Nisam ja valjda jedina koju na svakom pregledu gleda ultrazvukom ? Neg se doktor nije igrao picmajstora, pa se doktorica u bolnici naljutila jer imam gljivica a neliječeno , da zakaj me doktor tu i tam ne pregleda ,čisto da se otkloni sumnja ,pogotovo u tak visokoj trudnoći jer neliječene infekcije mogu sranja napraviti .... Inače doktorica u bolnici je vodila prošlu trudnoću i tu i tam napravila pregled spekulima... Za briseve neću ni govoriti ,nisam ih uopće radila....
Sreća mamina
Dobrodošao
Daisy kakav ste madrac narucili?
Sta se celulita tice nisam primjetila bas nista vise od onog sto sam imala i prije trudnoce ali zato kapilare..samo sam ih cekala kad ce krenuti, ah genetika.
Za propustanja neznam sta bi rekla, ljudi su ponekad (cesto) uzasni, a to da je zena zeni vuk uvjerila se 150 puta, prije ce te pustiti neki decko ili stariji covjek nego zena..
Yvette strasno ☹
Yvette jako mi je žao zbog tako ružne situacije koju si doživjela. Ljudi su zbilja govna nekad... Fuj, fuj...
Moja situacija s nepuštanjem trudnica: bila u Sv. Duhu, prvo tromjesečje i došla po nalaz, tamo kaos, gužva, ne radi redomat. I ja dođem na salter da trebam nalaz, nikakvo vađenje krvi. Veli ona stanite u red, stanem ja u red, i dođem na red, nisam pre dugo čekala, nego me frka bila jako ljudi oko mede kašlju, kišu, masa bolesnih, taman bile one gripe i to... I dođem ja na red, veli ona da ću opet morati čekati jer će ona prvo nešto drugo sad napraviti. A velim ja njoj, samo da znate mogla bih vam svaki tren tu sve zrigati jer sam trudnica i to sam vam već rekla dva puta (tim riječima rekla vrlo glasno), pa ako hoćete da vam tu sve smrdi po povracotini ok, čekati ću. Ne trebam ni navoditi da sam taj tren dobila nalaz za koji je trebao klik i print i to je to! Ma cure, u tim situacijama treba biti bahate i bezobrazan i bok!!!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rio, Rose, Daisy… Ja sam si vec i napravila smjesu za palacinke za dorucak jer kao vise necu jest do sutra ne znam kojeg doba 😂😂😂
Dok sam bila trudna s toddlericom ,još sam hodala u zgb na faks i predavanja i išla tramvajem baki(doma) i bila je neka babetina sjedila na onom mjestu za invalide a ja već poprilična . Samo sam se trbuhom lijepo našpinčila njoj u facu ,ona kao ne vidi ,dok nije dedek kaj je stajal kraj mene rekel ,ajme gospođo dajte da si cura sjedne ,vište da bu se porodila ...
Sreća mamina
Dobrodošao
Inače imam iskustvo da su ljudi u manjim sredinama puno puno obzirniji i uljudniji . Hell, rodbinai prijatelji kad zovu kako smo uvijek prvo za mene pitaju
Sreća mamina
Dobrodošao
Mimoza hvala 😘
Rose 😘
Dora ajme divno 😍hvala na obavijesti, taman cu narucit i ja vrecu 🥰
Nemoj se previse opterecivat nekim losim mislima, samo glavu gore i bit ce sve dobro. Uzivaj u stvarcicama za bebe.
Mrvicak i ja vidim da sam na bedrima i guzi dobile dosta celulita 😑
Ja cekam da mi iz h&m odgovore gdje mogu upisati broj poklon kartice za platiti. Cini mi se kao da su dobili ipak neke brojeve za bebice kojih neki dan nije vise bilo.
Meni se javila endokrinologica na mail, rekla da pijem naizmjenicno jedan dan 50,drugi 75 i za 5 tjedana kontrola 😁 i da se cuvam, male rijeci puno znace 🥰
Baby girl 💜
Rio super za pesicu! Bude ona sutra već puno bolje 😊
Snoopy uzeli smo madrac od pjene KRUMMELUR. Uzela sam još i plahte na gumu i nepropusnu navlaku da se poslije ne zezam s tim mjerama krevetića, madraca i plahti.
Sortiraj odgovore
Najstariji