi koje radite kkao ce te to uspjeti. Ja u to vrijeme bila kod kuce pa jedva izdržala.
Ja pošaljem poruku g. Ramizi tako da sam stalno pijana i muž naravno kad god hoće dobije 😂 meni dobro njemu dobro. Možda se ide na taj fazon haha.
Kaže ona meni pij po malo sve ce biti ok. Al svejedno gut po gut ili na ex isto mi. Okus je koma 🤢
Drage žene vi koje ocete tu mješavinu da vam kažem ja sam pila. Čak imam jednu kesicu neotpakovanu jer sam samo jednu turu uspjela popiti. Košta 50 KM
Stavlja se u lozu jačine 50 i treba popiti 3 čašice male dnevno. Ja sam tih 10 dana konstantno bila pijana. Al ne šalim se. Mučnina vrtoglavica nesanica.. Kako i ne bi ujutru popijem odmah se napijem do podne se otrijeznim a vec moram drugu čašicu. Ma užas nije ništa pomoglo. Zamislite vi koje radite kkao ce te to uspjeti. Ja u to vrijeme bila kod kuce pa jedva izdržala.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ja se osjećam krivom jer me svaki mjesec nešto zezne da malo cugnem. I onda onaj osjećaj što sam!
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Jelušićka toliko se smijem da sam proplakala, jer zamišljam tu situaciju... Mi bi definitivno sve probale, svaka formula je dobrodošla... 🙃
__
Cure koje spominju crvenu macu, mislim da vam je jedina aktivna ona bioandina, pa bi nju bilo najbolje koristiti.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ja se osjećam krivom jer me svaki mjesec nešto zezne da malo cugnem. I onda onaj osjećaj što sam!
Ma ženo volim ija cugnit ponekad kad je ćeif ali kad moraš ujutru na silu 🤢🤢🤢 zamisli 50 jaka 😅😅
Joli haha sad je i meni smiješno tada bome nije bilo. Još sam na svoju ruku uzela jer imam taj adenom i prolaktin i bromergom.. Kaže ona ne želi ništa da zna na svoju ruku piješ. Uhh bože sačuvaj. Ja sam vam jedna velika polguzija i gurman i sve živo metem ne probirem. Ali žene drage toooo na uranku 🤮🤮🤮
Ma ženo volim ija cugnit ponekad kad je ćeif ali kad moraš ujutru na silu 🤢🤢🤢 zamisli 50 jaka 😅😅
Razumijem teeeee. To bi već bio Problem i meni. Ali mi je presmiješnoooo haahhahaha
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji