Dragi mi kaze da mu je kolegica s posla danas rodila na sv. duhu curicu i sve je super proslo.
Sretna sam zbog nje ali i neki osjecaj ljubomore me oprao...ne znam ko luda mara sam haha
Sretna zbog nje i bebe i ljubomorna sto je ona rodila a ja moram jos toliko cekati 🙈 valjda me hormoni neki peru danas 😂
Tiki i ja cesto udem na drugu temu d vidim ako ste saznali razlog.
Hvala sta si javila💓 a vama zrlim da bude drugi put sve po PSu 💓
Ja danas kuhala rucak, radila tortu, sad odmaram.
U Istri odgodena sva dogadanja, traze da se zatvore skole i vrtici.
Moj mali ce bit doma na godisnjem dr tjedan taman se poklopilo.
https://ibb.co/TwSLkTc nije lijepa estetski bas al ce bit dobra 😊
Ma je li ovo Miamia obrisala već profil?
Hahaha mrvičak ti si legenda!! Je, obrisala ga je..
Evo tocno da nisi trudna bih te poslala na granicu sa italijom da zaustavis koronu
Bolja si od tajne policije
Hahaha,upravo joj tipkam.
Toliko nas je da ja nekad ne mogu popratiti osim full koncentrirana, ali zena ovako nesto snimi.
Bravi🤭🤓
Tiki i ja cesto udem na drugu temu d vidim ako ste saznali razlog.
Hvala sta si javila💓 a vama zrlim da bude drugi put sve po PSu 💓
Ja danas kuhala rucak, radila tortu, sad odmaram.
U Istri odgodena sva dogadanja, traze da se zatvore skole i vrtici.
Moj mali ce bit doma na godisnjem dr tjedan taman se poklopilo.
https://ibb.co/TwSLkTc nije lijepa estetski bas al ce bit dobra 😊
Fućkaš estetiku, šalji komad😁😁
Vrapcic, Dora i ja sam umorna jucer i danas uzasno. Ali to se opet poklapa sa slabijim spavanjem po noci, tako da pripisujem tome. Bas sam nikakva danas, samo se vucem po stanu i gledam di cu sjest 😄
Krvnu sliku i ostalo sam na pocetku trudnoce kontrolirala, pretpostavljam da mi vise ni nece dat to isto ponavljat, bar je tako bilo u prvoj trudnoci. Jedino tamo oko 32./34. tjedna cini mi se ide neke nalaze radit zbog poroda..
Cure super za dobre preglede 💪🏼🎉
Kaktusica ja sam vadila tsh ljetos nekad kad sam krenula u postupak i bio 0,84 🤨poslije toga nikad vise. Kad citam ovdje kako vecina cura to kontrolise, bude mi malo cudno sto mene niko ne salje da vadim nalaze.
Dora sta je bilo za rucak? Kakva je bolnicka hrana? Eto zaokruzila si tjedne 🥰
Bebac joj joj, salji jedan komad 😢
Hahaha mrvičak ti si legenda!! Je, obrisala ga je..
Evo tocno da nisi trudna bih te poslala na granicu sa italijom da zaustavis koronu
Bolja si od tajne policije
Hahha ma gledam zbog popisa. Ne daju mi objaviti pa pišem na papirić, idem provjeriti nju, kad ono nema je. Nevjerojatno
Ancy jos malo strpljena pa ces i ti svoju bebicu drzat u narucju! 🥰
Bebac malo je rec da mi sline cure!!! Jaooo 🤤🤤
Anavo pa zbilja je nas ljetni Nick Praskaton!! Kao kad su se prosli tjedan cure prikljucile pa ih je odmah intervjuirala, bas mi je to simpaticno i zastitnicki, ono nema u ljetne krafnice bez detaljne provjere 🤠🚔
Vec se gubim malo, ne znam ni tko je to, ali nadam se da je sve ok
Došla danas, otišla danas. Meni ništa nije jasno
Meni za sada svaki put doktorica radila pregled prstima (da vidi ako sam zatvorena) pa sve do 20 tj vaginalni uzv, a sad kasnije napravi sve to plus abdominalni uzv.
Drugi tjedan radim OGTT.
Zanima me da li su neke od vas osjetile menstrualne grceve (nisu bolni) nekoliko puta na dan i tako 3-4 dana za redom.? Ne znam dal se maternica siri ili su to bh kontrakcije
Ima nas jako puno to. Primjerice ja sam na strogom mirovanju jer mi je krenulo otvaranje vanjsko zbog njih
Uhhh, ja ne znam kako bi islo to srtogo mirovanje. Zadnjih 2 tj sam konstantno na nogama 🙈
Mozda me i zbog ti grcevi love
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji