Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    01. Lipanj 2021. 13:04

Anchy_23 🌈

Jelušićkaa

Ja evo ne znam kako mi je ovako niska temp. Jutros 36,0 ili ne mjerim dobro ili je stvarno tako na početku ciklusa?

Meni je bila jednom 35.9 za vrijeme M, tak da je to normalno, i zanimljivo
    Pratimo se vidim 3 dc si

Ee daa. Lakše ce nam biti ono grupno piškenje nego da moramo same 😅

Jelušićkaa
    01. Lipanj 2021. 13:04

Garawa

Jelusicka mislim da je to individualno ali ne čini mi se ništa čudno u temperaturi u prvom dijelu ciklusa.. ona varira svakako..

Dobro je znači sve je normalno 😂

Garawa¤
    01. Lipanj 2021. 13:06

Jelušićkaa

Garawa

Jelusicka mislim da je to individualno ali ne čini mi se ništa čudno u temperaturi u prvom dijelu ciklusa.. ona varira svakako..

Dobro je znači sve je normalno 😂

Da, jedino kupi bazalni toplomjer ako s ovim običnim ne budeš mogla dobro pratiti skok nakon O.. mislim da ne bi trebao biti problem ali ipak.. svi preporučuju taj bazalni..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    01. Lipanj 2021. 13:08

Mene ubija zatvor od bromergona.. poludjeti ću.. ne znam što je najbolje da popijem kako bi se vratila u normalnu.. po 3 dana ne mogu na wc 😬🤦‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Lipanj 2021. 13:13

Garawa

Mene ubija zatvor od bromergona.. poludjeti ću.. ne znam što je najbolje da popijem kako bi se vratila u normalnu.. po 3 dana ne mogu na wc 😬🤦‍♀️

suhe šljive ili smokve, probiotik nekakav, puno tekucine...

Garawa¤
    01. Lipanj 2021. 13:15

Anchy_23 🌈

Garawa

suhe šljive ili smokve, probiotik nekakav, puno tekucine…

Hvala ti.. 
    A tebi čestitke na završetku onog dugog ciklusa.. i da ovaj bude dobitni 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Jelušićkaa
    01. Lipanj 2021. 13:22

Garawa hmm mene nikad to nije mučilio od bromergona 🤔 a pijem ga i dan danas.
    Uzmi regulin čaj popij navecer ujutru kad zavrne stomak uh. 

Garawa¤
    01. Lipanj 2021. 13:34

Jelušićkaa

Garawa hmm mene nikad to nije mučilio od bromergona 🤔 a pijem ga i dan danas.
    Uzmi regulin čaj popij navecer ujutru kad zavrne stomak uh.

Meni je baš od njega, jer nikada nisam imala problem s tim.. i da.. od kada ga pijem nos mi je stalno zacepljen  🤦‍♀️🤦‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

01. Lipanj 2021. 13:39

Deadee

Hvala cure

Draga Hope, ja sam tek kad sam krenula čitati ovaj forum vidjela koliko zapravo malo znam o tome svemu tome.
    Zato mi je sad ispočetka malo teže i pratiti, dok vam pohvatam nickove i odgonetnem sve ove šifre i skraćenice.Bazalnu nisam nikad mjerila i to mi je apstraktno. Razmišljala sam da krenem ali mi je malo nezgodno radi toddlera koji je još uvijek s nama u sobi i još uvijek ima relativno česta buđenja. Imam inače duge cikluse i otkad znam za sebe neredovite mjesečnice i koliko će folikularna faza trajati nikad ne znam, ali je zato luteinska uvijek 13 dana. Ovaj sad ciklus u kojem sam trenutno sam krenula koristiti LH trakice i radila sam folikulometriju i ovaj i prošli ciklus. LH trakice i sluz su pokazale urednu ovulaciju (pik i sluz po školski) međutim folikulometrija je pokazala kako ovulacije nije bilo. U dogovoru s liječnikom smo odlučili probati stimulaciju da vidimo hoćemo li ju uspjet izazvati. Po liječnikovoj procjeni, M bi trebala stići sad za vikend, i onda nakon toga od 3. dana ciklusa bih trebala krenuti sa letrozolom.

Hvala na zainteresiranosti. :) Vidim ti iz opisa da je i tvoj put do bebe trnovit. Nadam se da te uskoro čeka plusić i besprijekorni brisevi.

Da zato ne treba vjerovati sluzi i piku jer to nije pouzadni znak ovulacije osim temperature i uzv-a. Svakako poprati to jos par ciklusa,a ako pozelis mjeriti BT i imas nedoumica oko iste slobodno pitaj vec ce ti neka od curka pojasniti ☺️ Hvala ti na lijepim zeljama i ja se nadam da smo rijesili bestiju i da ce nam svima plusic 😎🙊🙈

01. Lipanj 2021. 13:40

Garawa

Hope ♾

Dakle evo mene sad kad imam vremena malo natipkati i stavim vam odmah slikice..dakle ja sam ovo krvarenje i prema uputama doktora oznacila kao M i naravno posto je tek 7DC prema temp aplikacija nece oznaciti O jer mozda ni ne moze obzirom na niski dan ciklusa kao sto mozete vidjeti..Medutim..ako M oznacim na FF kao spotting,onda me vraca na prethodni ciklus kad sam imala pregled i kad je bilo vidljivo zuto tijelo na UZV-u,medutim..po tempici ispada onda da je ovo druga O u istom ciklusu 😂 pa sad nek covjek bude pametan jel 😂 ma mislim da u petak idem vadit progesteron pa cu sve znati,ali temp definitivno oznacava danas kao 4DPO,a za 11 dana po tome trebam dobiti M (OPET 😯)

Hope, tko zna što je ginekolog vidio 😬😂

Obzirom na negativne testove prilicno sam sigurna da je to bilo zuto tijelo hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.