Nikita evoja ne panicarim oko korone. Cini mi se sve to jako dobro napuhano u medijima.. bas me recimo zanima podatak koliko je ljudi od gripe obolilo…
Kolacic ja sam te potkozne imala u prosloj trudnoci. Uzas nad uzasima. Puna ledja, tjeme, lice. Fuj 😵 ali proslo je nakon babinja, samo je onda jos neko vrijeme trebalo da nestanu i tragovi.
Sad citam da u pgz planiraju na 3 tjedna zatvorit vrtice i skole.. trebali bi danas/sutra objavit hoce ili ne
I ja sad citam, na Mlaci iznosili nekoga maloprije,ptijateljica mi poslala, svi ko astronauti, dakle novi slucajevi u Ri
💙
Rose, Babyland isto ima Tako. Mozes pogledati na njihovom webshopu prije nego odes u trgovinu 😀
Moze, tenksic😉🤗
💙
Mene nije bilo strah do danas. Majka me isto zove i plače jer je ona stalni sezonski ugostiteljski djelatnik jednog hotela. Sve je na čekanju. Nastavi li se ovo razvijati sezona je propala, a ljudi od toga u Dalmaciji žive. Najviše mi je žao starijih ljudi, poput nje, koja je u mirovini ali primorana raditi preko ljeta jer se od mirovina ne može živjeti. S druge strane veliki priljev novca od korone ide u državnu blagajnu i sve je to začarani krug. Ne mogu shvatiti one koji se naslađuju s Dalmatincima i govore "neka im", kada cijelu zimu leže i slično. Po roditeljima znam kako je odraditi 6 mjeseci u godini po 15,16 sati dnevno da bi se od toga živjelo cijelu godinu. Znači, najviše me strah za ekonomiju. Jer ovo je sada postalo poprilično opasno😪😏
Netko je napisao da je tsh skočio. Skakanje tsh ali i padanje je normalno i izvan trudnoće, a kamo li još s trudničkim hormonima. Bitno da je terapija pojačana, sve će bit ok.
Ja nemam bh kontrakcije već dva dana, 🎉🎉🎉 ALI muči me bol u donjem dijelu trbuha, slična menstrualnoj i neka težina, pritisak, uopće ne znam tu nelagodu objasniti. Vjerojatno se sve rasteže.
Mene nije bilo strah do danas. Majka me isto zove i plače jer je ona stalni sezonski ugostiteljski djelatnik jednog hotela. Sve je na čekanju. Nastavi li se ovo razvijati sezona je propala, a ljudi od toga u Dalmaciji žive. Najviše mi je žao starijih ljudi, poput nje, koja je u mirovini ali primorana raditi preko ljeta jer se od mirovina ne može živjeti. S druge strane veliki priljev novca od korone ide u državnu blagajnu i sve je to začarani krug. Ne mogu shvatiti one koji se naslađuju s Dalmatincima i govore "neka im", kada cijelu zimu leže i slično. Po roditeljima znam kako je odraditi 6 mjeseci u godini po 15,16 sati dnevno da bi se od toga živjelo cijelu godinu. Znači, najviše me strah za ekonomiju. Jer ovo je sada postalo poprilično opasno😪😏
Netko je napisao da je tsh skočio. Skakanje tsh ali i padanje je normalno i izvan trudnoće, a kamo li još s trudničkim hormonima. Bitno da je terapija pojačana, sve će bit ok.
Ja nemam bh kontrakcije već dva dana, 🎉🎉🎉 ALI muči me bol u donjem dijelu trbuha, slična menstrualnoj i neka težina, pritisak, uopće ne znam tu nelagodu objasniti. Vjerojatno se sve rasteže.
Ja sam isto porijeklom iz Dalmacije, na privremenom trajnom boravku u Zg.
Moji nisu u turizmu, ali su u poljoprivredi...i tocno znam o cemu pricas.
Samo eto, vec sam kad me pitaju koliko apartmana pocela govoriti 10, a da nijednog nemamo. Dosadilo vise objasnjavati.
Alisa cestitam na super pregledu.
Cure, mene endokrinolog sad zvao. TSH mi je skocio sa 1,59 koliko je zadnji put bio na 3,58 😔 uveo mi je pored 50 svaki dan, 75 svaki cetvrti dan. Nisam se nadala ovome i bas me pogodilo. Ne kuzim kako je to tako skocilo od zadnje kontrole i to preko dopustene granice.
Ja sam krenula sa tsh od 1.3, zatim je skocio na 1.9 u prvom tromjesecju, a u drugom tromjesecju je prvo bio 3.2, a potom tako kao i tebi 3.4 ili 3.5, moram naci nalaz . Ginekolog me nije poslao endokrinologu, kaze da su potrebe ionako povecane a da sam blago iznad gornje granice i da je po njemu gornja granica prestroga sto znaci da dio ljudi ode na terapiju bespotrebno. Rekao mi je da cekam nekoliko tjedana i vadim opet. Ako bude rastao onda mozemo pricati o bolesti stitnjace. U mom slucaju je bio u pravu, sada mi je tsh opet pao na 2.5 sto je normalno za trece tromjesecje. Nadam se da se da ni tebi nece rasti tsh i da je privremeno.
Rio dobro da si bila na kontroli i da ti je prilagodjena terapija, sekiracijom neces nista rijesit kao sto i sama znas i zato se probaj smirit, vazna stvar je da si pod nadzorom i vjerujem da ce sve biti dobro!
Mrvičak razumijem, zao mi je kad su ljudi na egotripovima i ne razumiju da se posljedice ovakvih dogadjaja i situacija preljevaju na sve segmente drustva i na ovaj ili onaj nacin nas sve kostaju!
Ja sam do danas bila bas mirna, ali kako dan odmice tako sam sve napetija sto ce biti zbog tog glupog virusa!
Nisam vam prijavila da su mi danas uzeti brisevi, ponovljena urinokultura i izvadjena krv..u pon ocekujem sve nalaze i sjest sa svojim dr. da vidimo jel treba antibiotik zbog povisenih leukocita i koja je prognoza za dalje..nadam se da ce biti sve sterilno kao i svaki put do sad🙏🏼
Ja sam isto porijeklom iz Dalmacije, na privremenom trajnom boravku u Zg.
Moji nisu u turizmu, ali su u poljoprivredi…i tocno znam o cemu pricas.
Samo eto, vec sam kad me pitaju koliko apartmana pocela govoriti 10, a da nijednog nemamo. Dosadilo vise objasnjavati.
Moji isto nemaju apartmane ali sva ekonomija je apsolutno povezana! Ma užas
Sortiraj odgovore
Najstariji