Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    12. Ožujak 2020. 13:54

Fluffy

Pcelice, Rio, Kaktusice…daaa kolica su bas famozna. Prijateljica mi ima model slican, ista marka i probala sam ih i voziti, nisu mi stvarala problem nikakav, iako vjerujem da mozda ako teren nije nas ravan kao sto Vrapcic kaze za njen, mozda bi isto malo laganije trebalo potraziti. Ova su cini mi se 11 kg.
    Kaktusice, meni je moja zadnja dva dana toliko aktivna da sam jedva zaspala od nje😂 ali koji dan prije je bila bas mirna…skoro pa je nisam ni osjetila. Bas me bilo zabrinulo. Vjerojatno su u ovim tjednima te stvari jos uvijek normalne. Sad pokusavam pratiti kad je aktivnija, pa cu bas pitati doktoricu u kojem slucaju bi se trebala brinuti oko tog.

Bigbaby u Rijeci ima Tako ako o njima pricsmo,malo se gubim🤣😂na netu sam pregledavala i odmah mi se svidjela 
    Imaju i Anex kolica koja mi se cine isto ok pa ako netko zna??

💙

Trancie
    12. Ožujak 2020. 13:56

Bit će zeznuto ako nam ukinu preglede, a valjda će nekako org. da to isto funkcionira... valjda neće do srijede da ja svoj obavim ; jer bi poludila da ne odem. Meni je u domu zdravlja, ali u posebnom djelu ginekolog i može se i sporednim ulazom doć tako da mislim da opet ne prolazim između bolesnih ljudi.
    Kaktusice ja ima osjećaj da sam prije dva tjedna puno jače udarce osjećala, sad ja osjećam često bebu li nekako laganije to sve udara, kreće se nekako više... 
    ja sam skontala ako se ovo nastavi i sve zatvore, odo i ja na komplikacije od 1.4. do tada godisnji i stat s mirom doma s djetetom.

Nikita206
    12. Ožujak 2020. 14:03

Vrapcic123

Daisy preslatka mica 😍😍😍
    Nikita mene uopće nije nikakva panika hvatala do sada, no moram priznati da me jučer malo ulovila panika jer sam se jučer vozila u tramvaju i mislim si kako sigurno ima neodgovornih ljudi koji ništa ne paze i počela me neka panikica loviti… I mislim si, možda sam nešto pokupila i pol dana bila ljuta na sebe samu što sam išla s tramvajem 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Onda se mama zgražala da kako sam mogla ići s tramvajem.. Uglavnom sad mi više nije svejedno, a nekako sam bila skroz cool…

Vrapcic, slažem se, javni prijevoz je ipak malo nezgodan, a pogotovo zato jer ima jako puno neodgovornih ljudi... Barem to izbjegavati. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Amelie 1
    12. Ožujak 2020. 14:06

Ja se kao ne bojim toliko, ali svi oko mene su me preplašili s tom koronom. Dodatno ću još pripaziti, ionako bas nisam lasala nešto previše okolo, uglavnom sam doma. Jedino bi muza morala dezinficirati cijelog jer radi u uredu sa 150 ljudi😅
    Nadam se da će se do naših termina poroda sve to smiriti jer je i meni nezamislivo bez muza na porod.

Valentina 👶🏻
    12. Ožujak 2020. 14:12

Pozdrav drage moje, da se i ja javim nakon duze vremena, ovo mi je novi profil, sjecate se da sam imala ono ime Valentina ali napisano malo cudno, razbila sam mobitel i sad na novom ne mogu upisat taj nick nikako.. pa sam morala napravit novi.
    Ima stvarno punoo novih objava pa nisam ji sve zapamtila, ali nadam se da ste mi sve dobro i da su bebice dobro.
    Mi smo danas zvanično ušli u 20. tjedan jeeej 🥳
    U subotu imamo anomaly pa smo malo ustraseni ali dobro, nadam se da će sve biti dobro ❤️
    Malo sam pretjerala sa postom ali eto nisam se dugo javila, šaljem vam svima veliki pozdrav i zagrljaj 🥰🤰🏼

Vrapčić123
    12. Ožujak 2020. 14:19

Alisa čestitam na urednom pregledu i držim fige za ogtt da bude tip top 🤞🤞🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    12. Ožujak 2020. 14:20

Valentina 👶🏻

Pozdrav drage moje, da se i ja javim nakon duze vremena, ovo mi je novi profil, sjecate se da sam imala ono ime Valentina ali napisano malo cudno, razbila sam mobitel i sad na novom ne mogu upisat taj nick nikako.. pa sam morala napravit novi.
    Ima stvarno punoo novih objava pa nisam ji sve zapamtila, ali nadam se da ste mi sve dobro i da su bebice dobro.
    Mi smo danas zvanično ušli u 20. tjedan jeeej🥳
    U subotu imamo anomaly pa smo malo ustraseni ali dobro, nadam se da će sve biti dobro❤️
    Malo sam pretjerala sa postom ali eto nisam se dugo javila, šaljem vam svima veliki pozdrav i zagrljaj🥰🤰🏼

Valentina 👶🏻

U subotu imamo anomaly pa smo malo ustraseni ali dobro, nadam se da će sve biti dobro❤️
    Malo sam pretjerala sa postom ali eto nisam se dugo javila, šaljem vam svima veliki pozdrav i zagrljaj🥰🤰🏼

Valentina 👶🏻

Hej draga!
    Kako te se ne bi sjecale, Valentina sa profilnom gdje prsti pucketaju srceko! 🤭 cestitam na polovici trudnoce 🥳🤗 bit ce super uzv u subotu, ne brini 💪🏼

Vrapčić123
    12. Ožujak 2020. 14:29

Kaktusica dada, mica je bila luda totalno, a kakva bi bila nego luda obzirom na ime Madonna 🤣🤣🤣
    Rose ma slažem se, nije još takva panika, ali bolje spriječiti nego liječiti.
    Nikita ma lako ovako izaći i prošetati po zraku malo, gdje nema ljudi, no javni je prijevoz općenito ono što bismo mi trudnice trebale izbjegavati, osobito sada, ma baš sam ljuta na sebe. Valjda će biti ok sve... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    12. Ožujak 2020. 14:35

Nikita evo ja ne panicarim oko korone. Cini mi se sve to jako dobro napuhano u medijima.. bas me recimo zanima podatak koliko je ljudi od gripe obolilo… 

Kolacic ja sam te potkozne imala u prosloj trudnoci. Uzas nad uzasima. Puna ledja, tjeme, lice. Fuj 😵 ali proslo je nakon babinja, samo je onda jos neko vrijeme trebalo da nestanu i tragovi.

Sad citam da u pgz planiraju na 3 tjedna zatvorit vrtice i skole.. trebali bi danas/sutra objavit hoce ili ne

tea1401
    12. Ožujak 2020. 14:37

Alisanazemlji

tea1401

Curke,evo mene s pregleda..
    Sve je super, beba po mjerama za tocno 24.tj, posteljica nisko straga ali kaze to je okei, zatvorena, malo iscjetka ali nije mi nista davala kaze da je i to normalno,ogtt idealan..
    A beba🙈🙈aktivna,nemirna nemoguce ju uhvatiti..ugl.prekrizila noge kao na plazi😂 i kaze dr.90 posto curica🤭🤭al nemoze potvrditi…
    Izgleda da cu tamo negdje u 8.-om mj.sa sigurnoscu znati spol hahah i ako tada..,al nema veze bitno da je beba dobro..
    I da, zgaravica,pitala sam zasto je pocela tako rano,kaze dr.da nije ni cudo jer na uzv je bebina glava skroz pritiskala zeludac😳pa moguce da je do toga..
    Eto..ukratko iduci pregled 9.4.😘😘
    Tea, čestitke na super pregledu!
    Cure, i moj je pregled prošao super. Bebica je super, bila je jako nemirna pa nismo dobili baš lijepe slikice…
    I moja je imala prekrižene nogice. U utorak ću raditi OGTT. ako nalazu neće biti okej, morat ću se javiti na vuk vrhovec kako bih vidjela kako dalje.
    Izbacila sam slatko i bijelo brašno. Možda do uto budu dobre vrijednosti 😎

Alisa, draga cestitike❤❤bit ce dobar ogtt, za utjehu ja imam inzulinsku rezistenciju i pod terapijom sam inace ogtt bio grozaan,a sad prvi put u trudnoci idealan..tako da bit ce kod tebe sigurno dobar😉😉 samo opusteno😊
    Prekrizene nogice, nase bebice na plazi boli ih briga hehe

Anja🌸🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.