Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    07. Travanj 2020. 21:16

Celulit, strije barem mi se za sad čini da ih nema. Strija imam nekih starih od prije, al mislim da nečeg novog još nema na sreću što se strija tiče. Ajd nadam se da bar tog veselja neće biti.. 🙈 Al najgore je ovo nekretanje, zabarikadirane smo doma i to je užas. Ja pijem 2 litre vode, no ni to neće biti dosta ako ovaj glupi virus bude uporan i ako se nećemo moći kretati. Al opet, zaključak je da je najbitnije da su bebe zdrave, a sve ćemo mi to srediti poslije trudnoće sigurna sam! 🤞👍😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mokvica
    07. Travanj 2020. 21:28

Kaktusice baš me nasmijao dio "oni koje je roda donijela". 😂😂 
    Dora ma uživaj u tim stvarčicama. Kužim tu dozu zabrinutosti jer sam i sama takva, ali već sad si daleko dogurala, paziš se i nemaš razloga biti zabrinuta. Samo pozitivno kao i uvijek. 💪😘
    Celulit…primjetila sam ga i ja, ali zasad nije kritično. Budemo ga riješile kad naši mališani počnu trčkarati, bit će to dobri anticelulitni tretmani za nas. 😉

mimoza
    07. Travanj 2020. 21:49

Rio, Pepilli ja stvarno moram pohvaliti svoju svekrvu, koja je inace full staromodna, da je ovaj put ona kupila kolica za bebu, kada sam bila u 6.mj trudnoce i da je vec nakupovala robice za bebu, ali sve u ogromnim velicinama, pa je to kod nje 😂 Iako ce joj ovo biti treci unuk. Nije imala neke predrasude da je rano i tako to. Moja mama takodje. Ona mi je napunila gepek auta, kada smo krenuli nazad kuci, pun robice, pa gnijezdo, pa ogradica za krevetic itd
    Yvette stvarno ima uzasnih ljudi pu pu. Ja nemam losa iskustva, mene svi pustaju preko reda. Mozda je i drugaciji mentalitet.

Zaraa
    07. Travanj 2020. 21:55

Cure, hvala na ricima potpore. ❤
    Samo jedno brzinsko pitanje, idem ujutro radit ogtt privatno, a popodne sam na kontrolu. Jel nalaz bude isti dan ili? Tenks

💞girl💞

• lina27
    07. Travanj 2020. 21:56

Neka zenskica je tu napisala da joj se endokrinolog javio mailom.
    Pa me zanima kako si dosla do toga? Mene su ostavili na cuud nit znam dalje sta napraviti kome se javiti nit terapiju koju dalje da pijem .samo su mi otkazali pregled.

Skakavac
    07. Travanj 2020. 22:08

Zara jesan falila ili si ti negdi oko Splita? Ako jesi, di ides na ogtt? Ja sam dobila uputnicu, isto san mislila privatno. Zasada san zvala Analizu kako bi se informirala

• lina27
    07. Travanj 2020. 22:14

lina27

Neka zenskica je tu napisala da joj se endokrinolog javio mailom.
    Pa me zanima kako si dosla do toga? Mene su ostavili na cuud nit znam dalje sta napraviti kome se javiti nit terapiju koju dalje da pijem .samo su mi otkazali pregled.

Naime vec od proslog tjedna cekam da mi netko nesto kaze zove me javi mi uputi me i brinem se nebi da se nesto desi da kriva terapija utjece nedaj Boze na bebu.. nisma upucena ni kolko skodi ta stistnjaca sada u kasnijim tjednima nit znam orevise o tome nisam nikada imala problema sa njom.

mimoza
    07. Travanj 2020. 22:28

Rio haha svaka je takva. Moja je u fazonu da se samo krupne bebe u njenoj porodici radjaju, a moj malac mrsav haha meni bas drago 😂 mozda pomisli da nije njen 😝 
    Pravi komentari dolaze tek kad rodimo, morat cemo sve nekako iskulirati 🤨 https://ibb.co/hcsJ5GK

Trudy
    07. Travanj 2020. 22:39

Rio zelim brz oporavak pasici ♥️
    Btw, sta s cijepljenjem pasa ove godine? Mi smo trebali ga sad cijepit al veterinari kao ne primaju za to i uostalom treba nam propusnica 🤨 🙄
    Mimoza ne bi vjerovala, al s ove slike me jedino nitko nije pitao kad ce drugo 😂😂😂
    Za celulit, iskreno ni ne gledam ako ga ima ili ne jer se i dalje ovoj trbusini ne mogu nacudit 🙊😳 nadam se da nece bas jos puno narast 😲

07. Travanj 2020. 22:48

Dora https://ibb.co/3hK76vg evo jedne brige manje 😂 valjda vrijedi i za nas koji cemo dojiti jedno dijete? 😂😂🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.