Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    10. Ožujak 2020. 19:52

Mimoza hvala na savjetu 👍 Drago mi je da su ti dobre, planirala sam si ih baš uzeti. 😁 Sada imam neke zimske, super su, no pre tople su mi već pa bi neke tanje i lakše malo... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    10. Ožujak 2020. 19:52

Tiki mislimo na tebe 😘❤

Rose1
    10. Ožujak 2020. 19:54

Tiki mislimo na tebe, saljemo puse i zagrljaje❤😘🤗drz se i svu srecu ti zelim

💙

kaktusica
    10. Ožujak 2020. 19:55

Forum je poludio, nece da posalje, pa nikako...
    Ja se odvezla do dm-a, jedva sam cekala doci doma, strah me i voziti se kad vidim kakvih kretena za volanom ima. Drzat cu se ja moja zgrade i pravca pekare, to mi je 100m tamo i nazad i lezanija na lijevi bok.
    Napravila si zobene s jabukom i medom s malo chie i idem gledat tv.

kaktusica
    10. Ožujak 2020. 20:02

Vrapcic hrv. drzavljani koji dolaze iz Kine idu doma u samoizolaciju a turisti koji dolaze u Hrvatsku iz Kine ili Italije idu u karantenu.

Rose1
    10. Ožujak 2020. 20:04

kaktusica

Forum je poludio, nece da posalje, pa nikako…
    Ja se odvezla do dm-a, jedva sam cekala doci doma, strah me i voziti se kad vidim kakvih kretena za volanom ima. Drzat cu se ja moja zgrade i pravca pekare, to mi je 100m tamo i nazad i lezanija na lijevi bok.
    Napravila si zobene s jabukom i medom s malo chie i idem gledat tv.

Istina, bas ludaka na cesti koliko hoces...i ja se par puta nedavno bas prepala...a kad je nevrijeme i kisa rekls sam si da cu biti doma jer to ko da svi polude

💙

Dora4
    10. Ožujak 2020. 20:07

Tikica uz tebe smo draga, drzi se!!💖
    Mimoza ja sam tristo posto uvjerena da ti pretjerujes i da nisi nikakva slonica!  
    Vrapcic obavezno ce druzenje morat bit negdje di svi stanemo  sva kolica i kolaci i najvaznije bit ce vise krafni nego na karnevalu 🤩🥳🤗

Žuža
    10. Ožujak 2020. 20:09

Mimoza moj miki svaki dan stuca 🥰 Ne muci se on, ne brini. To im je mislim vazan refleks radi gutanja, tako nesto sam citala (zbog necega je vazno, nemoj me drzati za rijec da je gutanje u pitanju). Tako da dok stuca, super je 😉
    E cure, jel se da kojoj napisati za te pakete sto trudnice dobiju, gdje ste isle i kak to funkcionira? Ono tipa udjem u DM i kazem da sam trudnica i da bi ja njihov paket 😀🤷‍♀️ Nisam jos nista isla, al ak se mogu za nesto ogrebat, why not! Thy

• Bebac24
    10. Ožujak 2020. 20:10

mrvičak

Zvala sam svoju frendicu koja je na specijalizaciji koja uključuje i poznavanje štitne žlijezde. Tablete prije vađenja krvi Ne utječu na TSH, ali UTJEČU na ft3 i ft4 koji su najbitnije u trudnoći i inače. Stoga se ne smi piti terapija prije, osim ako se vadi samo tsh, onda je svejedno, ali napominje da se dr uvijek traži da se vadi sve, ne samo tsh koji nije ni najmanje mjerodavan, posebno u trudnoći

Vidis svako svoje. Bas za antitjela su meni zadnja 2 puta rekli da se ne gledaju toliko u trudnoci jer da oni sami po sebi setaju(to se odnosi na one sa dijagnozom). Nego da je tsh bitan
    Pa sad eto. Ja vadim kako mi je sve ove godine receno i pocetkom ove trudnoce ponovoljeno

Dora4
    10. Ožujak 2020. 20:10

eovyn

mrvičak

Netko je pitao za tsh. Ujutro se prije vađenja krvi ne popije tablete zbog lažnih nalaza.
    Oprostite što odgovaram pojedinačno ali opet mi ne da poslati dužu poruku

Pa ja sve krivo radim, pa poludit ću!!!!

Nista ne radis krivo, samo naglasi dr. dal je nalaz napravljen pod terapijom ili bez! Ne sekiraj se nepotrebno, sad je tako kako je, ako budes opet vadila nazovi labos i pitaj detaljniju uputu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.