Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Lipanj 2021. 16:43

Kamilica evaporacijska linija je lazna linija, a izgleda kao pozitivan test, a moze se dogodit ako test nije ispravno koristen po uputama, ako nije odlozen na ravnu podlogu npr ako si ga okretala, ili ako se pojavila izvan vremena na uputstvima. Testovi s plavom linijom cesce imaju tu gresku. Popiski jos jedan da budes sigurna da je trudnoca u pitanju

Tommyfame
    01. Lipanj 2021. 17:41

Kamilica ♥️

zoi🌸

Kamilice žao mi je i nadam se da će sve biti u redu, ali ako je krenulo krvarenje možda nisi trudna, za kašnjenje menge od 3 dana je crta jako svijetla (to je dosta osjetljiv test koji se može piškiti i prije kašnjenja), a taj CB stvarno zna pokazati jake evaporacijske.
    popiški još jedan test ako imaš ili odi izvaditi betu da znaš na čemu si.
    možeš digitalni ili kupi neki s crvenom crticom, imaš u mulleru za 13 kn.
    onda ces znati tocno na cemu si, da ne dizes uzbunu ako nisi T.

Sta je to evaporacijska? Kupit cu test, ali ako je ovo krvarenje menstruacija, onda nema smisla.bas sam zbunjena jer sam mislila da je Clear Blue najpouzdaniji. A zapravo uopće mozda i nisam trudna. Bas sam radi toga kasnila s testiranjem, da budem sigurna.

Heej, evo ja sam izvukla test di nije bilo trudnoce i test di je.. https://ibb.co/sPDJYzs 
    Sa tim da je ovaj tamniji rađen dan prije ocekivane.. 
    Ne kuzim cemu odmah letite doktorima, sto mislite da oni mogu napraviti? Oni na uvzu ne mogu nista vidjeti, ako je krvarenje krenulo mogu samo vas poslat betu vaditi..
    Ja se nadam da ces uspjeti odrzati ovu trudnocu, no ako slucajno ode nadaaam se da ces skuziti da je ta jaka upala koju imas vrlo vjerojatno 70% zasluzna tome. 
    Kreni sa terapijom!

Sretno ❤️

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Bonii
    01. Lipanj 2021. 17:43

Hope sta znaci ako je ujutro bila dosta tamnija linija a navecer posvjetlila, a recimo dan prije je isto bila svjetla? Jel to znaci da je kao pik bia samo u tih par sati, ne kuzim bas to jer meni trakice u plodnim danima budu stalno svjetle (ova testna), a dva dana oko ovulacije bude bas tamna. Znaci dva dana meni tamna a nekima samo ujutro na dan ovulacije 🙀🙀 
    Ajme previse me zbunjuje sve ovo haha 🙈

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

01. Lipanj 2021. 17:51

Bonii 👼

Hope sta znaci ako je ujutro bila dosta tamnija linija a navecer posvjetlila, a recimo dan prije je isto bila svjetla? Jel to znaci da je kao pik bia samo u tih par sati, ne kuzim bas to jer meni trakice u plodnim danima budu stalno svjetle (ova testna), a dva dana oko ovulacije bude bas tamna. Znaci dva dana meni tamna a nekima samo ujutro na dan ovulacije 🙀🙀

Da,moze potamniti trakica u jedan dan,to su famozni nagli pikovi. Nije to nista lose,lose je ako pik traje par dana jer se tijelo muci sa izbacivanjem folikula i da isti pukne. Ako je posvjetlila pik je prosao i imate fore veceras da docekate O. Stetno i akcijaaaaa 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥳🥳🥳

01. Lipanj 2021. 17:52

Kamilica radi svog zdravlja i mira otidi izvadit betu makar privatno,jos stignes to danas obaviti,prekosutra ponoviti i sve ce ti biti jasnije. Jel bas friska krv ili vise smeckasta? Jel imas kakve grceve ili bolove?

01. Lipanj 2021. 17:53

Joli 🌼

Ja ujutro idem vaditi progesteron, prolaktin pa ćemo vidjeti hoće se prolaktin vratiti u granice normale, ako to sada uradim kako treba… 😅

Sretnoooo,da rezultati budu dobriii 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

01. Lipanj 2021. 17:55

Joli 🌼

Deadeedobrodošla!!! Evo i u mene PCOS, borimo se i doći će i naše vrijeme… 🙃
    Kelp6iesvi ovdje slično prolazimo, pijemo suplemente, hvatamo ovulacije i čekamo svoje plusiće, nadam se da će obrada biti dobra i da ćeš nas što prije napustiti.
    Hopemeni se čini da su to bile dvije ovulacije u jednom ciklusu… Definitivno kad gledam tvoju tempicu ne znam što reći, jer prerano mi je na 7 dc za ovulaciju, ali tako jak antibiotik je stvarno napravio nered, samo se nadam da si ga uništila… a možda je iGarawau pravu i ginekolog ne zna što jevidio…ti si ženo misterija… Alibaš me zanima što će reći progesteron..
    LaVimislim da definitivno moraš mijenjati ginekologa jer taj tvoj je bzvz. Moj ti je savjet da se pripremiš, onzistiraš na ono što očekuješ da odradiš od pretraga jer njihova inertnost nam donosi mjesece odugovlačenja.
    Eloisejebemu miša… Ma uživaj u predstojećem razdoblju i zaboravi PMS i brige… Ostani pozitivna 🥰
    Jelušićkaja redovno u prvom dijelu ciklusa imam 35,9 - 36,0 to je očito za mene normalno, pa se ne brinem… 😉
    Anchypočela si piti Letrozol i da ideš na folikulometriju… Držim najveće i najače fige 🤞🤞🥰
    Kamiliceeeovo je plus 🤩🤩 otiđi izvadi betu i napravi još koji test iz Mullera ili Dm-a…. Bit će to dobro, ne daj se panici, a za dr što reći, iako ne može ništa, može bar imati lijepši pristup, ali eto…

Ma ne znam..doktor ne moze zamijeniti lako cistu za zuto tijelo,to bi morao biti veliki tudum jer su razlicite boje te dvije stvari na uzv..a drugo sto moze biti je neki tumor 😂 pa cemo se nadati da je O iako cu ju j ubacit u novi ciklus zbog tog krvarenja i te oljustene sluznice paaaa neka ide zivot 😂 a u petak cemo svi bit pametniji kad izvadim progic 😂😎

01. Lipanj 2021. 18:00

eloise

Anchy, Jelusicka drzim se ja curke moje :)
    Hope jooj ja se nadam, al ne zelim se nadat previse, jer tak mi bude svaki mjesec… krene lagano sa tim svijetlo smedjim spottingom i za dva dana nakon dode tamno smedi… pa on traje dva dana i onda dolazi M
    Kamilice ajmeeee, pa cestitam tiiiiiii… volim to govorit, al JESMO TI REKLE da godine nekad nisu bitne… jako mi je drago zbog tebe… ujutro opet piski i potvrdi taj plus
    Deadee, Anchy jooj nadam se da ce vam Letrozol pomoci ovaj mjesec (iako ne znam kaj je to)

Hajde ti jedan ciklus privatno ili nagovori gina za uputnicu da ides vaditi progesteron 7DPO da se vidi sto je s tim. Meni to nekako baca na insuficijenciju zutog tijela 😯 ali kad nemamo brojeve mozemo samo nagadati o cemu se tu radi 🤔 osim ako ti nije doktor rekao da je to normalno kod tebe zbog endo?

Joli 🌟
    01. Lipanj 2021. 18:08

Hope ♾

Joli 🌼

Deadeedobrodošla!!! Evo i u mene PCOS, borimo se i doći će i naše vrijeme… 🙃
    Kelp6iesvi ovdje slično prolazimo, pijemo suplemente, hvatamo ovulacije i čekamo svoje plusiće, nadam se da će obrada biti dobra i da ćeš nas što prije napustiti.
    Hopemeni se čini da su to bile dvije ovulacije u jednom ciklusu… Definitivno kad gledam tvoju tempicu ne znam što reći, jer prerano mi je na 7 dc za ovulaciju, ali tako jak antibiotik je stvarno napravio nered, samo se nadam da si ga uništila… a možda je iGarawau pravu i ginekolog ne zna što jevidio…ti si ženo misterija… Alibaš me zanima što će reći progesteron..
    LaVimislim da definitivno moraš mijenjati ginekologa jer taj tvoj je bzvz. Moj ti je savjet da se pripremiš, onzistiraš na ono što očekuješ da odradiš od pretraga jer njihova inertnost nam donosi mjesece odugovlačenja.
    Eloisejebemu miša… Ma uživaj u predstojećem razdoblju i zaboravi PMS i brige… Ostani pozitivna 🥰
    Jelušićkaja redovno u prvom dijelu ciklusa imam 35,9 - 36,0 to je očito za mene normalno, pa se ne brinem… 😉
    Anchypočela si piti Letrozol i da ideš na folikulometriju… Držim najveće i najače fige 🤞🤞🥰
    Kamiliceeeovo je plus 🤩🤩 otiđi izvadi betu i napravi još koji test iz Mullera ili Dm-a…. Bit će to dobro, ne daj se panici, a za dr što reći, iako ne može ništa, može bar imati lijepši pristup, ali eto…

Ma ne znam..doktor ne moze zamijeniti lako cistu za zuto tijelo,to bi morao biti veliki tudum jer su razlicite boje te dvije stvari na uzv..a drugo sto moze biti je neki tumor 😂 pa cemo se nadati da je O iako cu ju j ubacit u novi ciklus zbog tog krvarenja i te oljustene sluznice paaaa neka ide zivot 😂 a u petak cemo svi bit pametniji kad izvadim progic 😂😎

Zato mislim da su bile dvi ovulacije, to mi je jedino logično, evo što više mislim to mi se čini najlogičnije.... 
    Hvala ti ❤️

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Bonii
    01. Lipanj 2021. 18:08

Hope ♾

Bonii 👼

Da,moze potamniti trakica u jedan dan,to su famozni nagli pikovi. Nije to nista lose,lose je ako pik traje par dana jer se tijelo muci sa izbacivanjem folikula i da isti pukne. Ako je posvjetlila pik je prosao i imate fore veceras da docekate O. Stetno i akcijaaaaa 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥳🥳🥳

Hope tek mi je 10 DC nije jos O, nego citam komentare pa me to zanimalo. Meni bude 2 dana tamna trakica, znaci to je problem 😮 

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.