Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    10. Ožujak 2020. 17:04

Bebac mljac, izgleda bas kako bi trebala izgledati, salji vamo komad 😋
    Dora sad ces se ti nama vratiti u normalu, porasti ce svi minerali i vitamini od domace spize 🥰
    Vrapcic ovdje su sve cijene prenapuhane, kad smo kupili stan i krenuli u renovaciju u startu smo odredili neku cijenu koja je dovoljno visoka bila, negdje drugdje u Hrvatskoj bi cijelu kucu uspjeli s tim novcima preurediti a na kraju nas je kostalo triput skuplje. Naravno sve bez racuna a obavljeno traljavo, jos sam cijelo vrijeme nadgledala. U z a s !
    Cure hvala za objasnjenje za stitnjacu, u petak dolazim ginekologu s listom pitanja i zelim uputnice za TORCH, stitnjacu i urinokulturu da ponovim. Ima li jos nesto 🤣

Vrapčić123
    10. Ožujak 2020. 17:04

Bebac torta izgleda top 😋😋😋😋.
    Trudy i ja isto tako, uglavnom sam u ležećem položaju ko bakica kakva 🤣🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    10. Ožujak 2020. 17:06

Haha Dora, a ja sam ti idealna meta i budala za nasanjkat se 🤪 Alo, pa kakva je to prehrana?! Pa smrsavila bi od toga u tjedan dana, da ne govorim da bi ogtt rasturio!

mimoza
    10. Ožujak 2020. 17:09

Joj Dora uzas s hranom i to bas sad kad bi trebala uzivati u hrani bez griznje savjesti 😢 Sad ce to mama sve promijeniti 🤗

Dora4
    10. Ožujak 2020. 17:14

I obavezno uz svaki obrok po 2 fete polubijelog, a kruh uvijek suh taman za pohanje hahah 
    Necu ni spominjat da moram ogtt za 4 tjedna jer se bojim kako im tek izgleda dijabeticka prehrana..
    Onda se zderem jer pojedem svoje zobene i badem za dorucak za izbjegnem kruh, zapravo cijeli dan ga izbjegavam jer to doma ne bi nikad jela..pa se bojim od cega ce bebe rast  
    Ajd sad cu malo odahnut kad moji krenu donosit ovo konkretnije! Inace, kad me tako opere panika jel dovoljno ovog i onog samo se sjetim kako su nase mame tijekom rata uz uzbune i sirene i trcanje u sklonista stigle mislit sto i kako jedu pa smo ipak ispali svi normalni i zdravi bez obzira na to sto nije ni bilo dostupno bas previse hrane😬

• kamilica

Cao buduce mame, evo jos jedne nove mame koja ceka ljetnu krafnicu.  😍

25 :)

Vrapčić123

Dora slažem se za sokove od cikle da su fuj, fuj, fuj... Baš grdi okus 🙈 Žao mi je da je klopa dosta loša, no super je ajde da su dozvolili da ti se donese nešto normalno i zdravo. Nadam se da će ti s vremena na vrijeme nešto tako moći donijeti tvoji... 😊
    Kaktusica joj mogu misliti kako je sve oko nekretnina i građevine skupo 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ajde nadam se da je to kompletno preuređenje iza vas i da ste sve uspjeli riješiti.. ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ena0206
    10. Ožujak 2020. 17:19

Curke koje su vec obavile preglede, cestitam na uspjesnim pregledima. Čestitke i na curici. 😍

kaktusica
    10. Ožujak 2020. 17:21

Dora ne brini se, bebice izvuku samo najbolje od nas, i vitamine i minerale. Ali isto je mamina kuhinja najbolja 🥰

Dora4
    10. Ožujak 2020. 17:23

ma tako je, izgurat cemo! 💪🏼
    Kamilica dobro dosla! Koji si tjedan, kad ti je termin, jel vec znas koji spol je bebica? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.