Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    07. Travanj 2020. 23:22

Skakavac
    Jesam iz splita, i ja sam dobila uputnicu ali sam zvala u staro rodiliste rekli su doli da ne dolazim.
    Labplus me isto otkanta. U analize nisan nikoga dobila, samo automat, na kraju sam odlucila agram, rekli su mi da samo dodem na taste i to je to. Mislim da je rekla 115 kn.
    Kakva je procedura u analize, treba li se narucit ili?

💞girl💞

dana130
    07. Travanj 2020. 23:35

Lina, ja sam pisala da sam se cula mailom. 
    Ovisi koji ti je doktor, tj. Kod koga si treba ici, i njoj sam poslala mail, jer sam danas trebala ici na kontrolu. 

Baby girl 💜

Ely
    07. Travanj 2020. 23:38

Cure koje ste radile OGT test, jesu vam vadili krv iz prsta ili iz vene?

Mokvica
    07. Travanj 2020. 23:45

Zara ja sam danas radila OGTT u Domu zdravlja.  U 10,15 mi je bilo zadnje vađenje krvi, u 13,00 već stigli nalazi.
    Ely vade ti iz vene.

yvette
    07. Travanj 2020. 23:49

Leonie naucila sam da ako ikad budem u istoj situaciji uopce necu komunicirati s ljudima ni kulturno pitati nego samo pitati zaposlene imam li ili ne prioritet.
    Inace muz sve obavlja, to mi je u ovoj trudnoci bio prvi i zadnji put da cu nesto sama. 

• lina27
    07. Travanj 2020. 23:53

dana130

Ovisi koji ti je doktor, tj. Kod koga si treba ici, i njoj sam poslala mail, jer sam danas trebala ici na kontrolu.

Mene su zvali i otkazali mi pregled i da se javim svojoj dokt opce prakse za a1 uputnicu.i to je to.javila sam se njoj mailom nema odgovora. A od endokrinologa nemam kontakt izravan.. tako da se nemogu njemu osobno javiti...hmm

dana130
    07. Travanj 2020. 23:55

Usput, lina od kud si? 

Baby girl 💜

• lina27
    07. Travanj 2020. 23:55

lina27

dana130

Mene su zvali i otkazali mi pregled i da se javim svojoj dokt opce prakse za a1 uputnicu.i to je to.javila sam se njoj mailom nema odgovora. A od endokrinologa nemam kontakt izravan.. tako da se nemogu njemu osobno javiti…hmm

A5 uputnica.pardon. 
    Rijeka

dana130
    07. Travanj 2020. 23:56

lina27

lina27

dana130

Mene su zvali i otkazali mi pregled i da se javim svojoj dokt opce prakse za a1 uputnicu.i to je to.javila sam se njoj mailom nema odgovora. A od endokrinologa nemam kontakt izravan.. tako da se nemogu njemu osobno javiti…hmm

A5 uputnica.pardon.
    Rijeka

Ides na preglede inace na nuklearnu ili bas u park kod endo? 

Baby girl 💜

• lina27
    08. Travanj 2020. 00:02

Poliklinika zgrada preko puta ginekologije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.