Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Ožujak 2020. 16:47

Dora4

Ancyjos malo strpljena pa ces i ti svoju bebicu drzat u narucju! 🥰
    Bebac malo je rec da mi sline cure!!! Jaooo🤤🤤
    Anavo pa zbilja je nas ljetni Nick Praskaton!! Kao kad su se prosli tjedan cure prikljucile pa ih je odmah intervjuirala, bas mi je to simpaticno i zastitnicki, ono nema u ljetne krafnice bez detaljne provjere 🤠🚔

Hahahaha baš si me nasmijala 😂😂😂

10. Ožujak 2020. 16:48

Ninnek

mrvičak

Ninnek

Meni za sada svaki put doktorica radila pregled prstima (da vidi ako sam zatvorena) pa sve do 20 tj vaginalni uzv, a sad kasnije napravi sve to plus abdominalni uzv.
    Drugi tjedan radim OGTT.
    Zanima me da li su neke od vas osjetile menstrualne grceve (nisu bolni) nekoliko puta na dan i tako 3-4 dana za redom.? Ne znam dal se maternica siri ili su to bh kontrakcije

Ima nas jako puno to. Primjerice ja sam na strogom mirovanju jer mi je krenulo otvaranje vanjsko zbog njih

Uhhh, ja ne znam kako bi islo to srtogo mirovanje. Zadnjih 2 tj sam konstantno na nogama 🙈
    Mozda me i zbog ti grcevi love

Meni maternica reagira čim duže sjedim ili radim neki fizički posao. Ležim i mirujem koliko mogu, ali ne bih to nazvala strogim mirovanjem

Dora4
    10. Ožujak 2020. 16:49

Mimoza hrana je da bi se zdrava razboljela  pitala sam dr. s obzirom na anemiju jel mi mogu moji donijet nesto prikladnije za jest (na snazi je jos uvijek zabrana posjeta) pa je dao dopustenje, tako da cu evo makar vecere imat konkretnije i zdravije 🤗 tijekom dana prezivim gledaju i citajuci sto vi jedete hahahah 

Rose1
    10. Ožujak 2020. 16:52

mrvičak

Rose1

mrvičak

Ma je li ovo Miamia obrisala već profil?

Vec se gubim malo, ne znam ni tko je to, ali nadam se da je sve ok

Došla danas, otišla danas. Meni ništa nije jasno

A svasta, bome ni ja ne kuzim🤔🤷‍♀️

💙

Vrapčić123
    10. Ožujak 2020. 16:53

Dora kks mi je bio ok, hemoglobin 124. Tako da je to ok. Možda zaista samo od tih hormona u trudnoći. Ja zaista ne znam i divim se ženama koje rade, ja stvarno ne bih mogla 🙈 Jel tebi napreduju željezo i hemoglobin? 😘
    Nikita znači i tebi je tako što se umora tiče. I ja evo stavila krumpire i meso u pećnicu i umorila se, nisam ni kuhinju mogla srediti... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Rose 
    Kaktusica ma čak sam čitala i čula da je umor čest u trudnoći... Tako da je to vjerojatno ok. E al zaista pretjeruju s tim cijenama u Du, pa stvarno ti vjerujem da si poludjela, a ljudski bezobrazluk je nenadmašan ponekad 😏😔 E ja zaista ne razumijem kako mogu toliko sa cijenama odstupati od ostatka zemlje. 🤷‍♀️
    Rose ma da, čitala sam za umor u trudnoći da je normalan i čest. Ma sve je to ok, bitno da su bebe ok. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    10. Ožujak 2020. 16:53

Ninnek

mrvičak

Ninnek

Meni za sada svaki put doktorica radila pregled prstima (da vidi ako sam zatvorena) pa sve do 20 tj vaginalni uzv, a sad kasnije napravi sve to plus abdominalni uzv.
    Drugi tjedan radim OGTT.
    Zanima me da li su neke od vas osjetile menstrualne grceve (nisu bolni) nekoliko puta na dan i tako 3-4 dana za redom.? Ne znam dal se maternica siri ili su to bh kontrakcije

Ima nas jako puno to. Primjerice ja sam na strogom mirovanju jer mi je krenulo otvaranje vanjsko zbog njih

Uhhh, ja ne znam kako bi islo to srtogo mirovanje. Zadnjih 2 tj sam konstantno na nogama 🙈
    Mozda me i zbog ti grcevi love

Uzimas li magnezij? Mozda bi ti pomogao..
    Uzmi magnezij citrat jer se bolje apsorbira u organizmu za razliku od magnezij oksida..on se zna talozit u bubrezima pa nije bas najidealnije rjesenje za trudnice, ali isto tako dobro djeluje na probavu pa eto..imas i kombinacije citrata i oksida 

Rose1
    10. Ožujak 2020. 16:55

Bebac aaaaaa predobro, saljiiii🍰😉🤗
    Dora ma joooj, bas mi je zao, stvarno je slabasna ta bolnicka hrana, ali ajde bar su rekli da ce ti i dati nesto konkretnije

💙

Dora4
    10. Ožujak 2020. 16:57

Vrapcic jos uvijek je uzasno nizak, a uzimam i kendural, sad sam pocela i te glupe sokove od cikle koji mi se istinski gade, ali sve za ove malene u buši, opet mi je ponovio da i inace u trudnoci bebe pokupe zeljeza, ali da bas blizanci pogotovo iscrpe zalihe..
    Kaktusica mislim da bi doticnu osobu pozvala da mi dostavi te tepihe i zatukla je lopatom, umotala u tepih i bacila u more 🤯🤯🤪

Vrapčić123
    10. Ožujak 2020. 17:01

Kaktusica mene je moj slao na provjeru za  štitnjaču prije IVF postupka iako prije nisam imaka problema sa istom. Jednom mi je u međuvremenu rekao da se štitnjača zna poremetiti u trudnoći dosta često. 
    Yvette spavalice jedna 😁 Joj i ja se danas probudila u 6 ujutro, pa opet zaspala i spavala do 11 i opet umorna 😂😂😂
    Ninnek meni nekad znaji biti kao ti jako blagi menstrulni bolovi, mislim da je to sve normalno dok ne boli jako i dok nema krvi.. Barem mislim tako 🤷‍♀️ Još se sve intezivno širi i to je isto razlog tomu.
    Mrvičak nisam to uspjela vidjeti, no nadam se da je sve ok. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    10. Ožujak 2020. 17:03

Rose1

Bebac aaaaaa predobro, saljiiii🍰😉🤗
    Dora ma joooj, bas mi je zao, stvarno je slabasna ta bolnicka hrana, ali ajde bar su rekli da ce ti i dati nesto konkretnije

Da, dat ce da moji donesu, a vec vidim da ce mama pretjerat, sad kad mi ponove kks kroz neko vrijeme, a ono previse zeljeza  
    Navikla sam doma jest vise puta tijekom dana i jest mesa, jaja, voca...a tu je otprilike:
    Dorucak(8:15/8:30)- polubijeli kruh i parizer/margo/med/marmelada (ne da biras nego svaki dan nesto od toga)
    Uzina (10h) -uvijek isto, jedna mala jabuka
    Rucak (13h) - razlicito, ali kolicinski smijesno malo, cak i za mene koja ne jedem puno, al ako uzmem u obzir da mi je to jedini rucak bijedno..
    Uzina (15:30) -uvijek isto, casa jogurta
    Vecera (17:30) - tijesto s necim/sir/meso u tragovima/brokula, nesto tome slicno 
    ....ima da umres do sutradan do dorucka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.