Jolihvala ti, sretno s nalazima sutra! 💓
Zoija sam se ponadala ako je blijeda crtica, da je ipak crtica. Tj, da ne postoji lazni pozitivni test. A ocito postoji. Meni je prvi put pa ni o testovima ne znam skoro ništa.🤷🏼♀️
Tommyznam da mi ginic ne može pomoci,ali nije mi htio ni betu izvaditi. Tako da….Mozda i je do upale, mozda ne, ne znam…poceli smo sa prvim pokusajem u isto vrijeme, tako da nisam mogla koristiti vaginalete s antibioticima u slucaju da sam trudna. To sam odlučila nakon iduce M. A citala sam da se upale mogu liječiti i u slucaju trudnoce. Nista vise ne znam..😌
U svakom slučaju, hvala svima na savjetima i podrsci. 💓
nisi htjela piti vaginalete za slučaj da si trudna ali si čitala da se može liječiti u trudnoći? ne da se može liječiti nego se upala mora liječiti.. liječi se prije trudnoće inače svjesno ulaziš u rizičnu trudnoću...
pišeš na forumu gdje su žene prošle masu pretraga, operacija, zahvata, da bi bile najspremnije i najsigurnije da će beba imati zdravo i sigurno okruženje.
a tebi je bilo lijeno pričekati par tjedana da izliječiš upalu. trebala bi imat malo više takta.
nadam se da bez obzira na tvoju odluku da si trudna i da će biti sve ok a do tada si bar napravi jos jedan testic da budes sigurna da je to to, da ne ides bezveze na pregled
A moja zoi, tko je mogao sanjati da ce iz prve uspjeti u ovim godinama. Ocito i nije uspjelo, ali nisam htjela riskirati sa antibiotikom u slucaju da bude trudnoca. A posto su mi te upale kronične, i non stop se vracaju, nisam htjela odgadjati pocetak pokusavanja. Glupo sam napravila, ali iz gresaka se uci. Ginekologu svakako moram otići po nalaze papa testa.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilica znam da, svi misle kad krenu pokusavat da ima vremena, ali nekome se primi iz prve pa se bolje osigurat i rijesiti sve ranije, bar si miran sam sa sobom ako znas da si u T usao s cistim brisevima, papom itd. , ako se nesto lose desi znas da si ti napravio sve sto je bilo u tvojoj moci. tako barem ja to gledam
Gle, ja stvarno mislim da je to za 17 dpo dosta svijetla crta, cure su znale imat 3 dana prije kasnjena takve crte, to je dosta velika razlika. Preporucam ti svakako napravit jos koji test, ako je biokemijska da znas. Ovako ako krene krvarenje i ne ponovis test ili betu, nikada neces znat jel bila trudnoca u pitanju ili lazno pozitivan test. A za biokemijske je uvijek bolje znat - jer znas da mozes ostvariti trudnocu, a s druge strane ako se ponove biokemijske znas da je vrijeme za daljnju obradu.
Tako da piški dalje i prati situaciju, dok docekas uzv tko ziv tko mrtav
Kamilica samo ako je i ponovit cu,samo ako je DOKSICIKLIN u pitanju i to oralne primjene,onda se treba mijenjati antibiotik. Sve ostalo moze,bez obzira hoce li doci do T ili ne jer svakim danom odlaganja sebi stvaras problem. Nemas vise sto cekati,kreni veceras s antibiotikom ako nije doksiciklin u pitanju. To je je ono sto je najbolje sads za tebe,a i T,ako se ista odrzi
Kamilica da ja tebe jos nesto pitam..Jesi ti 100 posto sigurna u dan O? Jer ako nisi,znaci da si manji DPO i time imamo vjeru da je crtica ok ☺️
Kako izgledaju ti testovi iz Muller? Sto se bete tice, meni je draze zivjeti u neznanju ako je nesto lose. Ionako ne mogu bez uputnice vaditi krv. A tim testovima vise ne vjerujem nista. Ni za ovilaciju ni za trudnocu. Najbolje cekati 8 tjedana bez M, pa onda na pregled i biti 100 % sigurna. Ovako se samo ponadas i razocaras sve u istom danu
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hopene moraš se brinuti u jednom ciklusu nema šanse za dvije O 100%. Pratim na youtube Fertility Homeopath preslatka je super sve objasni. Možes skoknut pa ju poslušati u vezi toga :).
Ne brinem ja,mislim brinem jer je 20 dana lose za ponovnu O. Da je nakon 7 dana bila pucala bi od srece 😂 a ovim pizdarijama osim provjerenim specijalistima ginekologije ja ne vjerujem. Samo njima i medicinskim prirucnicima i enciklopedijama vjerujem 🙈
Kamilicada ja tebe jos nesto pitam..Jesi ti 100 posto sigurna u dan O? Jer ako nisi,znaci da si manji DPO i time imamo vjeru da je crtica ok ☺️
Ne znam 😓🥺🥺🥺 rekle su mi cure tu da su zelene trakice pouzdane . A meni je bio bas jaki pik taj dan. Poslije nisam piskila te trakice,samo tada jednom.
Kako izgledaju ti testovi iz Muller? Sto se bete tice, meni je draze zivjeti u neznanju ako je nesto lose. Ionako ne mogu bez uputnice vaditi krv. A tim testovima vise ne vjerujem nista. Ni za ovilaciju ni za trudnocu. Najbolje cekati 8 tjedana bez M, pa onda na pregled i biti 100 % sigurna. Ovako se samo ponadas i razocaras sve u istom danu
Pomaloooo! Necemo odmah sve otpisivati. Nitko ne kaze da je propala trudnoca jer ne mozemo biti sigurni u to. Samo smo prilicno sigurne i slozne oko cinjenice ako si dobila antibiotik onda ga odmah krenes uzimati,osim ako je doksiciklin koji nije dobar u slucaju trudnoce ako za njom postoji sansa. Drugo,mozes betu izvaditi i bez uputnice privatno,a cak i da ne zelis,zovi doktora da ti uputnicu prepise i odes to napraviti. Nemozes nesto izbjegavati jer radis lose i sebi i toj bebi od starta. Ne mozes tako ici iz dana u dan ako Daj Boze sve bude super. Znaci beta je dobra i za tebe i za bebu jer se s njom moze saznati jel prijeti biokemijska,jel vanmaternicna ili je sve kako treba. Nemojmo se igrati s time. Mozda ti ne gledas na taj nacin,al u tebi je dokle god je taj test pozitivan,malo bice u tebi i sad nisi samo ti u pitanju vise kao sto je bilo do sada. Smireno,udahni duboko,ajmo odraditi betu,ubrzo na pregled a u meduvremenu muller testovi su ti marka duchesse,jedan je nekih 14kn ako se ne varam,a i imas i pakiranja po 2 ☺️
Kamilicada ja tebe jos nesto pitam..Jesi ti 100 posto sigurna u dan O? Jer ako nisi,znaci da si manji DPO i time imamo vjeru da je crtica ok ☺️
Ne znam 😓🥺🥺🥺 rekle su mi cure tu da su zelene trakice pouzdane . A meni je bio bas jaki pik taj dan. Poslije nisam piskila te trakice,samo tada jednom.
Koji dan ciklusa je bio taj pik i koji dc si danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji