Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    07. Travanj 2020. 18:52

Mokvica zgodnica!!!
    Mimoza preslatka je robica!!
    Snoopy gledam u fotku i gledam i mislim si jel ona stvarno stavila sliku pimpeka😂 predugo sam riba na suhom🙈 zaboravit ću kak se to radi!

Dora4
    07. Travanj 2020. 18:52

Mokvica predivna si!!
    Mimoza kompletic jw tip.top 🦁
    Snoopy do te mjere mi ne radi mozak da cak i kad sam ustanovila da je macka mi je i dalje bilo pitanje "al kak su jajceka gore umjesto ispod"?!?!?! 🤣😂😂🤣
    Vrapcic to ti je osveta jer si kukala da se ne javlja dovoljno! 😋 jel mozda od variva? Nekad prije si pisala da su ti mahune ful lose sjele, znam da nisi jela njih danas, al je opet bilo corbasto, a vratile su se mucnine i vamo tamo, mozda na hranu reagira..a i moguce da se samo lijepo okrenula pa udri mater!!
    Mi smo rucali onaj lidlov losos sa spinatom u lisnatom, dakle toliko su me izrokali po lokalnim organima  da sam jedno pola sata vriskala od bolova 😬
    Ajd bas mi je drago da ste se fino nasmijale na slikicu, a sta cemo drugo nego smijat se?! Plakat? Definitvno ne! 
    Bebac ma i bež ce bit dobar, samo nek salju!!
    Popodne mi je stigao BabyCentar koji sam narucila u cetvrtak, a ocekivala sam paket autosjedalica koji sam narucila u utorak..ugl, dosle mi dudice, podloga za prematanje, flase, set onaj sa celjicima i glupostima, lagane dekice, hrpa tetrica i najvaznije VRECE ZA SPAVANJE, ako se sjecate stavila sam slikicu ona roza sa zekicem i bijela sa winnijem, ajmeee cure odusevljena sam!! Bas su mekane, udobne, njezne i nisam na netu mogla procijenit i nije pisalo koliko su debele, ugl pun pogodak, prave lagane ljetne, materijal ko one lagane pamucne deke! Jako mi se svidja 🥰  i onda mi stigao mail da ce sutra doc jos 2 paketa, dakle konacno i sjedalice bi trebale sutra, ocito odvojeni paketi 💪🏼i onda docekam svoje stvari iz h&m-a i mir do daljnjeg..

kaktusica
    07. Travanj 2020. 18:54

Mokvica,  Panda nastavike ste danasnji niz divota, predivne ste i vas dvije i mali trbusci 😍😍
    Vrapcic bez brige, to je normalno, meni se znao cijeli trbuh okrenuti i bas bi me bolilo negdje do 36.tjedna  sad ima mjesta cura pa mora malo izvoditi akrobacije 😂
    O nepustanju trudnica nema rijeci,  ja sam jednom bila u Fini i jedno 10 ljudi bilo ispred mene, ulazi trudnica, bas je bila pred porod jadna, uspuhala se po stepenicama, svi ju pogledaju i okrenu glavu ispred sebe  kao da se to njih ne tice. A ja poludila i rekla nek izvoli ispred mene jer ju ionako nitko nece pustiti. Zahvalila se ona a komentira jedan stari "pa nije bolesna" a kad sam pop....la, otisla na Salter i pitala glasno "oprostite tko ima prednost?" A kaze zena "invalidi i trudnice" e reko ima jedna trudna zena joju ne pustaju ovi koje je roda donijela. 

• anav05
    07. Travanj 2020. 18:57

Dora4

Mokvica predivna si!!
    Snoopy do te mjere mi ne radi mozak da cak i kad sam ustanovila da je macka mi je i dalje bilo pitanje "al kak su jajceka gore umjesto ispod"?!?!?! 🤣😂😂🤣
    Vrapcic to ti je osveta jer si kukala da se ne javlja dovoljno! 😋 jel mozda od variva? Nekad prije si pisala da su ti mahune ful lose sjele, znam da nisi jela njih danas, al je opet bilo corbasto, a vratile su se mucnine i vamo tamo, mozda na hranu reagira..a i moguce da se samo lijepo okrenula pa udri mater!!
    Mi smo rucali onaj lidlov losos sa spinatom u lisnatom, dakle toliko su me izrokali po lokalnim organima da sam jedno pola sata vriskala od bolova 😬
    Ajd bas mi je drago da ste se fino nasmijale na slikicu, a sta cemo drugo nego smijat se?! Plakat? Definitvno ne!
    Popodne mi je stigao BabyCentar koji sam narucila u cetvrtak, a ocekivala sam paket autosjedalica koji sam narucila u utorak..ugl, dosle mi dudice, podloga za prematanje, flase, set onaj sa celjicima i glupostima, lagane dekice, hrpa tetrica i najvaznije VRECE ZA SPAVANJE, ako se sjecate stavila sam slikicu ona roza sa zekicem i bijela sa winnijem, ajmeee cure odusevljena sam!! Bas su mekane, udobne, njezne i nisam na netu mogla procijenit i nije pisalo koliko su debele, ugl pun pogodak, prave lagane ljetne, materijal ko one lagane pamucne deke! Jako mi se svidja 🥰 i onda mi stigao mail da ce sutra doc jos 2 paketa, dakle konacno i sjedalice bi trebale sutra, ocito odvojeni paketi 💪🏼i onda docekam svoje stvari iz h&m-a i mir do daljnjeg..

Drago mi je da ti je sve super doslo...
    Ja uvijek nekako popunim tu košaricu pa odustanem, kao do lipnja ce se valjda sve smiriti... Ne znam...Ugl, do sad imamo ovo što smo dobili na poklon i to je to🙂

• indy34
    07. Travanj 2020. 18:59

Dora4

Mokvica predivna si!!
    Mi smo rucali onaj lidlov losos sa spinatom u lisnatom, dakle toliko su me izrokali po lokalnim organima da sam jedno pola sata vriskala od bolova 😬
    Popodne mi je stigao BabyCentar koji sam narucila u cetvrtak, a ocekivala sam paket autosjedalica koji sam narucila u utorak..ugl, dosle mi dudice, podloga za prematanje, flase, set onaj sa celjicima i glupostima, lagane dekice, hrpa tetrica i najvaznije VRECE ZA SPAVANJE, ako se sjecate stavila sam slikicu ona roza sa zekicem i bijela sa winnijem, ajmeee cure odusevljena sam!! Bas su mekane, udobne, njezne i nisam na netu mogla procijenit i nije pisalo koliko su debele, ugl pun pogodak, prave lagane ljetne, materijal ko one lagane pamucne deke! Jako mi se svidja 🥰 i onda mi stigao mail da ce sutra doc jos 2 paketa, dakle konacno i sjedalice bi trebale sutra, ocito odvojeni paketi 💪🏼i onda docekam svoje stvari iz h&m-a i mir do daljnjeg..

Uzivaj Dora u stvarima 😍😍😍😍

Rose1
    07. Travanj 2020. 18:59

Vrapcic to ti je normslno, meni je tako bilo prije par dana, dva dana je bio tako zivahan i tu sam pisala da brinem, sad je opet normalno, javlja se svako toliko
    Dora superrrr, uzivaj u paketima❤

💙

07. Travanj 2020. 19:06

Daisy nisam jos toliko pukla 😂 Dobili smo to na viber neku vecer od frenda, ja skuzila u roku od sekunde a muz gleda li gleda..trebalo mu neko vrijeme haha 
    Vrapcic meni je to normalno, mene je dugo mucilo to nejavljanje bebe i sada kada me posteno lupa jednostavno uzivam, na oci vidim kako skace trbuh i bas je predivan osjecaj. 
    Dora super za pakete, barem ces se zabavljati sada slazuci sve pomalo!

Vrapčić123
    07. Travanj 2020. 19:13

Hvala curke! Umirile ste me sad malo. Baš je poludjela mala... Ajd vjerujem da je to normalno, prva mi je trudnoća pa nemam pojma zbilja što je normalno, a što nije. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    07. Travanj 2020. 19:14

Joj super da je sve stiglo Dora 🥰🥰 I jos je bolje da si zadovoljna sa svime narucenim, bas odlicno!
    Ona slika s ginekologom je bas vrh 😂😂

Dora4
    07. Travanj 2020. 19:14

Ma ja sam jos previse uplasena to sve otvorit 😕 znam da ne smijem tako razmisljat, al sve nesto cekam nek se skupi jos koji tjedan pa cu onda, cuvam sve u omotima i racune i sve..grozna sam, a ne mogu se jos opustit nikako!
    Plus, nekako mi se cini rano sad oprat stvari jer ce dobit onaj miris od stajanja, htjela bi da je sto svjezije, cak mislim da cu lijepo sve zapakirat u one velike vrece i pripremit da muz odnese k mojoj mami prat nakon sto rodim 😬 samo cu uzet svakome po nesto robe i par tetrica za bolnicu, tj.izlazak iz bolnice u slucaju da bude neko totalno ludilo da ne smije muz doc donijet il tako nesto..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.