Yvette čestitam na urednom pregledu, to je prekrasna vijest ❤️
Zmya ej molim te ako ti nije problem da mi kažeš gdje su ti rekli da ćeš morati u izolaciju / karantenu po povratku u Hrvatsku? Jesu li ti to rekli u Kini ili Hrvatskoj, tj.njihovi ili naši, gdje si to saznala? Odnosi li se to i na Japan, znaš li možda? Moja prijateljica trebala ići na proljeće u Japan pa sam se sjetila da ti možda znaš te informacije... A brat koji je u Austriji zna zdravu osobu koja se vratila iz RH u Austriju i morala je ići u karantenu / izolaciju na 14 dana, tj.još uvijek je.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja upravo s pregleda, bebac je 1200 grama tezak, meni je cerviks sad 33 mm, kaze dokt da je za ovaj tjedan idealan izmedu 35-40 mm ali da mi je jos uvijek uredno. Iscjedak mi je pojacan pa sam dobila preventivno Vagisan vaginalete, ukoliko se nista ne promijeni nakon kutije da dodem ponovno pa cemo mozda morati antibiotik
Odlicnooo, cestitam, velika bebica🥰samo neka raste!!! Malo uspori da se pristedis...ja pokusavam cim vise se odmarati iako sam inace bila extra aktivna
💙
O Cure pozdrav svima .Bila sam danas u hodanju i sad sam se tako nacitala 😀..Tiki zelimo ti brz oporavak,i svakako da ovo ostane samo ruzna uspomena i da zaboravis sto pre .Sto se tice pregleda mene su samo na pocetku pregledali vaginalno posle sve preko stomaka i navodno sve vidi i sve je uredu .Briseve sam radila na samom pocetku i sve je bilo uredu .E sad dolazimo do moje teme spavanje pa ja samo spavam ja sam kao medo i zimski san,bas kako neko napise ja odem do prodavnice i vfatim se napravim rucak i to je to ..to su mi kapaciteti..U petqk idem da radim OGTT .
Ja upravo s pregleda, bebac je 1200 grama tezak, meni je cerviks sad 33 mm, kaze dokt da je za ovaj tjedan idealan izmedu 35-40 mm ali da mi je jos uvijek uredno. Iscjedak mi je pojacan pa sam dobila preventivno Vagisan vaginalete, ukoliko se nista ne promijeni nakon kutije da dodem ponovno pa cemo mozda morati antibiotik
Samo polako naprijed, bebica je po težini super, koliko ja znam i citam😊
Moja frendica ti je bila i trudnoći dosta na antibioticima i sve ok, bitno da dokt prati sve.
Ma nije me toliko strah ako budem morala na antibiotik, koliko me brine cerviks i kakav ce biti na iducem pregledu. Kaze dokt ako je upala ona utjece na njegovo skracivanje, pa i privremeni porod
Samo polako naprijed, bebica je po težini super, koliko ja znam i citam😊
Moja frendica ti je bila i trudnoći dosta na antibioticima i sve ok, bitno da dokt prati sve.
Ma nije me toliko strah ako budem morala na antibiotik, koliko me brine cerviks i kakav ce biti na iducem pregledu. Kaze dokt ako je upala ona utjece na njegovo skracivanje, pa i privremeni porod
Isto je rečeno i meni. Iako je meni cerviks uredan, koliko se sjećam 4,3 ali je vanjski omekšan pa mi je dala antibiotike i vaginalete od kojih imam odvratan iscjedak i mogu reći da čak ima odbojan miris. Idući pregled, za tjedan dana mi radi briseve da sve to provjerimo.
Yvette velika bebica 🥰 mozda malo da smanjis tempo zbog cervixa, malo mirovanja ti nece skoditi i bit ce to super. Moj se nista nije skratio, a u istim smo tjednima, zbog toga kazem, iako vidis da dr ne pridaje neku veliku vaznost tome.
I obavezno uz svaki obrok po 2 fete polubijelog, a kruh uvijek suh taman za pohanje hahah
Necu ni spominjat da moram ogtt za 4 tjedna jer se bojim kako im tek izgleda dijabeticka prehrana..
Onda se zderem jer pojedem svoje zobene i badem za dorucak za izbjegnem kruh, zapravo cijeli dan ga izbjegavam jer to doma ne bi nikad jela..pa se bojim od cega ce bebe rast
Ajd sad cu malo odahnut kad moji krenu donosit ovo konkretnije! Inace, kad me tako opere panika jel dovoljno ovog i onog samo se sjetim kako su nase mame tijekom rata uz uzbune i sirene i trcanje u sklonista stigle mislit sto i kako jedu pa smo ipak ispali svi normalni i zdravi bez obzira na to sto nije ni bilo dostupno bas previse hrane😬
Dora, mogu li ti donijeti voćne jogurte, jogurte, bademe i ostale orašaste plodove, voće. Pa da nadoknadiš tu očajnu hranu s tim?
ma tako je, izgurat cemo! 💪🏼
Kamilica dobro dosla! Koji si tjedan, kad ti je termin, jel vec znas koji spol je bebica?
Evo druge članice krim team-a ljetne krafnice na zadatku 😂👍
Sortiraj odgovore
Najstariji