Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    07. Travanj 2020. 19:55

mrvičak

Ajme ja sam primjetila jako puno celulita po nogama bedrama i guzi. Nisam toliko dobila u prvoj trudnoći ili se ne sjećam 🤔 jesam li jedina s tim problemom??

Rekli smo kilogrami strije nas ne zanimaju .sve ignorisemo ..Samo da nam bebe budu dobre 😘

Rose1
    07. Travanj 2020. 19:55

Dora4

Ma ja sam jos previse uplasena to sve otvorit 😕 znam da ne smijem tako razmisljat, al sve nesto cekam nek se skupi jos koji tjedan pa cu onda, cuvam sve u omotima i racune i sve..grozna sam, a ne mogu se jos opustit nikako!
    Plus, nekako mi se cini rano sad oprat stvari jer ce dobit onaj miris od stajanja, htjela bi da je sto svjezije, cak mislim da cu lijepo sve zapakirat u one velike vrece i pripremit da muz odnese k mojoj mami prat nakon sto rodim 😬 samo cu uzet svakome po nesto robe i par tetrica za bolnicu, tj.izlazak iz bolnice u slucaju da bude neko totalno ludilo da ne smije muz doc donijet il tako nesto..

Draga moja, takva sam ti i ja, ali moramo biti pozitivne, bit ce to sve super, moramo vjerovati da hoce🙏uzivaj u svojim paketicima za bebice💙🌸, sve je vjerujem preslatko❤

💙

Rose1
    07. Travanj 2020. 19:57

mrvičak

Ajme ja sam primjetila jako puno celulita po nogama bedrama i guzi. Nisam toliko dobila u prvoj trudnoći ili se ne sjećam 🤔 jesam li jedina s tim problemom??

I meni celulit iskocio, nije prestrasno, ali s obzirom da nisam imala, promjena je itekako vidljiva...i mojoj prijateljici koja je isto bilo ful misicava...ali doci ce to sve na svoje...samo da su bebice dobro

💙

Amelie 1
    07. Travanj 2020. 19:58

Mrvicak ja celulita posvuda pa sve do koljena i po koljenima🙈🙈🙈 a nisam ga imala do sada.
    Mi naručili maloprije krevetić i madrac iz Ikee. 
    Za ogtt ja vise ne smijem ništa padati danas? 

Amelie 1

Papati!

• indy34

Dora4

Indy ma sve znam, na ovoj svjesnoj razini mi je kristalno jasno, ali jos me koci strah, pustila sam, doci ce valjda trenutak kad cu ga se konacno bar malo oslobodit 💪🏼🥰
    Jaoo super stize sestra! Napokon malo drustva osim muza i hahara u trbuhu 🤗 ma pusti, bolje imat viska nego manjka!

Al seka stize sa malim kaubojem koji ima 6 mjeseci njemu se tako radujem 😍😍😍A robicu necu da komenatarisem jel me vec sramota sta sve ima ..al sigurna sam docice vrjeme d cu morati i sa kupujem ..ovo sad da bar se ne sikiram oko toga 😆

Rose1
    07. Travanj 2020. 20:02

Daisy100

Mrvicak ja celulita posvuda pa sve do koljena i po koljenima🙈🙈🙈 a nisam ga imala do sada.
    Mi naručili maloprije krevetić i madrac iz Ikee.
    Za ogtt ja vise ne smijem ništa padati danas?

Ja upravo papam, pise mi u uputama do 23h😂🤣😂mislila sam ranije jesti, ali nam dosli prijatelji malo tu ispred kuce pa eto...nadam se ds nije prekasno

💙

mimoza
    07. Travanj 2020. 20:07

Mrvicak nisi jedin. Neki dan smo yvette i ja pricale o celulitu i da nam nije jasno otkud toliko i naglo 🤨 ja bas puno pijem vode i u pokretu sam, al eto, nekako se preko noci pojavio.
    Vrapcic u tom tjednu je jos koza prozirna, pa se mogu pregledati bebi i organi, poslije dolazi masno tkivo, koje nije toliko prozirno. Takodje se gleda polozaj posteljice i polozaj bebe. Ovdje postoje 3 obavezna ultrazvuka, to je s 12tt, onaj veliki anomaly s 20tt i sa 32tt. To pokriva osiguranje.

yvette
    07. Travanj 2020. 20:08

Nepustanje trudnica Ja sam nedavno bila u ljekarnu, ogroman red od 15 ljudi, stala sam zadnja i cura koja je dosla iza mene kaze : a zasto vi cekate red? Tek je onda nekoliko ljudi ispred mene reklo da stanem prva na vrh, neckala sam se jer se uzasno bojim sukoba. No odem ipak. Nitko ne ulazi u ljekarnu vec farmaceut daje s vrata. Pitam zenu(nekih 60 god) koja je prva na redu mogu li ispred nje jer sam trudnica. Glumi da me ne cuje i ne pusta me vec narucuje od farmaceuta sredstva. Pitam sljedecu koja je iza nje, ona se nasmije, pogleda mi trbuh i kaze: Da je meni biti takva trudnica (??). Nije mi drob do zuba.Ili sto ja znam.
    Covjek koji je treci na redu daje mi do znanja da me ni on nece pustiti tako sto govori drugoj u redu: "Idite sad vi. Vi ste sad na redu. To ponavlja vise puta."
    Osjecala sam se kao najvece govno. Prva koja me nije htjela pustiti se okrece i govori sad kad je sve kupila: "Pa nebi valjda lagala da je trudna".
    Ja im govorim: "Pa jeli vidite trbuh"
    Vide ga. Na kraju se obracam farmaceutkinji i vicem s 3 m udaljenosti, mogu li ja sada jer sam trudnica. Naravno da me pozvala naprijed. Dajem zdravstvenu i dizem lijek, ne treba mi nista drugo. Covjek koji je treci na redu je ljut i vrpolji se te mi govori da sam ja rekla da cu samo nesto pitati (sto nije istina). Tu sam mu rekla da ne shvacam u cemu je problem i da su me svi pustili. Iz ljekarne vicu na njega da trudnice imaju prednost i meni su rekli da ubuduce ako mi nesto treba samo dodem do njih i pokucam na prozorcic. Onda su tog covjeka i ljudi iza malo oprali pa se pravdao da je malo nervozan radi svega. Ja sam uglavnom dosla doma placuci u nevjerici kakva su ljudi govna. 

Pepilli
    07. Travanj 2020. 20:09

Dobro da si i rekla Rio13, najbolje da u babinama umjesto da doma ležiš i oporavljaš se od poroda  trčiš po dućanima . To su sve glupa praznovjerja ,isto ko kad ti vele da nesmeš na sprovod (inače) jer će se dijete rodit blijedo..... 

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.