Imam osjecaj da teze pratim i slabije odgovaram pojedinacno zadnjih dana ili krenem pisat pa mi zbog neceg nece poslat ili zaboravim sto sam sve htjela, ali u svakom slucaju hvala vam svima na brizi i savjetima i podrsci!! Jaooo kako cu organizirat druzenje na jesen!!! 🥳🥳🤩🤸🏻♂️🤸♀️👩👧👦
Pčelica drago mi je da je sve super🤗🎉
Yvette samo ti odmaraj, bolje za svaki slucsj se ne forsirati previse i bit ce sve super
Idu mi vec na zivce oni koji mi mudruju i stalno se cude zasto svski dan ne setam...odem kad mi se ide kratko, odem do prijateljica, mojih, kuham, ali decko ili mama pociste, ja samo lakse stvari...lako je govoriti kad se zatrudni iz prve, ali kad covjrk prode svasta, puse i na hladno
💙
Netko je pitao za tsh. Ujutro se prije vađenja krvi ne popije tablete zbog lažnih nalaza.
Oprostite što odgovaram pojedinačno ali opet mi ne da poslati dužu poruku
Meni su svi endo rekli da se obavezno pije bas da se zna dali terapija odgovara
Meni baš obrnuto naglašeno. Sada čitam i upute Kbc-ova za vađenje krvi za štitnu žlijezdu i isto je naglašeno natašte bez tablete!!
Zvala sam svoju frendicu koja je na specijalizaciji koja uključuje i poznavanje štitne žlijezde. Tablete prije vađenja krvi Ne utječu na TSH, ali UTJEČU na ft3 i ft4 koji su najbitnije u trudnoći i inače. Stoga se ne smi piti terapija prije, osim ako se vadi samo tsh, onda je svejedno, ali napominje da se dr uvijek traži da se vadi sve, ne samo tsh koji nije ni najmanje mjerodavan, posebno u trudnoći
Dora pa ja ne smijem ni pomisliti da mirujem, bila bih prava slonica 😂 i ovako ste sve mrsavice vi sto mirujete, a ja kao aktivna sto sam prava debeljuca 😂 Mada je dr danas rekla da su mi ok kg za ovaj tjedan. Razumna neka zena 💪🏼🙃
Je li neka od vas uhvatila bebu u stucanju? Moja svaki dan stuca u ovo vrijeme i imam osjecaj da se jadnicak muci s tim, a ne znam kako da mu pomognem 🤨
Sa 69 na 83 😂🙈 imala sam sto za citat.
Preko dana ne osjecam umor, osim u onim danima kada me muci nesanica, ruzni snovi i napadaji panike, kao npr. sinoc. 😒
Cekam svoj pregled sljedeci tjedan pa cu vidjet sa svojim doktorom na sto ce me sljedece slati... Do sad sam radila samo pocetne pretrage i urinokulturu. Sada cu vjerovatno morat na ogtt zbog povisenog prvog nalaza (5.6), za stitnjacu mi nista nije rekao, a znam da brisevi idu pred kraj zbog poroda i eventualno potrebnih profilaksa.
Zna li koja od vas iz zg moze li se ogtt vaditi privatno ili bas mora u domu zdravlja ili vuk vrhovcu? U domu zdravlja mi svaki put naprave podljeve pa si razmisljam na sta cu licit ako vade tri puta 😂
Hvala najdraze moje. Bit ce bolje s vremenom, a i kad bude nesto, vjerojatno cu objaviti tek kad uđem u 7.mj trudnoce, s obzirom na sve. Saljem vam puno pusa i zelim da vam porodi prođu sto lakse, a da bebice budu najzdravije. ❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dora kako će to druženje biti lijepo, sa bebicama našim malim ❤️ Baš sam si razmišljala gdje bi nas moglo uopće biti toliko puno i to s kolicima sve 🤣🤣 Pa mi Maksimir pao na pamet 😁 Uzmemo dekice i tl se smjestimo 😊
Curke kada su u Lidlu stvari za bebe, budu li i za trudnice taj vikend. Htjela bih si tajice kupiti kad ih tako hvalite. Kakve su vam tajice iz H&M-a?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sa 69 na 83 😂🙈 imala sam sto za citat.
Preko dana ne osjecam umor, osim u onim danima kada me muci nesanica, ruzni snovi i napadaji panike, kao npr. sinoc. 😒
Cekam svoj pregled sljedeci tjedan pa cu vidjet sa svojim doktorom na sto ce me sljedece slati… Do sad sam radila samo pocetne pretrage i urinokulturu. Sada cu vjerovatno morat na ogtt zbog povisenog prvog nalaza (5.6), za stitnjacu mi nista nije rekao, a znam da brisevi idu pred kraj zbog poroda i eventualno potrebnih profilaksa.
Zna li koja od vas iz zg moze li se ogtt vaditi privatno ili bas mora u domu zdravlja ili vuk vrhovcu? U domu zdravlja mi svaki put naprave podljeve pa si razmisljam na sta cu licit ako vade tri puta 😂
Može privatno, ja sam jučer u poliklinici Gemini Plus vadila i super, ne znam koja je cijena jer je meni to u sklopu paketa za vođenje trudnoće.
Dora kako će to druženje biti lijepo, sa bebicama našim malim ❤️ Baš sam si razmišljala gdje bi nas moglo uopće biti toliko puno i to s kolicima sve 🤣🤣 Pa mi Maksimir pao na pamet 😁 Uzmemo dekice i tl se smjestimo 😊
Curke kada su u Lidlu stvari za bebe, budu li i za trudnice taj vikend. Htjela bih si tajice kupiti kad ih tako hvalite. Kakve su vam tajice iz H&M-a?
Ovaj četvrtak nema za trudnice samo za bebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji