Deadee ne smeta mi sto pitas. Sa bebom je sve bilo super zdrava beba. Srceko mu je prestalo kucati. Uzrok nisam nasla jer svi nalazi su mi dosli uredni.
Trudnoca je bila bez tabletica. Pogodili smo tu moju ovulaciju koja se dogodi svake prijestupne ocito 🤷🏼♀️
Ja sam ogtt radila u T i bilo je sve ok. Na dijetu bi trebala. Ali opet si mislim i kad sam se prije 2 god ful zdravo hranila i bila u top formi isto nisam imala O. Takoder ostala sam T kad nisam bila na nekakvoj posebnoj prehrani stovise taman sam tad planirala krenuti u gym jer sam se zbuckala ali propao mi plan jer sam ostala T.
Mislim da pravila nema, treba pokusati sa letrozolima i klomifenima a ako ni to ne upali hvala Bogu imam Mpo 😊
Joli nažalost već sam godinu dana izgubila kod njega tako da..plače mi se
Idem privatno sad kod žene i nadam se da će biti u redu.
Pošto sam u selidbi ne mogu odma ali čim se smjestimo naručit ću se i krećem dalje sa obradom
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
6/25 - Letrozol
Deadeedobrodošla!!! Evo i u mene PCOS, borimo se i doći će i naše vrijeme… 🙃
Kelp6iesvi ovdje slično prolazimo, pijemo suplemente, hvatamo ovulacije i čekamo svoje plusiće, nadam se da će obrada biti dobra i da ćeš nas što prije napustiti.
Hopemeni se čini da su to bile dvije ovulacije u jednom ciklusu… Definitivno kad gledam tvoju tempicu ne znam što reći, jer prerano mi je na 7 dc za ovulaciju, ali tako jak antibiotik je stvarno napravio nered, samo se nadam da si ga uništila… a možda je iGarawau pravu i ginekolog ne zna što jevidio…ti si ženo misterija… Alibaš me zanima što će reći progesteron..
LaVimislim da definitivno moraš mijenjati ginekologa jer taj tvoj je bzvz. Moj ti je savjet da se pripremiš, onzistiraš na ono što očekuješ da odradiš od pretraga jer njihova inertnost nam donosi mjesece odugovlačenja.
Eloisejebemu miša… Ma uživaj u predstojećem razdoblju i zaboravi PMS i brige… Ostani pozitivna 🥰
Jelušićkaja redovno u prvom dijelu ciklusa imam 35,9 - 36,0 to je očito za mene normalno, pa se ne brinem… 😉
Anchypočela si piti Letrozol i da ideš na folikulometriju… Držim najveće i najače fige 🤞🤞🥰
Kamiliceeeovo je plus 🤩🤩 otiđi izvadi betu i napravi još koji test iz Mullera ili Dm-a…. Bit će to dobro, ne daj se panici, a za dr što reći, iako ne može ništa, može bar imati lijepši pristup, ali eto…
Ma ne znam..doktor ne moze zamijeniti lako cistu za zuto tijelo,to bi morao biti veliki tudum jer su razlicite boje te dvije stvari na uzv..a drugo sto moze biti je neki tumor 😂 pa cemo se nadati da je O iako cu ju j ubacit u novi ciklus zbog tog krvarenja i te oljustene sluznice paaaa neka ide zivot 😂 a u petak cemo svi bit pametniji kad izvadim progic 😂😎
Zato mislim da su bile dvi ovulacije, to mi je jedino logično, evo što više mislim to mi se čini najlogičnije….
Hvala ti ❤️
Koliko sam ja čitala o O znam da se tijelo bori da dođe do O pa Hormon skakuće kao lud i tijelo se pokušava izboriti da O dođe a nemoguće je imati dvije O.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Kelp6iesvi ovdje slično prolazimo, pijemo suplemente, hvatamo ovulacije i čekamo svoje plusiće, nadam se da će obrada biti dobra i da ćeš nas što prije napustiti.
Hopemeni se čini da su to bile dvije ovulacije u jednom ciklusu… Definitivno kad gledam tvoju tempicu ne znam što reći, jer prerano mi je na 7 dc za ovulaciju, ali tako jak antibiotik je stvarno napravio nered, samo se nadam da si ga uništila… a možda je iGarawau pravu i ginekolog ne zna što jevidio…ti si ženo misterija… Alibaš me zanima što će reći progesteron..
LaVimislim da definitivno moraš mijenjati ginekologa jer taj tvoj je bzvz. Moj ti je savjet da se pripremiš, onzistiraš na ono što očekuješ da odradiš od pretraga jer njihova inertnost nam donosi mjesece odugovlačenja.
Eloisejebemu miša… Ma uživaj u predstojećem razdoblju i zaboravi PMS i brige… Ostani pozitivna 🥰
Jelušićkaja redovno u prvom dijelu ciklusa imam 35,9 - 36,0 to je očito za mene normalno, pa se ne brinem… 😉
Anchypočela si piti Letrozol i da ideš na folikulometriju… Držim najveće i najače fige 🤞🤞🥰
Kamiliceeeovo je plus 🤩🤩 otiđi izvadi betu i napravi još koji test iz Mullera ili Dm-a…. Bit će to dobro, ne daj se panici, a za dr što reći, iako ne može ništa, može bar imati lijepši pristup, ali eto…
Ma ne znam..doktor ne moze zamijeniti lako cistu za zuto tijelo,to bi morao biti veliki tudum jer su razlicite boje te dvije stvari na uzv..a drugo sto moze biti je neki tumor 😂 pa cemo se nadati da je O iako cu ju j ubacit u novi ciklus zbog tog krvarenja i te oljustene sluznice paaaa neka ide zivot 😂 a u petak cemo svi bit pametniji kad izvadim progic 😂😎
Zato mislim da su bile dvi ovulacije, to mi je jedino logično, evo što više mislim to mi se čini najlogičnije….
Hvala ti ❤️
Koliko sam ja čitala o O znam da se tijelo bori da dođe do O pa Hormon skakuće kao lud i tijelo se pokušava izboriti da O dođe a nemoguće je imati dvije O.
Ma nazalost moguce je,nego ja mislim da je kod mene ovo bila jako oskudna O zbog antibiotika i sad se malo sve uzurbanim tempom dogodilo. Jer da hormon luduje ne bi mi izbljedio pik i onda nakon 20 dana opet bio...jes da su trakice bile skoro ko pik u DPO danima kad sam kakti imala sjenicu na testu za T,al o tom potom 😂
Hope sta znaci ako je ujutro bila dosta tamnija linija a navecer posvjetlila, a recimo dan prije je isto bila svjetla? Jel to znaci da je kao pik bia samo u tih par sati, ne kuzim bas to jer meni trakice u plodnim danima budu stalno svjetle (ova testna), a dva dana oko ovulacije bude bas tamna. Znaci dva dana meni tamna a nekima samo ujutro na dan ovulacije 🙀🙀
Ajme previse me zbunjuje sve ovo haha 🙈
Da,moze potamniti trakica u jedan dan,to su famozni nagli pikovi. Nije to nista lose,lose je ako pik traje par dana jer se tijelo muci sa izbacivanjem folikula i da isti pukne. Ako je posvjetlila pik je prosao i imate fore veceras da docekate O. Stetno i akcijaaaaa 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥳🥳🥳Hope tek mi je 10 DC nije jos O, nego citam komentare pa me to zanimalo. Meni bude 2 dana tamna trakica, znaci to je problem 😮
Ma nije to nuzni problem. Nismo tu da trazimo probleme nego pikove i O 😉 ovisi kako se tijelo ponasa,ako ti je oduvijek pik po 2 dana a O bude sigurno,onda nema price da se tijelo muci jer je naviklo na taj sistem rada 🙈 a ako danas imas pik pa da o bude sutra ili prekosutra to ti taman bude blizu skolskog ciklusa. Zato treba pratiti bazalnu, evo upravo zbog ovakvih stvari 😂 just sayin’ 🙊🙈
Hvala ti ❤️
Kazem,ne bi htjela imati dvije O u razmaku od 20 dana jer to nije zdravo. Ok je ako najvise prode 7 dana pa bude opet O,ovo nikako ne mirisi na dobro,a i ne moze biti toliko sukrvice ovulacijske tako da sam prilicno sigurna da je to bila M,a i doktorica mi je rekla..ja bi jos razmisljala da mozda i nije da nisam nasla oljusteni endometrij prilikom brisanja pa mi je to malo ulilo nade da je krenuo novi ciklus 🙊🙈
Joli hvala ti, sretno s nalazima sutra! 💓
Zoi ja sam se ponadala ako je blijeda crtica, da je ipak crtica. Tj, da ne postoji lazni pozitivni test. A ocito postoji. Meni je prvi put pa ni o testovima ne znam skoro ništa.🤷🏼♀️
Tommy znam da mi ginic ne može pomoci,ali nije mi htio ni betu izvaditi. Tako da....Mozda i je do upale, mozda ne, ne znam...poceli smo sa prvim pokusajem u isto vrijeme, tako da nisam mogla koristiti vaginalete s antibioticima u slucaju da sam trudna. To sam odlučila nakon iduce M. A citala sam da se upale mogu liječiti i u slucaju trudnoce. Nista vise ne znam..😌
U svakom slučaju, hvala svima na savjetima i podrsci. 💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hope ajme tek sad vidim koliko nista ne znam.. jos sam ko zlatna ribica pamcenje mi traje 2 minute 🙈 nastavljam s mjerenjem i trakicama, a usput cu pohvatat i sve ostale trikove 😁
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Hope ne moraš se brinuti u jednom ciklusu nema šanse za dvije O 100%. Pratim na youtube Fertility Homeopath preslatka je super sve objasni. Možes skoknut pa ju poslušati u vezi toga :).
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji