Skakavac
Jesam iz splita, i ja sam dobila uputnicu ali sam zvala u staro rodiliste rekli su doli da ne dolazim.
Labplus me isto otkanta. U analize nisan nikoga dobila, samo automat, na kraju sam odlucila agram, rekli su mi da samo dodem na taste i to je to. Mislim da je rekla 115 kn.
Kakva je procedura u analize, treba li se narucit ili?
💞girl💞
Lina, ja sam pisala da sam se cula mailom.
Ovisi koji ti je doktor, tj. Kod koga si treba ici, i njoj sam poslala mail, jer sam danas trebala ici na kontrolu.
Baby girl 💜
Cure koje ste radile OGT test, jesu vam vadili krv iz prsta ili iz vene?
Zara ja sam danas radila OGTT u Domu zdravlja. U 10,15 mi je bilo zadnje vađenje krvi, u 13,00 već stigli nalazi.
Ely vade ti iz vene.
Leonie naucila sam da ako ikad budem u istoj situaciji uopce necu komunicirati s ljudima ni kulturno pitati nego samo pitati zaposlene imam li ili ne prioritet.
Inace muz sve obavlja, to mi je u ovoj trudnoci bio prvi i zadnji put da cu nesto sama.
Ovisi koji ti je doktor, tj. Kod koga si treba ici, i njoj sam poslala mail, jer sam danas trebala ici na kontrolu.
Mene su zvali i otkazali mi pregled i da se javim svojoj dokt opce prakse za a1 uputnicu.i to je to.javila sam se njoj mailom nema odgovora. A od endokrinologa nemam kontakt izravan.. tako da se nemogu njemu osobno javiti...hmm
Mene su zvali i otkazali mi pregled i da se javim svojoj dokt opce prakse za a1 uputnicu.i to je to.javila sam se njoj mailom nema odgovora. A od endokrinologa nemam kontakt izravan.. tako da se nemogu njemu osobno javiti…hmm
A5 uputnica.pardon.
Rijeka
Mene su zvali i otkazali mi pregled i da se javim svojoj dokt opce prakse za a1 uputnicu.i to je to.javila sam se njoj mailom nema odgovora. A od endokrinologa nemam kontakt izravan.. tako da se nemogu njemu osobno javiti…hmm
A5 uputnica.pardon.
Rijeka
Ides na preglede inace na nuklearnu ili bas u park kod endo?
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji