Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    07. Travanj 2020. 22:51

Rio neka potraje onda ova corona, pa da zabranimo svima posjete haha Mene je uzasno strah posjeta rodbine, nakon sto izadjem iz bolnice, a s obzirom na ovu situaciju, mislim da cu svima zabraniti da prilaze bebi i ako nestane sva ova frka oko virusa do tad. Ja svakako ovdje nemam nikog svog, ali muz ima 🤨
    Trudy vjerujem i sigurno nisi jedina. Kako si se borila s tim komentarima?

• Bebac24
    07. Travanj 2020. 22:52

Ja za endo zovem taj dan kad sam narucena i javibse dr pa rjesimo preko telefona zbog ove situacije.
    Moja sveki malome uvijek kupi neki fensi komplet kad ide na izlete, a inace 1-2x godisnje da 100€ pa da mu kupimo sta mu treba.
    Sas su nam na kraju oni platili kolica ❤️ meni zao jer sam bas htjela da mi posto sam izabrala skupa kolica ali evo. Tako je ispalo. 
    Mi smo naseg cjepili prije 2tj.napisala u mailu da je stene i sta treba. I sad 20i nekog imamo opet.
    Brzo ce se pesica oporaviti, ocito je jak karakter ❤️

• CurlySue
    07. Travanj 2020. 22:55

Zaraa

Cure, hvala na ricima potpore. ❤
    Samo jedno brzinsko pitanje, idem ujutro radit ogtt privatno, a popodne sam na kontrolu. Jel nalaz bude isti dan ili? Tenks

U pravilu su gotovi isti dan u privatnim labosima, al svejedno ujutro pitaj na salteru kakva im je praksa 😉

kaktusica
    07. Travanj 2020. 23:05

Trudy ne znam, u  Njemackoj se za bjesnocu cijepw svake 2 godine. Messi ima tek u 11.mj., tad primi i za zarazne bolesti i bjesnocu. Ako hoces i ako ti je hitno mogu pitat strica i bratica, oboje su veterinari i u tvojoj su zupaniji. Doduse stric je u penziji a bratic radi na pozive sad.

yvette
    07. Travanj 2020. 23:06

Rio drago mi je da je sve proslo dobro sa pesicom, brzo ce se ona oporaviti ❤🐶
    Bas sam se nasmijala na usporedbu sa Tarzanom.

Trudy
    07. Travanj 2020. 23:07

Rio ma da, znam da nema neke velike potrebe za cijepljenjem al eto, mora se. Znam da smo jedne godine dobili od nekog "gore" na e gradjanin mail da nismo cijepili i da cemo dobit kaznu 😳 a na kraju ispalo da su u veterinarskoj zaboravili unjet u komp da smo cijepili... Sreca pa uvijek stave onu naljepnicu u knjizicu.
    Mimoza na jedno uho udje, na drugo izadje 😁 ili ako bi me stvarno ispilali bi znala bit bezobrazna i rec kad budu imalis(ili ako imaju) svoje dijete nek rade kako zele, ja radim ovako i tu prica staje 😁 dosadni znaju bit s tim savjetima... Recimo meni i sad ide na zivce da kad dodjemo kod mojih, muzevih ili kod pranonica svi guraju te cokolade, smokije, kekse. Nisam sad neki hitler po tom pitanju al mi ide na zivce da mu se ne ponudi nista drugo. Neki dan su se moji cudili da jede jogurt (obican cvrsti jogurt) bez secera 😂😂😂 onako, wtf?? Sad cu se zaustavit 😁😂 jer bi mogla roman napisat na ovu temu 🙈

Trudy
    07. Travanj 2020. 23:10

kaktusica

Trudy ne znam, u Njemackoj se za bjesnocu cijepw svake 2 godine. Messi ima tek u 11.mj., tad primi i za zarazne bolesti i bjesnocu. Ako hoces i ako ti je hitno mogu pitat strica i bratica, oboje su veterinari i u tvojoj su zupaniji. Doduse stric je u penziji a bratic radi na pozive sad.

Ma, cijepit cu ga kad prodje ova karantena. Nije mi hitno, a ako opet dobijemo kakvo upozorenje, smatram da je karantena dovoljno opravdanje... A i do sad smo sve uredno cijepili, pa smatram i to razlogom da me se ne kazni...

Trudy
    07. Travanj 2020. 23:11

Rio13

Mimozaja inace nisam za to da mi odma nahrle svi doma. Vjerujem da cu biti iscrpljena i zbunjena jer mi je prva beba i da ce nam trebati vremena dok se uhodamo. Takodjer tu nemam nikog osim mame koja je u Zagrebu. Sva familija mi je u Zadru. Jedino imam par frendica i ekipu s posla, al niko od njih mi ne planira banut doma onog trena kad prodjem kroz vrata. Definitivno ako potraje ovo s koronom nema dolazenja. Nece beba nigdje pobjec.
    Bebacstenac je u pitanju ipak ☺️ Mora primiti ta cjepiva da ga se zastiti. Nakon godine dana vec primaju cjepiva koja stite 2-3god, al zbog hrv zakona se moraju svake godine cijepiti.

Ja sam s malim odmah pocela primat goste- greska najveca. Sad mi ne pada na pamet to.. pogotovo zbog korone i svega

Trudy
    07. Travanj 2020. 23:12

Uf, idem sad spavat cure nakon sto sam tu mali zaspamala 😁 ne mogu gledat vise. Laku noc vam zelim 😊😴🥱

Leonie90
    07. Travanj 2020. 23:14

Yvette, bas grozna situacija, i vec sebe zamisljam da sam u njoj. Lijepo je meni rekla frendica prije nego sam ja ostala trudna- ljudi ti ne vole trudnice, zapamti to 😂😂
    Rio, meni je najbolje kad moja kaze- daj nemoj gomilat, pa i dobit ces svega. Pa reko otkud ja znam sta cu dobit, i kad. Ne mogu cekati ni ocekivati da mi netko 56 kupi, a jos obzirom na situaciju- babinje ce nam poceti s brojem 74 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.