Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    07. Travanj 2020. 19:24

Vrapčić123

Curke jel znate vi zašto je važan 28.tjedan trudnoće? Znam da nas većinu naručuju u 28.tjednu, a i čitala sam negdje da se obavezno obavlja pregled u 28.tjedanu, no sada ne mogu naći razlog…

Joj ne znam, ali ja sam nekako protumacila da je to tako jer se ulazi u trece tromjesecje 🤷🏻‍♀️ plus, ja sam na pregledima non stop pa ni ne obracam previse pozornost, ali u principu ako ides svakih cca 4 tjedna tako te dopadne oko 28og ti padne taman..

Vrapčić123
    07. Travanj 2020. 19:25

Hvala curke na odgovorima, umirile ste me. Očito je mala karatašica unutra koja me voli udarati. 🙂😂
    Bebac znači 29.-30.tjedni su bitni? Ne 28.? Hvala ti na odgovoru. Znala sam da je neki razlog no nisam znala koji... 😘
    Dora draga, nemoj se bojati. Već si visoka trudnoća i bit će sve ok. Imam osjećaj za vas troje da ćete zbilja biti dobro 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    07. Travanj 2020. 19:29

Indy ma sve znam, na ovoj svjesnoj razini mi je kristalno jasno, ali jos me koci strah, pustila sam, doci ce valjda trenutak kad cu ga se konacno bar malo oslobodit 💪🏼🥰
    Jaoo super stize sestra! Napokon malo drustva osim muza i hahara u trbuhu 🤗  ma pusti, bolje imat viska nego manjka!

Dora4
    07. Travanj 2020. 19:30

Vrapčić123

Hvala curke na odgovorima, umirile ste me. Očito je mala karatašica unutra koja me voli udarati. 🙂😂
    Bebac znači 29.-30.tjedni su bitni? Ne 28.? Hvala ti na odgovoru. Znala sam da je neki razlog no nisam znala koji… 😘
    Dora draga, nemoj se bojati. Već si visoka trudnoća i bit će sve ok. Imam osjećaj za vas troje da ćete zbilja biti dobro 😘😘😘

hvala ti draga ♡♡

07. Travanj 2020. 19:35

Mali update. Evo oprala robicu koku smo fobili. Svega par bodija ima nekakav zuti flek, pokusat vu to jos ptokuhat i sanirat, ali nema veze. Cudi me jer je velicina 50-52, pa di bas flek 🤷‍♀️ papala vafle s linoladom. Beba me sad na kaucu gura, rita, luduje od secera 🤣 

• Bebac24
    07. Travanj 2020. 19:36

Vrapčić123

Bebac znači 29.-30.tjedni su bitni? Ne 28.? Hvala ti na odgovoru. Znala sam da je neki razlog no nisam znala koji… 😘

Ma svaki je bitan ovisi koji tjedan te regularno dopadne. Ali kao u tim tjednima opet malo bolje gledaju. Bar bi trebali. Ja se ne sjecam za prvu trudnocu dal je moja soc. Gledala... Sad ova privatna je.
    Vidit cu za 2 tj kod svoje opet sta ce ona gledati 😊
    Dora ahahahha daaa, dobro pa ne moram silaziti sa katova a i sutra bi 2 razlicite posiljke trebale doci sa glsom 🥰
    Meni je sveki oprala jednu turu robice, koju cu posloziti u komodu. 
    Ako bude trebalo lako cemo preprati. 
    Tako sam i za prvog cca mjesec i pol prije. 
    I poceti cu spremati si i torbu za rodiliste. Cisto nek stoji to pa sam na miru. 

07. Travanj 2020. 19:40

28-30 tjedna je onaj drugi veliki uzv pregled. Ja sam taman tako naručena. Bit ću ravno 29 tjedana.
    Ja sam isto sve lijepo stavila na mjesto ali prat cu tek za dva mjeseca. Sada kada legnu komplikacije moram Davidu kupiti robe za proljeće jer je sve prerastao i još koju tetricu i sl. 

07. Travanj 2020. 19:41

Ajme ja sam primjetila jako puno celulita po nogama bedrama i guzi. Nisam toliko dobila u prvoj trudnoći ili se ne sjećam 🤔 jesam li jedina s tim problemom?? 

07. Travanj 2020. 19:44

kaktusica

Snoopy2

elementu 🤣 https://ibb.co/T8pbHQG
    Snoopy vraze jedan 😂😂😂

Hahhaha danas ste pune ideja 💡 vrh 🔝 😂 😂 😂 

Vrapčić123
    07. Travanj 2020. 19:45

Bebac, Dora, Mrvičak hvala na odgovorima 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.