dosla sam samo na kratko prijavit uobicajeni predmenstrualni spotting
bas sam se razocarala sad kad sam ga vidjela… mali dio (kao i svaki mj) misli da je implantacija, al ovaj drugi dio mene zna da nije… jer je iste boje, kolicine i sastava kao i svaki jebeni mjesec… obzirom da sam jos i u zescem pmsu, dode mi da odustanem zbog tog silnog zivciranja i iscekivanja… ali naravno necu… M bi trebala doci sada u nedjelju… mislim da cu se iduci ciklus malo odmorit od trakica, tempicu cu nastavit pratit jer mi je to zanimljivodat cu si malo oduska, ionako je za 3 tj djevojacka pa cu se posteno opustiti…
ak nis, barem cu se movi napit na djevojackoj
O kakvom razocarenju pricas ti tu halo halo? Znaci trebas dobiti za 5 dana,prosli ciklus na grafu ne vidim lijepi pad koji bi mogao bit impl,a evo sad traje 2 dana i imas taj sicjedak. Ali..ako se to ponavlja,provjeriti progesteron hitno ako su brisevi uredni. Meni je to smedarenje dan dva prije M,nekad i 4 bilo znog bakterije. Mozda se sprema plusic 🙈
Ja evo ne znam kako mi je ovako niska temp. Jutros 36,0 ili ne mjerim dobro ili je stvarno tako na početku ciklusa?
Meni ti padne i na 35.8 sasvim normalno je to dok se vidi razlika u drugom dijelu ciklusa nakon O ☺️🙈
https://ibb.co/PQBTJxR
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Jeli to to? Ja sam u šoku
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
To je to.. ukoliko je očitan unutar 5 do 10 min..
Odi napravi betu da si sigurna..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Anchy pa tek sad sam skužila da si i ti na Letrozolu ovaj ciklus, onda se pratimo.
Zahvaljujući njemu sam ostvarila prvu trudnoću nakon 3 godine borbe i zato ga obožavam. Iskreno ti želim da i tebe jedanko usreći.
Je li tebi prvi pokušaj sa njim?
Ja sam tek počela sa trakicama pa o njima ne znam puno, zato vam puno ni ne mogu pomoći oko ovih pitanja vezano za njih. Ali su mi, u ovom ciklusu koji čekam da završi, bile negativne sve do pika i uredno pokazale pik i opet postale negativne iako ovulacije potvrđeno nije bilo, pa ni sama ne znam da li da nastavljam sa njima.
Sad ću probat ubaciti podatke o sebi, hvala na info.
Eloise u moru isčitavanja neta o problema sa začećem naišla sam na previše primjera gdje je nakon bezbroj pokušaja mjesec odmora od svega bio ključan, pa se nadam da će tako biti i u tvom primjeru. Uživaj na djevojačkoj
🦸♀️ 30
PCOS i IR ➡ neredoviti i anovulacijski ciklusi
Status ➡ čekam M da krenem s Letrozolom
🦸♂️ 31
Sve u redu koliko znamo
💒 ➡ 2015.
👶No.1 ➡ 2018.
👶No.2 - ➡ pokušavamo od 1/2021.
Kamilice kad trebas NE dobiti?
Ovdje je jako jako lijepa crta 😍
Ponovi ujutro s prvim jutarnjim urinom, drzim fige da tamni 🤞 vidim da je prvi ciklus pokusavanja, pa nam otkrij tajnu 😁😍
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Cure hvala vam na podršci.💓 Danas mi je 35-i dan ciklusa. A 3 dana mi kasni.Ova crta je dosta blijeda pa ne znam. U svakom slučaju mi je totalni šok jer nikakve simptome nemam, i prvi mi je pokusaj.
Cure hvala vam na podršci.💓 Danas mi je 35-i dan ciklusa. A 3 dana mi kasni.Ova crta je dosta blijeda pa ne znam. U svakom slučaju mi je totalni šok jer nikakve simptome nemam, i prvi mi je pokusaj.
Čestitaaamm praviii plusic blago se tebi 🥰🥰🤩🤩
Mala96 Bila u ginica u ponedjeljak, on rekao da mi ovulacija stize za par dana, ali da imam jaku upalu, dao mi antibiotik vaginalete, nisam ih koristila. U petak dosle ovulacijske trakice iz UK, popiskila se to jutro prvi put i odmah vidjela pik, tu vecer imali seks, a onda poslije toga toga tek nakon 3 veceri. Nisam pila nikakve cajeve, tek sam nekidan kupila vrkutu i prirodne vaginalete, ali nisam nista od toga koristila. Možda su geni u pitanju jer je moja mama ostala sa mnom trudna sa 42 godine, a da nije pokušavala ostati trudna. Od prije već pijem multivitamine, vitamin B12, vitamin D3, omega 3, coenzym q10 i svaki dan 1 brazilski oraščić (selen). On nije nista pio od dodataka prehrani.
Sortiraj odgovore
Najstariji