Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deadee
    01. Lipanj 2021. 12:06

Hvala cure 

Draga Hope, ja sam tek kad sam krenula čitati ovaj forum vidjela koliko zapravo malo znam o tome svemu tome.
    Zato mi je sad ispočetka malo teže i pratiti, dok vam pohvatam nickove i odgonetnem sve ove šifre i skraćenice.  Bazalnu nisam nikad mjerila i to mi je apstraktno. Razmišljala sam da krenem ali mi je malo nezgodno radi toddlera koji je još uvijek s nama u sobi i još uvijek ima relativno česta buđenja. Imam inače duge cikluse i otkad znam za sebe neredovite mjesečnice i koliko će folikularna faza trajati nikad ne znam, ali je zato luteinska uvijek 13 dana. Ovaj sad ciklus u kojem  sam trenutno sam krenula koristiti LH trakice i radila sam folikulometriju i ovaj i prošli ciklus. LH trakice i sluz su pokazale urednu ovulaciju (pik i sluz po školski) međutim folikulometrija je pokazala kako ovulacije nije bilo. U dogovoru s liječnikom smo odlučili probati stimulaciju da vidimo hoćemo li ju uspjet izazvati. Po liječnikovoj procjeni, M bi trebala stići sad za vikend, i onda nakon toga od 3. dana ciklusa bih trebala krenuti sa letrozolom.

Hvala na zainteresiranosti. :) Vidim ti iz opisa da je i tvoj put do bebe trnovit. Nadam se da te uskoro čeka plusić i besprijekorni brisevi. 

🦸‍♀️ 30
    PCOS i IR ➡ neredoviti i anovulacijski ciklusi
    Status ➡ čekam M da krenem s Letrozolom
    🦸‍♂️ 31
    Sve u redu koliko znamo
    💒 ➡ 2015.
    👶No.1 ➡ 2018.
    👶No.2 - ➡ pokušavamo od 1/2021.

Garawa¤
    01. Lipanj 2021. 12:20

Hope ♾

Dakle evo mene sad kad imam vremena malo natipkati i stavim vam odmah slikice..dakle ja sam ovo krvarenje i prema uputama doktora oznacila kao M i naravno posto je tek 7DC prema temp aplikacija nece oznaciti O jer mozda ni ne moze obzirom na niski dan ciklusa kao sto mozete vidjeti..Medutim..ako M oznacim na FF kao spotting,onda me vraca na prethodni ciklus kad sam imala pregled i kad je bilo vidljivo zuto tijelo na UZV-u,medutim..po tempici ispada onda da je ovo druga O u istom ciklusu 😂 pa sad nek covjek bude pametan jel 😂 ma mislim da u petak idem vadit progesteron pa cu sve znati,ali temp definitivno oznacava danas kao 4DPO,a za 11 dana po tome trebam dobiti M (OPET 😯)

Hope, tko zna što je ginekolog vidio 😬😂

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Lipanj 2021. 12:36

DeaDee ufurati ces se u skracenice i sve. Ima na prvoj stranici nase teme Hope je napisala te neke korisne info i skracenice koje koristimo! Mozes si otici na svoj profil na forumu i u opis u kratkim crtama napisati nesto o sebi da se lakse pratimo. 
    Ja mjerim bazalnu i uslo mi je to u rutinu. Cim otvorim oci digitalni toplomjer pod jezik i upisem temperaturu u Fertility friend aplikaciju. Nama sa PCOS-om je tesko osloniti se na trakice jer one cesto znaju biti lazno pozitivne. Tako da ja mjerim bazalnu pratim sluz...a sada sam krenula sa letrozolom ovaj ciklus pa u ponedjeljak idem na folikulometriju da vidimo ima li js.

• kokolo28
    01. Lipanj 2021. 12:37

Anchy_23 🌈

Deadee dobro nam dosla! Evo i ja sam tvoja suborka sa PCOS-om…takoder ovaj ciklus sa letrozolom!
    Drzim nam fige na najjace!kelp6ie zao mi je zbog snjeska…da napravi svakako pretrage pa ces iti pametnija sto i kako dalje
    Hrabrice dobro ti je nasa Hope rekla. Nije nista kasno i svakako nam slikaj LH da vidimo jel bio pikic ili si ga taman ulovila!eloise nadam se da ce biti O sa letrozolom i da cu reagirati na njega dobro. Prosli put nisam ali tad nisam pila tabletice za pcos pa mozda sad bude folikulica!
    3srecaLucky je uzela mali predah pa ce se vratiti soon

drzim fige ancice 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• kokolo28
    01. Lipanj 2021. 12:45

dosla sam samo na kratko prijavit uobicajeni predmenstrualni spotting 
    bas sam se razocarala sad kad sam ga vidjela... mali dio (kao i svaki mj) misli da je implantacija, al ovaj drugi dio mene zna da nije... jer je iste boje, kolicine i sastava kao i svaki jebeni mjesec... obzirom da sam jos i u zescem pmsu, dode mi da odustanem zbog tog silnog zivciranja i iscekivanja... ali naravno necu... M bi trebala doci sada u nedjelju... mislim da cu se iduci ciklus malo odmorit od trakica, tempicu cu nastavit pratit jer mi je to zanimljivo  dat cu si malo oduska, ionako je za 3 tj djevojacka pa cu se posteno opustiti... 
    ak nis, barem cu se movi napit na djevojackoj 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Lipanj 2021. 12:48

eloise

bas sam se razocarala sad kad sam ga vidjela… mali dio (kao i svaki mj) misli da je implantacija, al ovaj drugi dio mene zna da nije… jer je iste boje, kolicine i sastava kao i svaki jebeni mjesec… obzirom da sam jos i u zescem pmsu, dode mi da odustanem zbog tog silnog zivciranja i iscekivanja… ali naravno necu… M bi trebala doci sada u nedjelju… mislim da cu se iduci ciklus malo odmorit od trakica, tempicu cu nastavit pratit jer mi je to zanimljivodat cu si malo oduska, ionako je za 3 tj djevojacka pa cu se posteno opustiti…

A pas mater, kad moram biti prosta! Ali pozitivna si nam i tako treba. Nije lako ali ne odustajemo. 🤞

Jelušićkaa
    01. Lipanj 2021. 12:59

eloise

bas sam se razocarala sad kad sam ga vidjela… mali dio (kao i svaki mj) misli da je implantacija, al ovaj drugi dio mene zna da nije… jer je iste boje, kolicine i sastava kao i svaki jebeni mjesec… obzirom da sam jos i u zescem pmsu, dode mi da odustanem zbog tog silnog zivciranja i iscekivanja… ali naravno necu… M bi trebala doci sada u nedjelju… mislim da cu se iduci ciklus malo odmorit od trakica, tempicu cu nastavit pratit jer mi je to zanimljivodat cu si malo oduska, ionako je za 3 tj djevojacka pa cu se posteno opustiti…

Ne daj seee sestrooo 💋💋

Jelušićkaa
    01. Lipanj 2021. 13:00

Ja evo ne znam kako mi je ovako niska temp. Jutros 36,0 ili ne mjerim dobro ili je stvarno tako na početku ciklusa? 

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Lipanj 2021. 13:02

Jelušićkaa

Ja evo ne znam kako mi je ovako niska temp. Jutros 36,0 ili ne mjerim dobro ili je stvarno tako na početku ciklusa?

Meni je bila jednom 35.9 za vrijeme M, tak da je to normalno, i zanimljivo 
    Pratimo se vidim 3 dc si 

Garawa¤
    01. Lipanj 2021. 13:03

Jelusicka mislim da je to individualno ali ne čini mi se ništa čudno u temperaturi u prvom dijelu ciklusa.. ona varira svakako.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.