Ma ovaj je dobitni, vidjet ćeš. Samo pozitivno.
U mene ti je skroz specifična situacija. Kod prve trudnoće sam po preporuci tadašnjeg liječnika išla 5 tableta odjednom na 3. dan ciklusa i 5 odjednom na četvrti i rezultiralo je svega jednim folikulom i endometrijem 3 mm u vrijeme ovulacije. Taj ciklus sam bila otpisala radi tako tankog endometrija, međutim na iznenađenje sviju pojavio se plusić i trudnoća je bila školska kao i porod.
Međutim, taj mi se liječnik umirovi u ovom periodu i odem kod sadašnjeg koji se frapira kad sam mu rekla na koji sam način uzimala Letrozol i kaže mi da me samo Bog spasio od hiperstimulacije i da mi on nikad ne bi dao takvu terapiju, nego mi kaže da tablete uzimam kao i ti, znači 2x1 na dan i tako 5 dana. I hajde ti sad budi pametan.
Ja sam svom starom dok. zahvalna do groba jer nam je on bio velika pomoć u ostvarenju trudnoće, i stvarno ne znam šta bih rekla na to sve. Sad ćemo probati ovako pa vidjeti. Malo me strah jer sam sa agresivnijom terapijom imala svega 1 folikul pa sad i ne znam baš kako će ići na ovaj način.
S tim da sam od starog gina ima strogu dijetu koje sam se pridržava tri mjeseca ranije, a toga sad nema i ovaj dok. uopće ne inzistira na tome. Uglavnom, ostaje nam vidjeti kako će sada ići.
Do kojeg D.C. si ti dogurala? Kad je folikulometrija?
Kamilica nekako ne mislim da je to evap., mislim da je ona slabija, ali nemam iskustva sa njim baš. Čestitam ti i nadam se da je u pitanju uredna trudnoća.
🦸♀️ 30
PCOS i IR ➡ neredoviti i anovulacijski ciklusi
Status ➡ čekam M da krenem s Letrozolom
🦸♂️ 31
Sve u redu koliko znamo
💒 ➡ 2015.
👶No.1 ➡ 2018.
👶No.2 - ➡ pokušavamo od 1/2021.
Hocu, hvala vam cure. Sad sam primjetila roskastu boju na WC papiru. Nadam se da nije spontani. Ginic mi radi tek sutra popodne.
Nisam znala da clear blue nije pouzdan, možda nije T onda. Bas je ovo sve stresno uf 😓
Ponovi ujutro neki s roza crtama.. držim 🤞 da tamni i da je to ,to..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ma ovaj je dobitni, vidjet ćeš.Samo pozitivno.
U mene ti je skroz specifična situacija. Kod prve trudnoće sam po preporuci tadašnjeg liječnika išla 5 tableta odjednom na 3. dan ciklusa i 5 odjednom na četvrti i rezultiralo je svega jednim folikulom i endometrijem 3 mm u vrijeme ovulacije. Taj ciklus sam bila otpisala radi tako tankog endometrija, međutim na iznenađenje sviju pojavio se plusić i trudnoća je bila školska kao i porod.
Međutim, taj mi se liječnik umirovi u ovom periodu i odem kod sadašnjeg koji se frapira kad sam mu rekla na koji sam način uzimala Letrozol i kaže mi da me samo Bog spasio od hiperstimulacije i da mi on nikad ne bi dao takvu terapiju, nego mi kaže da tablete uzimam kao i ti, znači 2x1 na dan i tako 5 dana. I hajde ti sad budi pametan.
Ja sam svom starom dok. zahvalna do groba jer nam je on bio velika pomoć u ostvarenju trudnoće, i stvarno ne znam šta bih rekla na to sve. Sad ćemo probati ovako pa vidjeti. Malo me strah jer sam sa agresivnijom terapijom imala svega 1 folikul pa sad i ne znam baš kako će ići na ovaj način.
S tim da sam od starog gina ima strogu dijetu koje sam se pridržava tri mjeseca ranije, a toga sad nema i ovaj dok. uopće ne inzistira na tome. Uglavnom, ostaje nam vidjeti kako će sada ići.
Do kojeg D.C. si ti dogurala? Kad je folikulometrija?
Kamilica nekako ne mislim da je to evap., mislim da je ona slabija, ali nemam iskustva sa njim baš. Čestitam ti i nadam se da je u pitanju uredna trudnoća.
Ajme da 5 tableta odjednom i drugi dan opet mi se cini baaas puno, al valjda je znao sto radi kad si ostala T!
Dogurala sam do 76 dc popila dufice i jucer dobila M. Danas sam krenula sa letrozolom, pijem ga ujutro i navecer 5 dana.
Nadam se posto pijem terapiju za PCOS da cu ovaj put odreagirati.
Kakva je to stroga dijeta bila u pitanju taj prvi put?
Hvala vam cure. Zvala sam ginekologa na mobitel i rekla mu za to roskasto-smedje krvarenje, a on meni: a sta sad, ako ode ode. Toliko o tome. Rekao je da je prerano da dolazim na pregled, da dodjem tek za 7 dana. Nemam pojma šta da radim. Da bar nisam radila test jutros. 😓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilice žao mi je i nadam se da će sve biti u redu, ali ako je krenulo krvarenje možda nisi trudna, za kašnjenje menge od 3 dana je crta jako svijetla (to je dosta osjetljiv test koji se može piškiti i prije kašnjenja), a taj CB stvarno zna pokazati jake evaporacijske.
popiški još jedan test ako imaš ili odi izvaditi betu da znaš na čemu si.
možeš digitalni ili kupi neki s crvenom crticom, imaš u mulleru za 13 kn.
onda ces znati tocno na cemu si, da ne dizes uzbunu ako nisi T.
Imamo jako sličan problem, i ja muku mučim sa maratonskim ciklusima.
Ja ti prije toga nisam imala blagog pojma ni o stimulaciji, ni Letrozolu, a ni o hiperstimulaciji i nije mi ni palo na pamet da propitkujem odluku dok.a nego sam uradila po njegovoj uputi. Sad mi je drago da jesam, ali opet u drugu ruku mi sad ne bi bilo svjedno ponoviti isto kad znam koji je rizik.
Dijeta je bila apsolutno i strogo izbjegavanje mliječnog i svih šećera i isto sam tako bila na lijekovima za dijebetičare iako nisam dijabetičar, ali to je zato što imam i dijagnozu IR i baš sam se toga držala.
Sad me pere savjest jer i ovaj put nisam uradila isto, ali mi je dok. rekao da ako ne upali ovaj ciklus da idući ponovno uvodimo oboje.
Vidim ti iz opisa da imaš anđela, znaš li zbog čega je došlo do komplikacije? Žao mi je i nadam se da ti ne smeta što pitam.
Kamilica ne uzimaj to za gina srcu. U prvoj trudnoći mi se beta nije pravilno duplala i bila sam van sebe od brige i kad sam kontaktirala gina rekao je šta je tu je, javi mi se za dva tjedna dotad ništa ne možemo poduzeti. Koliko god nama okrutno zvučalo, to je tako, preostaje samo čekanje u toj ranoj fazi. Ti se pokušaj smiriti koliko god možeš i to je najviše kako si možeš pomoći. Iskreno se nadam da će sve biti u redu.
🦸♀️ 30
PCOS i IR ➡ neredoviti i anovulacijski ciklusi
Status ➡ čekam M da krenem s Letrozolom
🦸♂️ 31
Sve u redu koliko znamo
💒 ➡ 2015.
👶No.1 ➡ 2018.
👶No.2 - ➡ pokušavamo od 1/2021.
Kamilice žao mi je i nadam se da će sve biti u redu, ali ako je krenulo krvarenje možda nisi trudna, za kašnjenje menge od 3 dana je crta jako svijetla (to je dosta osjetljiv test koji se može piškiti i prije kašnjenja), a taj CB stvarno zna pokazati jake evaporacijske.
popiški još jedan test ako imaš ili odi izvaditi betu da znaš na čemu si.
možeš digitalni ili kupi neki s crvenom crticom, imaš u mulleru za 13 kn.
onda ces znati tocno na cemu si, da ne dizes uzbunu ako nisi T.
Sta je to evaporacijska? Kupit cu test, ali ako je ovo krvarenje menstruacija, onda nema smisla.bas sam zbunjena jer sam mislila da je Clear Blue najpouzdaniji. A zapravo uopće mozda i nisam trudna. Bas sam radi toga kasnila s testiranjem, da budem sigurna.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hvala ti Deadee 💓
Deadee dobrodošla!!! Evo i u mene PCOS, borimo se i doći će i naše vrijeme... 🙃
Kelp6ie svi ovdje slično prolazimo, pijemo suplemente, hvatamo ovulacije i čekamo svoje plusiće, nadam se da će obrada biti dobra i da ćeš nas što prije napustiti.
Hope meni se čini da su to bile dvije ovulacije u jednom ciklusu... Definitivno kad gledam tvoju tempicu ne znam što reći, jer prerano mi je na 7 dc za ovulaciju, ali tako jak antibiotik je stvarno napravio nered, samo se nadam da si ga uništila... a možda je i Garawa u pravu i ginekolog ne zna što je vidio... ti si ženo misterija... Ali baš me zanima što će reći progesteron..
LaVi mislim da definitivno moraš mijenjati ginekologa jer taj tvoj je bzvz. Moj ti je savjet da se pripremiš, onzistiraš na ono što očekuješ da odradiš od pretraga jer njihova inertnost nam donosi mjesece odugovlačenja.
Eloise jebemu miša... Ma uživaj u predstojećem razdoblju i zaboravi PMS i brige... Ostani pozitivna 🥰
Jelušićka ja redovno u prvom dijelu ciklusa imam 35,9 - 36,0 to je očito za mene normalno, pa se ne brinem... 😉
Anchy počela si piti Letrozol i da ideš na folikulometriju... Držim najveće i najače fige 🤞🤞🥰
Kamiliceee ovo je plus 🤩🤩 otiđi izvadi betu i napravi još koji test iz Mullera ili Dm-a.... Bit će to dobro, ne daj se panici, a za dr što reći, iako ne može ništa, može bar imati lijepši pristup, ali eto...
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Ja ujutro idem vaditi progesteron, prolaktin pa ćemo vidjeti hoće se prolaktin vratiti u granice normale, ako to sada uradim kako treba... 😅
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji