Rose nikako ne mogu bolje uslikatihttps://ibb.co/Xx7CqF1 uglavnom to sad prolazi, cak ima i krastica jer sam ja to sve iscesala do krvi j malo je kao izdignuto iznad koze i hrapavo.
Vrapcic traperice su im savrsene iz h&m-a, kod nas nema tajica nazalost pa stalno perem i susim ove iz Lidla.
Rio predobro ime od mace 😍 Moj pas nije imao sanse, mali mu je dao ime Messi po nogometasu 🤣 A ja htjela da se zove Freddie, po Mercuryju. A bivsi pas se zvao Dop 😂 Al nije po drogi 😛
Ovakve lisajeve i ja imam po rukama ispod ramena do lakta.
Ali to nakon tusiranja mazem sa Biobazom kada mazem i trbuh.
Mene vise od toga brinu pristevi i potkozni cirevi koje sam od zadnjeg tjedna pocela dobivati toliko da to nije normalno. Znaci inace sam imala prosjecno cisto lice i kozu, ali sada nema di nema sitnih gnojnih ili ogromnih potkoznih koji su samo crveni krater i bole za poluditi. Ali ja mislim da je to do hormona.
Znaci i ti to imas, svrbi te? Mazes samo biobazom?ja pocela canestenom
💙
Rose bas je debeljuca mala☺️☺️☺️ Ja imam tu crno bijelu koja je turbo mršava, a jede 10 puta dnevno i tigrastu jednu koja je debeljuca, a siroče samo dva puta dnevno jede😂
Zao mi je da i vi cure mucite muku s tim, ja imam i inace neurodermatitis ali prilicno jak, sad je u mirovanju ali ovi lisajevi ubiju koliko cesu... Meni pomaze da ih stalno vlazim, kremice, ulja a kad bas svebi za pop... onda namazem Plymicolom ne znam sto sam ovaj put cekala skoro mjesec dana, samo su mi se prosirili...
Daisy , Rose predivnih li macaka, bas su prave kucne mazilice, tocno se vidi 😍😍
Vrapcic Madonna 🤣 Ta mora da je bila sva vrazja 🤣
Dora sexy guza, haha, nekad bilo sad se spominjalo 😂😂
Rose nikako ne mogu bolje uslikatihttps://ibb.co/Xx7CqF1 uglavnom to sad prolazi, cak ima i krastica jer sam ja to sve iscesala do krvi j malo je kao izdignuto iznad koze i hrapavo.
Vrapcic traperice su im savrsene iz h&m-a, kod nas nema tajica nazalost pa stalno perem i susim ove iz Lidla.
Rio predobro ime od mace 😍 Moj pas nije imao sanse, mali mu je dao ime Messi po nogometasu 🤣 A ja htjela da se zove Freddie, po Mercuryju. A bivsi pas se zvao Dop 😂 Al nije po drogi 😛
Ovakve lisajeve i ja imam po rukama ispod ramena do lakta.
Ali to nakon tusiranja mazem sa Biobazom kada mazem i trbuh.
Mene vise od toga brinu pristevi i potkozni cirevi koje sam od zadnjeg tjedna pocela dobivati toliko da to nije normalno. Znaci inace sam imala prosjecno cisto lice i kozu, ali sada nema di nema sitnih gnojnih ili ogromnih potkoznih koji su samo crveni krater i bole za poluditi. Ali ja mislim da je to do hormona.
Znaci i ti to imas, svrbi te? Mazes samo biobazom?ja pocela canestenom
Rose1, ne ne svrbi me, vise zateze. Ali nakon par dana mazanja sa Biobazom ko da se izhidratizira i na tom mjestu su mi onda bijeli krugovi...svijetliji pigment koze od ostatka. Ako par dana ne mazem (jer ne mazem svaki dan cijelo tijelo Biobazom), opet se to tako nabora, osusi i kao zateze.
A vec odavno sam negdje na bazenu pokupila neke gljivice/lisajeve ispod lijeve dojke i to znam mazati sa Canestenom. Izgleda skoro isto, samo mi je to ispod dojke onako sjajno, ko da mi je koza izgorila pa se slaze onaj prvi sloj nove koze, a ovo na rukama mi je onako ko stara zasusena koza.
Ne znam dal sam pomogla. Mislim da Canesten u svakom slucaju nije na odmet, a ako ovdje ima neka farmaceutkinja bilo bi dobro da nas uputi smijemo li koristiti Canesten kremu u trudnoci.
Maggy ne znam kako sam.preskocila tvoju bilelu pufnicu, jao predivna je 🥰 Tako lijepo bijelo krzno ima! Dodje mi da si nabavim macku ali bi i sin i ja morali nositi ona corona odijela 🤣 Oboje imamo 3 plusa na alergo testu na macju dlaku i slinu. A i strah me malo maca, one znaju bas gadno ogrebati i ugristi, vjestice male a divne u isto vrijeme 🐈🐱
Rose malo Doru za*ebavam 🤣
Kolacicnama je to bolja solucija + vise ljudi mi je preporucilo odvojeno jaje uzeti jer kao ova uz kolica sto se dobiju i nisu nesto. Muz je zapicio za neki komplet isofix + jaje + sjedalica pa cemo to uzeti.
Daisy ja sam zab pitat doktoricu, al sestra i kuma (koja je i med.sestra) su mi rekle da je beba predobro zasticena da bi mu se ista desilo. A i u konacnici, necu se jos dugo moci prevaliti na trbuh. Njemu vjerojatno smeta jer mu “smanjim” prostor za kretanje pa se pocne koprcat 🤣
Rio, tako i mene počne lupati čim sam malo duže nagnuta prema naprijed dok sjedim, jer stisnem trbuh pa valjda nema mjesta dovoljno
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ja opet slabije osjecam bebonju vec dva dana, mozda zato jer sam.malo vise bila u pokretu ili u strahu, malo napeta pa je zbog toga... bitno da je sutra pregled a ono petak 13. I ja se bas znam kad naruciti 🙄
Maggy predivna jeeeee 😍 ja se zaljubila. I terasa ti je mrak, ako je to terasa na ovoj drugoj slici.
Dora a malo jesam 🙊🐷
Je terasa je, to smo sredili da pušaće tu istjeramo jer ne damo pušiti u stanu😊
Bok cure,nadam se da stw ok.. Kasnije vas citam,na poslu sam.. Javljam se samo da kazem sa moj pregped u ponedjeljak je otkazan zbog korone.. sveli su samo na hitne slucajeve i porode..Ali ipak ja sutra idem na pregled sa hitnom uputnicom jer sam joj objasnila bolove u zdjelici.. Tako da ce mi otvorit najvj.bolovanje i neka me kuci dok ovo ne prodje..Jer svi pregledi cw biti obustavljeni do daljnjeg swm hitnih slucajeva.. Sto se tice crp-a kaze da je normala za trudnice...
Javim sutra kako prodje kontrola 😊
Ostalima sretno danas ako imatw preglede ❤
Kolacic jesi🤗 rekla je Fluffy da smijemo canesten, rojazol,plymicol-to ti sve isto...ja sam davno pokupila na ruci i proslo i sad nskon par godina se ocito vratilo😤😤😤
Maree otkud si ono ti? Ma kako cemo na preglede onda?
Kaktusica i meni je variralo i jedan dan nisam uopce osjetila bebaca, sad je ipsk to malo cesce
Nadam se da ce nam proci taj vrag na kozi
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji