Kad god vas netko pusti da sjednete, preko reda ili bilo sto jer ste trudnica nikad nemojte odbiti jer onda drugi put nece nuditi ni drugim trudnicama. Ja sam uglavnom imala pozitivna iskustva, a sad kad mi se trbuh vec prilicno vidi ionako ne idem nikamo pa me nema tko gdje ni pustat preko reda 😄
Pepili mene svaki put gleda u na uzv abdominalno i spekulima vaginalno, takodjer i prstima.
Vrapcic ja s malim nisam bila u 28.tt, bila sam u 27. i 31.tt. A sad bi trebala upravo oko 28. jer ce taman proci 4 tjedna. Takodjer nakon 32.tjedna nisam morala na ctg, pregledi su bili svaka 2 tjedna, bar je tad tako bilo u Rijeci, jer sam od 30.tjedna isla na polikliniku.
Ajme ja sam primjetila jako puno celulita po nogama bedrama i guzi. Nisam toliko dobila u prvoj trudnoći ili se ne sjećam 🤔 jesam li jedina s tim problemom??
Nisiiii ja krcata, guza ono na rupe. A sad se tusirala i vidila na kukovima(tamo di bi trebali biti 😂) par crvenih crtica.. Grrre
Rio drzim fige da pesica bude dobro i da oporavak bude brz i bezbolan, saljemo puse Messi i ja 😘😘🐶
Ajme cure moje, celulit..nema gdje ga nisam dobila 🤣🤣 mazem noge bademovim uljem i onako malo jače utrljam i molim boga da nestane 😂
Cestitam svima na zaokruzenim tjednima ❤️
Baš ste me utješile da nisam jedina. Ja isto pijem vode dosta ali ne krećem se 😬😬
Rio, Rose, Daisy… Ja sam si vec i napravila smjesu za palacinke za dorucak jer kao vise necu jest do sutra ne znam kojeg doba 😂😂😂
Hehehe, neka sve bude spremno. Uzet cu si bananu i mali sendvic za poslije
💙
Baš ste me utješile da nisam jedina. Ja isto pijem vode dosta ali ne krećem se 😬😬
Moja prijateljics se i ful kretala, svaki dan setala pa svejedno celulit. Nema tu pomoci
💙
Rio drago mi je cuti da se tako brzo refnula, biti ce ona super! A misice, kako je lijepo to kada su tako povezane ❤ mi kada smo sterilizirali pesicu i doveli je kuci muz ju je legao na kauc dok ne dodje sebi a ovaj mali je sjeo kod nje i lizao je po sapama i glavi.
Daisy hvala draga 😘
Mrvicak celulit se da srediti nakon poroda, nemoj da te to zamara..
Kaktusica hvala na odgovoru draga. 😘
Rio želim peseku brzi oporavak i drago mi je da je sve ok prošlo. 🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji