Vrapcic sve je to ok i nornalno.
Moja curka je bila isto jako aktivna i toliko me jako lupala non stop da sam ju znala gurati rukom pogotovo kad je udarala gore prema prsima..mene su njeni udarci bas bili neugodni i bolni kakvu je vratolomiju imala u trbuhu 🙈🤦♀️🤣
Hahaha anavo moze.
Mimoza preeslatko je.
Hahahaha ja ko i daisy. Usla, izasla, i ponovo usla u sliku da jos malo bolje vidim 😂😂
Dora, jel valja taj losos njihov sa spinatom??
Kaktusice, ja bi voljela isto imati takva m*da i stati i tako reci svima 😂
Mislim da ce i muzic dobit mlade sto ga sve ceka kad ja odem u bolnicu, tu svu robu i stvari odnijet mami, sastavit kinderbete, meni nosit ako sto treba, doma ocistit detaljno prije nego se mi vratimo kukuuu 😬😳 ma nek se celici malo!!
Curke jel znate vi zašto je važan 28.tjedan trudnoće? Znam da nas većinu naručuju u 28.tjednu, a i čitala sam negdje da se obavezno obavlja pregled u 28.tjedanu, no sada ne mogu naći razlog...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hahaha anavo moze.
Mimoza preeslatko je.
Hahahaha ja ko i daisy. Usla, izasla, i ponovo usla u sliku da jos malo bolje vidim😂😂
Dora, jel valja taj losos njihov sa spinatom??
Kaktusice, ja bi voljela isto imati takva m*da i stati i tako reci svima😂
Daaa, odlican je!!
Kaktusica bas si me nasmijala s ovim da ne daju preko reda ovi sto ih je roda donijela, al dobro si reagirala!
Dora super bas mi je drago da je skoro sve stiglo 🥰
I meni sutra dolazi puno toga, jucer izbidala tamo u auk. Grupi mam ele. Izdajalicu, dolazi mi iz beba centra ogracke za malog, i narucila sam lustere za cijelu kucu jer vec 3godine smo tu a imamo samo zarulje 😂samo mali u sobi ima luster ahah.
Tako da sutra ima da kesiram cijele komplikacije 😭 i onda neznam kad ce vreca za spavanje stici....
Curke jel znate vi zašto je važan 28.tjedan trudnoće? Znam da nas većinu naručuju u 28.tjednu, a i čitala sam negdje da se obavezno obavlja pregled u 28.tjedanu, no sada ne mogu naći razlog…
Mene je privatna kod koje sam bila u 20 odmah narucila za 29-30. Da se vide anomalije ako ih ima. Jer kasnije bebe dodu prevelike i ne vidi se lijepo.
A i ako se sta desava da znaju cesce pratiti pred kraj
Dora super bas mi je drago da je skoro sve stiglo 🥰
I meni sutra dolazi puno toga, jucer izbidala tamo u auk. Grupi mam ele. Izdajalicu, dolazi mi iz beba centra ogracke za malog, i narucila sam lustere za cijelu kucu jer vec 3godine smo tu a imamo samo zarulje 😂samo mali u sobi ima luster ahah.
Tako da sutra ima da kesiram cijele komplikacije 😭 i onda neznam kad ce vreca za spavanje stici….
Hahaha jaooo!!!! Ja isto razmisljam da bi bilo najpametnije pred zgradu na klupicu lec i cekat jednog po jednog dostavljaca 😂 ja vec sve online poplacala, odletile parice ko pravi leptiri, u sekundi 😅
Ma ja sam jos previse uplasena to sve otvorit 😕 znam da ne smijem tako razmisljat, al sve nesto cekam nek se skupi jos koji tjedan pa cu onda, cuvam sve u omotima i racune i sve..grozna sam, a ne mogu se jos opustit nikako!
Plus, nekako mi se cini rano sad oprat stvari jer ce dobit onaj miris od stajanja, htjela bi da je sto svjezije, cak mislim da cu lijepo sve zapakirat u one velike vrece i pripremit da muz odnese k mojoj mami prat nakon sto rodim 😬 samo cu uzet svakome po nesto robe i par tetrica za bolnicu, tj.izlazak iz bolnice u slucaju da bude neko totalno ludilo da ne smije muz doc donijet il tako nesto..
Nemoj tako razmisljati,mada sve su nas tako ucili dok se ne rode nista ne smujes da kupujes .ja iskreno sve sam slozila skinula etikete sto je bilo novo sortirala al nisam jos oprala jel kao sto kazes nekako mi rano da se opet ne uhvati miris neki jel realno imamo jos najmanje 7 nedelja .al je sve slozeno tako da ako zapne neko ce vec da pere imam dovoljno kandidata .Sutra mi stize sestra u posjet koja ima za mene jos stvari bicu zatrpana al radujem se ..
Sortiraj odgovore
Najstariji