Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Ožujak 2020. 15:54

Dora4

Rio dobro da si bila na kontroli i da ti je prilagodjena terapija, sekiracijom neces nista rijesit kao sto i sama znas i zato se probaj smirit, vazna stvar je da si pod nadzorom i vjerujem da ce sve biti dobro!
    Mrvičak razumijem, zao mi je kad su ljudi na egotripovima i ne razumiju da se posljedice ovakvih dogadjaja i situacija preljevaju na sve segmente drustva i na ovaj ili onaj nacin nas sve kostaju!
    Ja sam do danas bila bas mirna, ali kako dan odmice tako sam sve napetija sto ce biti zbog tog glupog virusa!
    Nisam vam prijavila da su mi danas uzeti brisevi, ponovljena urinokultura i izvadjena krv..u pon ocekujem sve nalaze i sjest sa svojim dr. da vidimo jel treba antibiotik zbog povisenih leukocita i koja je prognoza za dalje..nadam se da ce biti sve sterilno kao i svaki put do sad🙏🏼

Držim fige da sve bude sterilno!!! 👍👍

yvette
    12. Ožujak 2020. 15:55

Mimoza cestitam na ulasku u 7.mj 🎊🎉🎊
    Zmya ako dobijaju oko 200 grama tjedno onda bi moj mogao biti 2 kg okruglo za 4 tjedna. 

yvette
    12. Ožujak 2020. 15:56

Maggy_1

Cure koje ste uzimale Utrogestan, je li vam on uzrokovao nadutost?

Da, imala sam menga bolove dok sam god uzimala njega i zeljezo.

PikaBu
    12. Ožujak 2020. 15:58

Pozdrav cure.
    Evo mi se vratili sa pregleda. Kaze doktor 100% da je curica. Malo se skrivala pa se nije lice lijepo vidjelo, al je zato izvodila svakakve vratolomije. Malo noge iza glave, pa sjedi kod buda haahhah vrazicak malo.

Ugl sve je super. Mjere kako trebaju biti. Sve odlicno :) sljedeci pregled nam je 26.3. I onda nakon toga cemo na ogtt:)

Rose1
    12. Ožujak 2020. 15:59

Mrvicak ma naravno, posljedice se vec osjete, a ako se nastavi, bit ce i gore. Nije to nista bezazleno ni za zdtavlje, ni za budžet ljudi ni za drzavu
    Dora drzim fige da budu uredni nalazi🙏🤞💪

💙

Maggy_1
    12. Ožujak 2020. 15:59

yvette

Maggy_1

Cure koje ste uzimale Utrogestan, je li vam on uzrokovao nadutost?

Da, imala sam menga bolove dok sam god uzimala njega i zeljezo.

Uh baš veselo, crijeva me bole, nemam zatvor ali sam kao balon 😔

Rose1
    12. Ožujak 2020. 16:00

PikaBu

Pozdrav cure.
    Evo mi se vratili sa pregleda. Kaze doktor 100% da je curica. Malo se skrivala pa se nije lice lijepo vidjelo, al je zato izvodila svakakve vratolomije. Malo noge iza glave, pa sjedi kod buda haahhah vrazicak malo.

Ugl sve je super. Mjere kako trebaju biti. Sve odlicno :) sljedeci pregled nam je 26.3. I onda nakon toga cemo na ogtt:)

Čestitam, odlicnooo🎉🎊!!! Isti dan nam pregled😉

💙

Vrapčić123
    12. Ožujak 2020. 16:06

Dora držim fige da nalaz bude sterilan i uredan! 🤞🙏
    Maggy mislim da čak je uzrokovao nadutost, ne pretjerano ali je.
    Pikabu čestitam na curici i čestitam na urednom pregledu! 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

DanijelaBB
    12. Ožujak 2020. 16:11

Dobar dan cure.
    Nisan se javljala par dana jer nisan nikako stigla pročitat sve do kraja, bome ste se raspisale.
    Budući da su napokon došli lipi dani baš san ih iskoristila, lagano šetnjs ujutro pa opet nakon ručka.
    Broj trudnica na forumu nam se iz dana u dan povećava 😊
    Čini mi se da ste sve manje više dobro i da ste dobro raspoložene.
    Ja se isto dobro osjećan, sinoć me doduše mučila žgaravica, ali to je sve normalno pa si pomognem koliko mogu.
    Utrogestan koristin od početka i iskreno kako mi je ovo prva trudnoća i sve mi je novo tako i ne uspijem pola stvari povezat...ukratko Maggy bez obzira šta ga koristin ne znan šta bi ti rekla 😁
    Corona… nastojin se ne opterećivat, pazim koliko god mogu i to je to. Jedino što je odi počela kružit neka poruka, kopirat ću je, pa me jedino to brine ako je istina šta kažu jer je to onda van kontrole.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Leonie90
    12. Ožujak 2020. 16:13

Hvala mrvicak na uploadu, ma ti to odlicno sve pratis obzir koliko nas je i stalno nesto i nekoga dodajes.
    Slazem se s tobom i za ekonomiju, i ja sam takodjer do danas bila mirna, a danas osjwtim paniku svugdje. 
    Nadam se da nam se nece dogoditi italija jer ne znam kako cemo to podnijeti kao drzava koja je iovako vec u dugovima.
    Od prijateljice muzu su vec ukinuti bonusi na 3 mjeseca, a od bonusa prakticki i zive. Samo se nadam da ce ovo proci sto bezbolnije za nas sve. 
    Dora nadam se da ce s doktorom razgovor proci super i da ce nalazi biti uredni.
    Vrapcic bas sam vidjela u hmu dobrih modela traperica, svijetle, malo poderane, sestricna mi slala.
    Svima cestitke na dobrim pregledima.
    Ja se nadam da cu se rijesiti ogtta sutra. Imam osjecaj da sam vec tako dosadna s tom pretragom 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.