Svea cestitke na godisnjici 🥳🥳
Mimoza sretno, nadam se da ce uskoro 😉 znam jednu curu koja sad ceka 3.bebicu i 2x prije toga je rodila u kadi i rekla da joj je bilo kao u wellnessu ☺️
Da, u ri daju dohranu ako pitate, nema problema.
.
A ja prasica odoh sad na masazu 😎 mislim da sam zasluzila 😎
Mogli bi i cevapi nakon toga past 😂😂 pa da se i kod mene nesto pokrene napokon...
Black drago mi je da je sve u redu! Čestitam! 💗
Mrvičak jel na kraju je endometrioza ipak?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro curke! Ja od nrespavanja bila tako umorna sa sam odspavala 4-5 sati. 💪 Uglavnom zvala jutros patronažne sestre ambulante Baruna Filipovića da se najavim i nitko se ne javlja naravno.
Yvette puno hvala na odgovoru. Tvoj odgovor mi puno znači obzirom na glupe bolove inače koje trpimo. Ma što je najbolje meni ti se i stolica isporemeti kada dobijem menstruaciju, obavim i to par puta kada dobijem. E kako su ti bili trudovi, odnosno bolovi od trudova uspoređujući sa menstrualnim najjačim? Je li totalna razlika u vrsti boli? I intenzitet? Sorry što davim… 🙄
Mimoza draga moja neće beba još dugo unutra. Još malo strpljenja i doći će bebica! ❤️❤️❤️
Kad sam bila na 6 cm, trudovi su postali jaci od najjace menge. Pomagalo mi je da si zabijam nokte u bedra. Kad krenu oni intenzivni, vjeruj neces ih promasiti bez obzira na mengu. Razlika je sto menstruacija boli cijelo vrijeme, a za vrijeme trudova nekoliko minuta zaboravis i onda dode taj val boli. Cak i pred izgon, kad bi trud prosao, ja bi mislila pa ovo nije uopce strasno. A za vrijeme truda bi mislila kako ne mogu ja to. Ja nisam mogla ne primjetiti da je vrijeme za odlazak u bolnicu. Bol je svako 3 min bila intenzivna, kad bi me uhvatilo sam jaukala. Bilo je ocito i muzu da me boli. U naletima truda nebi znala sto cu, bili sjela, legla,stajala...nemas mira.
Ja nisam osjecala kosti ni nista samo grceve, kao da ce me uhvatiti 10x strasniji proljev od najgoreg kojeg sam imala i za vrijeme tiskanja pritisak na anus.
Mimoza sretno 💕
Iris nisu ni nama odma pokazali. Na dan poroda se dijete samo igralo s dojkom, mislila sam da dojim ali da ne dobiva dovoljno medutim to nije bilo dojenje. Zvala sam ih za dohranu i rekli su prvih 24 h nema dohrane. Sutradan sam imala srecu da je bila jedna divna sestra Gordana koja mi je sve pokazala. Medutim imala sam poteskoca to sama napraviti, i imala osjecaj da mi nedostaju jos dvije ruke. Imas li onaj telefon kraj kreveta za sestre? Ja sam ih taj cijeli dan zvala da mi "prikopcaju" malog na dojku, ako bi pustio zvonila bi ponovno. Dan nakon smo uspjevali i sami.
Slazem se za novu grupu😃
Koliko mi je u radaoni bilo savrseno odjel babinjaca mi je uzasan. Evo placem od jucer jer nikako ne mogu uspostaviti kontakt s dojenjem s mojom bebom😭😭 molim stalno sestre da dodu dok moje zlato vristi od gladi😭 uspiju na kratko uvaljati bradavicu, ali L to brzo ispusti. Bradavice su mi uvucene i kupila sam i sesirice, ali ne pomaze, a ovdje jebeno nitko ne educira. Umorna sam i zelim doma da kupim dohranu i u miru hranim svoje dijete
Pozz cure!
Upadam ko padobranac. Inace sam sa jesenskih beba ali citam i vas 😊
Morala sam prokomentirati za Iris.
Imala sam identicno iskustvo sa prvom bebom. Nisam imala pojma sta tribam radit, svaki put kad sam pitala za pomoc i da mi netko pokaze sta i kako ili bi mi rekli da ce doci pokazati pa se nitko ne bi pojavio vise ili bi mi pokazali na 2sek onako preko volje i otisli ca... Beban je plaka i plaka a ja sve vise tonula u ljutnji, tuzi i bespomocnosti. Sve dok nije dosla neka starija sestra i nahranila mi dite.nakon toga se jadan napokon naspava i svaki sljedeci plac ja sam zahtijevala da mu daju ad.
Uglavnom, draga Iris, savjet moj je, ne boj se pokazati zube! Ako vidis i osijecas da ti dijete place od gladi onda nema pravo nitko na svitu uskratit mu hranu! Zahtijevaj da ga se nahrani! Znam da ti nije ni do cega i samo zelis ic kuci ali imas pravo narediti da ti nahrane dijete! Sto se mlijeka tice, pod stresom teze krene, ja sam se preporodila kad sam dosla doma tako da se oko toga nemoj dodatno zabrinjavati.
Samo hrabro i steraj ih sve u pm ako triba! 🤗
Svim ostalim curama cestitke na prinovama i urednim pregledima! 😘
BlackLioness super vijesti!!!! Baš mi je drago što je sve u najboljem redu i što ste i vi napokon saznali spol!! Vjerujem da naša vrijednaMrvičakveć ima spreman jedan 🌺 pored termina.
Hvala, sad mi je bas laknulo, napokon sam dozivjela jako detaljan pouzdan pregled svega i srceko cula 🌺
Iris ovako nama uspijeva:
1.Lezim na boku
2. On je isto na boku priljubljen uz mene, iza leda mu nesto stavim
3. Nos mu je u razini moje bradavice
4. Uhvatim dojku u C hvat sto je usmjeri i nasiljihttps://ibb.co/QddjBwM
5. Diram ga po usni dok ne zine jako, jos uvijek mu ponekad treba koja minutica, nekad uspijem u placu gurnuti, nekad mu diram prstima kut usne. Ometaju nas ponekad rukice jer njih gura
6. Kad je uhvati siroko ( cijela bradavica u ustima, donja usna mu je lagano zavrnjena) gurnem mu glavu na nju da je i prihvati. Svaki put mu moram gurnuti glavicu
7. Osjetim vakum i pritisak, ukoliko se cuje nasisavanje kao da skripi, prekinuti jer guta zrak.
8. Bradavicu ne vuci iz usta nego staviti maliprst na rub usne i lagano ugurati tako da on uhvati njega i oslobodi bradavicu
BlackLioness super za dobar pregled!! 💜🍬 jaoo valjda necu propustit tvoj post s posebnim imenom kad rodis! 😊🤭
Mimoza ljubice sretno, nadam se da se neces jos dugo mucit!! Navijamo za tebe 💪🏼🥳💙
Svea sretna godisnjica!!💐
Rose jaoo da, vidjela sam cak taj plavi pleteni, ali sam zaboravila tko je stavio slikicu pa nisam komentirala 🤭
Iris nam je na sv.duhu! Draga, probaj skupit snage i hrabrosti, sabrat se i trazi pomoc! Duzne su dat djetetu jest ako ti to trazis, daju na spricu, lijepo nek dadu malo hrane pa je ti smirenu stavi na cicku, nek snjofka, upoznaje se, uci kako sisat, a ne da jadna vuce histericna i gladna! Ti pokusaj prije nego nju stavis na cicu, malo promasirat i sama istisnut kap dvije, protrljaj ih po bradavici da malenoj mirise to tvoje mlijeko i onda strpljivo (jer je makar polu sita) probaj s dojenjem.
Iskreno, lezeci tamo tjednima, moras inzistirat, zvoni im 30x ako treba i nek je dolaze pomoc stavit na cicu dokle god im ne pukne film dovoljno da stanu pored tebe i tocno ti pokazu kako da radis! Mozes osim pedijatrijskih sestra zvati i ove odjelne, jebemu, zao mi je sto nisam tamo da ti priskocim u pomoc jer znam u kojem si stanju 😔 drzi se, jos malo pa doma, bit ce lakse!! 😘😘
Indy ajde zeno majko kraljice, uhvatila i ti sekundu sna 🥰 normalno je da su dugo na cickama, em su mali i brzo se umore pa nemaju snage vuc, em im cicke sluze i za mazenje, utjehu, bliskost! Ljubac deckima i tebi 💙💙😘
Puse svima koliko vas ima😘😘
Iris ovako nama uspijeva:
1.Lezim na boku
2. On je isto na boku priljubljen uz mene, iza leda mu nesto stavim
3. Nos mu je u razini moje bradavice
4. Uhvatim dojku u C hvat sto je usmjeri i nasiljihttps://ibb.co/QddjBwM
5. Diram ga po usni dok ne zine jako, jos uvijek mu ponekad treba koja minutica, nekad uspijem u placu gurnuti, nekad mu diram prstima kut usne. Ometaju nas ponekad rukice jer njih gura
6. Kad je uhvati siroko ( cijela bradavica u ustima, donja usna mu je lagano zavrnjena) gurnem mu glavu na nju da je i prihvati. Svaki put mu moram gurnuti glavicu
7. Osjetim vakum i pritisak, ukoliko se cuje nasisavanje kao da skripi, prekinuti jer guta zrak.
8. Bradavicu ne vuci iz usta nego staviti maliprst na rub usne i lagano ugurati tako da on uhvati njega i oslobodi bradavicu
Svaka cast na trudu i objasnjenju! 💟
Svea ma nema na cemu, nadam se da ce pomoci... mi smo muku mucili dan i pol, i ponekad nam jos treba koja minuta dok uhvati. Treba i njemu malo da nauci bitno je nju nuditi
Btw cestitam na godisnjici 🥳🎉
Cure Datulje su vam u Plodinama od danas na akciji. Ima veci paket od pola kg i manji od 200g. Oba dva proizvodaca su na akcijama. Po 9,99kn i manji paket je 4,99kn. Ne znam dal vam te valjaju ali pogledajte si ako vas zanima.
Sortiraj odgovore
Najstariji