Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Lipanj 2021. 10:30

eloise

Jutro curee, malo mi je guzva na poslu, pa sam samo proletila kroz postove, nisam uspjela pogledat sve graficeAnchy nek je stigla, sad sto prije O i u akcijuBella sretnoooo muzicuDeadee dobrodoslaaaa
    Hope ma danas je tempica ostala ista kao i jucer, glupaca

Istrazila sam..Joli je bila ta 😂🙊🙈

01. Lipanj 2021. 10:31

eloise

Jutro curee, malo mi je guzva na poslu, pa sam samo proletila kroz postove, nisam uspjela pogledat sve graficeAnchy nek je stigla, sad sto prije O i u akcijuBella sretnoooo muzicuDeadee dobrodoslaaaa
    Hope ma danas je tempica ostala ista kao i jucer, glupaca

PS..implantacijski pad moze potrajati i do 3 dana tak da jos imamo fore do plusica 🤞🏻☺️🙈

Hrabrica
    01. Lipanj 2021. 10:39

Hope ♾

Hrabrica

Hope ♾

Hrabrica

Pozdrav svim lovcima na trakice i da, naziv teme vam je odličanTrebala bi jedan savjet. U IVF vodama sam ko doma ali o trakicama znam samo teoriju. Kako sam u plodnim danima, ovaj mjesec između dva postupka smo odlučili probati prirodno sa trakicama. Kupila sam neke roze (koje su mi davno prije odgovarale) i desilo se sljedeće: Sinoć sam pišnula trakicu i pojavila se ona druga famozna crta , i bila je tek zericu slabija od kontrolne. Iz nekih razloga (čitaj toddlerica neće spavat) nismo mogli odraditi akciju ni sinoć ni jutros, a jutros su mi krenuli povremeni bolovi u jajniku (tipični za O). Moje pitanje je: koliko brzo ta crtica tamni jer me strah da se nebi danas desila O, a muža ću si vidjeti tek u 22h navečerpa me frka da ne propustimo te najplodnije sate. Ima li teoretski šanse da i danas navečer još ne bude kasno? Naravno, piškit ću još kroz dan na nju ali kad ona bude tamna ili tamnija, koliko još imamo fore…I svima hvala na odgovoru!

Teoretski danas navecer stigne biti ovulacija ako je falila zerica,ali sve ovisi od tijela do tijela i kolka je razina hormona u krvi. Haj ti napravi sljedece: predvecer pisni trakicu pa nam ju stavi tu da vidimo kakvo je stanje! Ako posvjetli znaci da je pik prosao i O bi mogla nocas ili sutra do poslijepodne,a jos imate veceras fore pokriti po tome,cak i da ne stignete prije o,imate jos fore oko 24h pokriti jer JS toliko zivi ☺️🙈 sretnoooo! 🤞🏻

e tooo sam htjela čuti! da još imamo fore! :D ništa, piškim i izvještavamI puno hvala!❤️

Ma imate jos fore najmanje 24 sata,ali pokusajte nocas barem pokriti 🙊🤞🏻🤞🏻

Budemo budemo..baš mi je bilo jutros krivo, reko ajmo probat prije FETa  i kupimo trakice, i nekim čudom pogodimo da smo baš blizu pika i onda se izjalovi. Iskreno, malo me brine jer je jučer bilo dosta sluzi (ne one školske rastezljive ali je bila pristuna..), a danas kad su počeli bolovi, sluzi baš i nema  Zar je ne bi trebalo biti baš najviše kad krene O ili neposredno prije O?

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• kokolo28
    01. Lipanj 2021. 10:51

Hope hahaha najjaca si...idem sad trazit Jolin graf 
    Hvala tiiiiiii 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• LaVi
    01. Lipanj 2021. 10:52

Hvala curke na savjetima!
    Mijenjam ginekologa jer je neozbiljan,točno to
    A što se tiče pretrage krenut ću sa detaljnijom obradom pa možda se otkrije tu nešto,samo da ne bude nešto strašno toga me malo strah🙏

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    6/25 - Letrozol

3sreca
    01. Lipanj 2021. 11:21

Jutro curke, samo da vas pitam sto je sa Lucky? Da li je 🤞 otisla na veselije teme?

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

DajanaT2106
    01. Lipanj 2021. 11:26

maybenewmom

DajanaT2106

Heiii dragee mojee 😁😁
    Vidimm svegaa imaa 👍🙈😁🤞🥂🥰🥰
    Cestitam za plusice 🥰😁
    A sad da ja krenem sa svojom citabom dogadanja danas jer sam doalovno dozivjela zivcani slom 🤯🙈
    Odem ja jutros po famozni nalaz dole po spermio od muza jer eto tj dana nije stigao i ajde smilovali se dali nam. (stavim dole sliku)
    Krenem ja na dogovoren termin kod gin da vidim sto ce reci za vadenje nalaza i bla bla.. i kazem joj da je muz isao na spermio
    Kaze ona meni daj mi.. Ja dam kaze ona nalaz nije u redu niste vi doktora razmili 😳😳😳 jaa onoo staaa? Jel ja vise ne razumijem ili koja mater a ljepo dole pise bez daljnjih pretraga. O fino doktor sve reko ma da smo u njemackoj ali te neke osnovne stvari za daljnje pretrage mogu razumit jbt 🤯🤯🤯🤯
    Ugl ja sad gledam i nevjerujem i kaze ona dat ce ona njemu antibiotik koji kosta 90 kapsula nekih 60e cca 🙈🤯 oke reko aj napisi ko te šiša.. I sad brbla ona reko sta ja za hormone i gluposti kaze ona moze kosta 210e tih nekih 10 stavki koje trebam izvaditi reko to je previse novaca.. Kaze ona razmisli pa cemo se dog.. Msm nes me vidit ode ja u hr za mukte 🤣🤣 i jos naravno ja ju pitam hoce jos me pregledati ili ne kaze ona ma ne nema potrebe neka miz to pije ti si ionako bila u 11.om mj 😳😳 reko ajde dobro..
    Dakle curee moje evo vam nalaz od muza vjecajte ja sam zanjemila evo iskreno 😒😒🤷‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️
    Mozda necete neke razumiti ali nije sveto pismo 😎😁
    https://ibb.co/HxtMZvJ

Ja sam isto u Njemačkoj,sve što mi je doktor prepisao itd. svaki račun sam slala u svoje zdravstveno osiguranje i novac bi bio vraćen. Malo mi je čudno ako doktor nešto prepiše da 100% plaćaš. Pošalji račune u zdravstveno i neki dio novca ti mora biti vraćen ako doktor napiše na svoju ruku da bi nešto trebala raditi. Čak i lijekove koje prepiše nešto ti bude vraćeno.

Pa evo nezz sta da kazem
    Nedavno sam kod zubarke bila platila100e kaze ona kao to nevracaju ja i poslala mail
    Ali pokusat cu opet 🤯

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

DajanaT2106
    01. Lipanj 2021. 11:27

Hvala cure
    Pokusat cu bez stresa jer mi to stvarno ne treba
    Za 10 dana idem na godianji u hr pokusat cu sve dole rijesiti sto budem mogla 🥰

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Lipanj 2021. 11:39

Deadee dobro nam dosla! Evo i ja sam tvoja suborka sa PCOS-om...takoder ovaj ciklus sa letrozolom!
    Drzim nam fige na najjace!
    kelp6ie zao mi je zbog snjeska...da napravi svakako pretrage pa ces iti pametnija sto i kako dalje
    Hrabrice dobro ti je nasa Hope rekla. Nije nista kasno i svakako nam slikaj LH da vidimo jel bio pikic ili si ga taman ulovila! 
    eloise nadam se da ce biti O sa letrozolom i da cu reagirati na njega dobro. Prosli put nisam ali tad nisam pila tabletice za pcos pa mozda sad bude folikulica!
    3sreca Lucky je uzela mali predah pa ce se vratiti soon 

maybenewmom
    01. Lipanj 2021. 12:00

DajanaT2106

maybenewmom

DajanaT2106

Heiii dragee mojee 😁😁
    Vidimm svegaa imaa 👍🙈😁🤞🥂🥰🥰
    Cestitam za plusice 🥰😁
    A sad da ja krenem sa svojom citabom dogadanja danas jer sam doalovno dozivjela zivcani slom 🤯🙈
    Odem ja jutros po famozni nalaz dole po spermio od muza jer eto tj dana nije stigao i ajde smilovali se dali nam. (stavim dole sliku)
    Krenem ja na dogovoren termin kod gin da vidim sto ce reci za vadenje nalaza i bla bla.. i kazem joj da je muz isao na spermio
    Kaze ona meni daj mi.. Ja dam kaze ona nalaz nije u redu niste vi doktora razmili 😳😳😳 jaa onoo staaa? Jel ja vise ne razumijem ili koja mater a ljepo dole pise bez daljnjih pretraga. O fino doktor sve reko ma da smo u njemackoj ali te neke osnovne stvari za daljnje pretrage mogu razumit jbt 🤯🤯🤯🤯
    Ugl ja sad gledam i nevjerujem i kaze ona dat ce ona njemu antibiotik koji kosta 90 kapsula nekih 60e cca 🙈🤯 oke reko aj napisi ko te šiša.. I sad brbla ona reko sta ja za hormone i gluposti kaze ona moze kosta 210e tih nekih 10 stavki koje trebam izvaditi reko to je previse novaca.. Kaze ona razmisli pa cemo se dog.. Msm nes me vidit ode ja u hr za mukte 🤣🤣 i jos naravno ja ju pitam hoce jos me pregledati ili ne kaze ona ma ne nema potrebe neka miz to pije ti si ionako bila u 11.om mj 😳😳 reko ajde dobro..
    Dakle curee moje evo vam nalaz od muza vjecajte ja sam zanjemila evo iskreno 😒😒🤷‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️
    Mozda necete neke razumiti ali nije sveto pismo 😎😁
    https://ibb.co/HxtMZvJ

Ja sam isto u Njemačkoj,sve što mi je doktor prepisao itd. svaki račun sam slala u svoje zdravstveno osiguranje i novac bi bio vraćen. Malo mi je čudno ako doktor nešto prepiše da 100% plaćaš. Pošalji račune u zdravstveno i neki dio novca ti mora biti vraćen ako doktor napiše na svoju ruku da bi nešto trebala raditi. Čak i lijekove koje prepiše nešto ti bude vraćeno.

Pa evo nezz sta da kazem
    Nedavno sam kod zubarke bila platila100e kaze ona kao to nevracaju ja i poslala mail
    Ali pokusat cu opet 🤯

I meni je neki dan isto došao račun od zubara 80€ i poslala im i vratilo mi 50€. Čovjek isto je neke tablete kupovao još neka glupost ali je doktor propisao vratilo mu 50%. Tako da prelistaj osiguranje ako je bezveze mjenjaj koje ti odg. Pogotovo što se tiče nas žena ima dosta pogodnosti koje nude. Jer oni ne mogu znati koje osiguranje imaš. I šta ti pokriva šta ne. Oni tebi pošalju račun svakako i onda ti to šalješ dalje. Uopće nije komplicirano i brzo ide. 

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.