Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    12. Ožujak 2020. 17:12

Lelibeli nemam rijeci, ljudi su zbilja debili, al ono stvarno nizi iq jer nema drugog opravdanja! 🤢😥

Vrapčić123
    12. Ožujak 2020. 17:13

Kaktusica draga bit će sve ok, ma dođu te faze pa se beba manje osjeti. Tako sam i ja jučer, nekako sam je slabo osjetila onda sam pila hladne vode, legla a leđa i javila se, ali nekako slabije. A i razumijem te da si napeta, i ja budem sva nikakva dan prije pregleda. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    12. Ožujak 2020. 17:16

m_maaree

Bok cure,nadam se da stw ok.. Kasnije vas citam,na poslu sam.. Javljam se samo da kazem sa moj pregped u ponedjeljak je otkazan zbog korone.. sveli su samo na hitne slucajeve i porode..Ali ipak ja sutra idem na pregled sa hitnom uputnicom jer sam joj objasnila bolove u zdjelici.. Tako da ce mi otvorit najvj.bolovanje i neka me kuci dok ovo ne prodje..Jer svi pregledi cw biti obustavljeni do daljnjeg swm hitnih slucajeva.. Sto se tice crp-a kaze da je normala za trudnice…

Javim sutra kako prodje kontrola 😊

Ostalima sretno danas ako imatw preglede ❤

Koliki ti je crp? 

Vrapčić123
    12. Ožujak 2020. 17:18

Kaktusica otišlo mi, a nisam dovršila. Pokušaj se primiriti jer znaš i sama da stes šteti bebici i tebi samoj... Nađi si nešto, zabavi se s nečim, da ti vrijeme prođe što prije do sutra. Pusa draga 😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    12. Ožujak 2020. 17:24

kaktusica

PikaBu i Lelibeli cestitke na super pregledima, kuc kuc da se tako nastavi do samog kraja 🥰😍
    Dora vibram za sterilne briseve 🥰
    Meni ludjacki lupa srce zbog pregleda sutra, toliko sam poplasena da nesto ne valja, ili posteljica, cerviks, plodna voda, bakterija, stalno se brinem da bebu slabo osjetim…bas sam evo uzasno i iskreno u k…u… Poludjeti cu do sutra!

Draga, smiri se, sve je super, ali razumijem te jer sam i ja panicar...i ja tako 1dan nisam osjetila bebaca i prepala se, a nakon toga za koji dan poceli jaci i cesci udarci...sutra ces se ti lijepo smiriti i biti vesela

💙

Rose1
    12. Ožujak 2020. 17:26

Lelibeli

Upravo me zvala sestra ona živi u Rijeci radi u školi, kaže da je u nećakovoj školi dvoje djece zaraženo i to je potvrđeno, a ona isto radi u školi i iz njenog razreda troje ih se vratilo sa skijanja iz Italije u školu i sad su bolesni nakon tjedan dana, ona je luda koliko su ljudi nemarni. Di ti je pamet ići na skijanje u takvoj situaciji 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja sam iz Ri, nisam cula da su djeca zarazena u skoli...kud sad na skijanje?! Koje budale, nemam rijeci

💙

Fluffy
    12. Ožujak 2020. 17:28

Kaktusice, ne brini sve ce biti u redu. Kad je pregled sutra? 

m_maaree
    12. Ožujak 2020. 17:29

Bebac24

m_maaree

Bok cure,nadam se da stw ok.. Kasnije vas citam,na poslu sam.. Javljam se samo da kazem sa moj pregped u ponedjeljak je otkazan zbog korone.. sveli su samo na hitne slucajeve i porode..Ali ipak ja sutra idem na pregled sa hitnom uputnicom jer sam joj objasnila bolove u zdjelici.. Tako da ce mi otvorit najvj.bolovanje i neka me kuci dok ovo ne prodje..Jer svi pregledi cw biti obustavljeni do daljnjeg swm hitnih slucajeva.. Sto se tice crp-a kaze da je normala za trudnice…

Javim sutra kako prodje kontrola 😊

Ostalima sretno danas ako imatw preglede ❤

Koliki ti je crp?

15 mi je crp.. Kaze dokt.nista strasno,normala u trudnoci..

dana130
    12. Ožujak 2020. 17:30

Cure cestitke na dobrim pregledima i na curici 🥰
    Kaktusice, znam da je lako reci, ali ne  rini, ja svoju doslovno do pred 5 dana nisam  iti osjetila i u utorak na pregledu sve dobro ❤️ tako da samo opusteno. Ja ju ni sad ne isjetim bas cesto ali pokusavam ne brinuti, tu i tamo povrsinski vidimo da udari 😁
    I ja sam iz ri, takoder nisam cula da je itko od djece zarazen niti da je sluzbeno potvrdeno. 

Baby girl 💜

yvette
    12. Ožujak 2020. 17:41

Rose1

Lelibeli

Upravo me zvala sestra ona živi u Rijeci radi u školi, kaže da je u nećakovoj školi dvoje djece zaraženo i to je potvrđeno, a ona isto radi u školi i iz njenog razreda troje ih se vratilo sa skijanja iz Italije u školu i sad su bolesni nakon tjedan dana, ona je luda koliko su ljudi nemarni. Di ti je pamet ići na skijanje u takvoj situaciji 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja sam iz Ri, nisam cula da su djeca zarazena u skoli…kud sad na skijanje?! Koje budale, nemam rijeci

Pise na 24sata, ukupno 5 novih zarazenih, od toga troje iz RI ali ne pise koja dobna skupina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.