Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    01. Lipanj 2021. 14:33

Jelušićka hvala ti. ♥️ Ja se još bojim veseliti se.

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

01. Lipanj 2021. 14:35

Kamilica cestitam! Ali obavezno antibiotik! Jer ti moze upala nedaj boze izazvati spontani. Bravooo 🥳🥳🥳

Lida 🍀
    01. Lipanj 2021. 14:35

Svaka čast! 😍🤞 
    Hajd nam i sutra popiskis jos jedan 😁

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• kokolo28
    01. Lipanj 2021. 14:37

Anchy, Jelusicka drzim se ja curke moje :)
    Hope jooj ja se nadam, al ne zelim se nadat previse, jer tak mi bude svaki mjesec... krene lagano sa tim svijetlo smedjim spottingom i za dva dana nakon dode tamno smedi... pa on traje dva dana i onda dolazi M
    Kamilice ajmeeee, pa cestitam tiiiiiii... volim to govorit, al JESMO TI REKLE  da godine nekad nisu bitne... jako mi je drago zbog tebe... ujutro opet piski i potvrdi taj plus 
    Deadee, Anchy jooj nadam se da ce vam Letrozol pomoci ovaj mjesec (iako ne znam kaj je to)

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Lipanj 2021. 14:41

Deadee
    Nije mi prvi pokusaj sa letrozolom. Pila sam ga u 1 mj ove godine pa nisam uopce reagirala na njega nije se stvorio folikul. 
    Probala sam prvo krajem prosle god sa klomifenom s njim sam ovulirala ali mi je endometrij bio stanjen od njega. I onda sam presla na letrozol i s njim nista...nakon toga sam vadila hormone i skuzila da imam PCOS a i nalaz brisa mi je tad bio los. Tako da sam od tad na terapiji za pcos i imam uredne briseve i papu. Nadam se da cu ovaj put reagirati na letrozol. Pijem ga 2x1 , 5 dana. Kako ga ti pijes? dvije ili jednu tabl dnevno?
    I bas mi je lijepo kad cujem pozitivne price i da imas bebicu koju si dobila pomocu letrozola, uopce ne sumnjam da ce ti i sad upaliti 

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Lipanj 2021. 14:42

Kamilica cestitam, nadam se da nije evaporacijska taj cb bas ne volimo jer voli tako bacati lazne crte!
    Pisni ujutro nadam se da ce tamniti 

Kamilica ♡
    01. Lipanj 2021. 14:58

Hocu, hvala vam cure. Sad sam primjetila roskastu boju na WC papiru. Nadam se da nije spontani. Ginic mi radi tek sutra popodne.  
    Nisam znala da clear blue nije pouzdan, možda nije T onda. Bas je ovo sve stresno uf 😓

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

maybenewmom
    01. Lipanj 2021. 15:03

Kamilica ♥️

Hocu, hvala vam cure. Sad sam primjetila roskastu boju na WC papiru. Nadam se da nije spontani. Ginic mi radi tek sutra popodne.
    Nisam znala da clear blue nije pouzdan, možda nije T onda. Bas je ovo sve 

Kamilica jako lijep +. Idi odmah sutra kod ginekologa i vidi što je. I plus je uvijek plus. Koristim CB i 100%pouzdan. Nikad mi nije bacao lažne. Uvijek je bio snijeg. Jedino 4 pozitivna kad je bila biokem. A i po krvarenju i bolovima sam znala da je.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

01. Lipanj 2021. 15:07

Kamilica ♥️

Nisam znala da clear blue nije pouzdan, možda nije T onda. Bas je ovo sve stresno uf 😓

Ja bi ti savjetovala da jos danas ides vadit betu i prekosutra opet,a sutra ionako ides k njemu pa cete iboje bit pametniji kad ces znst odmah vrijednost bete. Nemoj se stresirat jos, tijelo to jako osjeti,pokusaj se smiriti i ako ikako imas prilike idi privatno izvaditi betu

• kokolo28
    01. Lipanj 2021. 15:09

Kamilica ♥️

bez stresa Kamilice... odi privatniku danas... nemoj se zivcirat, samo razbijas glavu... saljem puse 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.